Criteriul National

Importanta covoraselor de intrare profesionale

Importanta covoraselor de intrare profesionale
martie 11
18:59 2020

 

Magazinul sanito.ro, cu o experienta de peste 13 ani si colaborari cu institutii si companii din toata Romania, ofera covorase interior si exterior de inalta performanta pentru trafic usor, intens si foarte intens. Gama de covoare profesionale de intrare anti-murdarire va fi perfecta pentru a va echipa intrarile sau iesirile din cladiri, intreprinderi sau magazine si va va pastra astfel spatiile curate.

 

Peste 80% din murdaria prezenta intr-o cladire este adusa de talpile incaltamintei sau ale rotilor (ex: scaune cu rotile). Pe o perioada de 20 de zile, 1000 de persoane pot aduce pana la 9,6 kg de murdarie in cladiri si, pe o perioada de 11 luni, este adusa de 12 ori mai multa murdarie. Acest praf confera interioarelor un aspect murdar si respingator, in timp ce degradeaza imaginea marcii si creste riscul de cadere sau alunecare. Covorasele de intrare, chiar si acele covorase HORECA, reprezinta prima linie de aparare pentru a impiedica murdaria si resturile sa intre in cladiri si pot elimina pana la 85% din murdarie.

 

Dupa cum stiti, intrarea este prima impresie pe care o avem cand intram intr-o cladire, intrucat toate primele impresii sunt primordiale. Intrarile trebuie sa combine un anumit numar de criterii, un design atractiv, un debit ridicat si o functionalitate excelenta. Selectia de covorase de intrare profesionale va fi perfecta pentru a va echipa intrarile sau iesirile din cladiri, intreprinderi sau magazine si va mentine astfel spatiile curate. Vor fi cel mai bun aliat pentru protectia tuturor locurilor dvs. de trecere.

 

Cu ajutorul acestor covoare veti mentine curatenia si igiena in interiorul cladirilor. Pentru a transmite o imagine buna despre unitatea dvs., trebuie sa asigurati mai intai igiena si curatenia intrarii dvs. Curatenia spatiilor dvs. este implicata direct in calitatea receptiei, in imaginea de marca a unitatii si contribuie la siguranta angajatilor si a vizitatorilor. Adesea, atunci cand proiectam o cladire, functionalitatea covoraselor de intrare este trecuta cu vederea, deoarece aceste produse sunt in prima linie de aparare pentru a impiedica murdaria si resturile sa intre in spatii si pot elimina pana la 80% din murdarie.

 

Standardele si regulile de siguranta care trebuie respectate la intampinarea publicului sunt, de asemenea, importante. La fel ca spatiile dvs., covoarele trebuie sa indeplineasca si standardele legale si sa garanteze accesibilitatea tuturor.

 

Instalarea covoraselor de intrare anti-murdarire asigura siguranta intregului trafic in cladire. Covorasele de intrare ajuta la prevenirea alunecarilor si caderilor. Indiferent de tipul de covoras de intrare, trebuie sa va asigurati intotdeauna ca are caracteristici antiderapante pentru a preveni alunecarile si caderile accidentale. In plus, va puteti astepta ca intrarea in orice cladire sa fie putin alunecoasa, mai ales pe vreme umeda si / sau rece. Oamenii vor avea umiditate pe talpa pantofului si depinde de covoarele dvs. de intrare pentru a prinde acest agent si a preveni murdaria in spatiile dvs.

 

Covorasele de intrare aduc o contributie de durata la imbunatatirea calitatii aerului. Pe langa murdarie, mai multe alte particule pot intra in cladiri, cum ar fi praful, polenul, pesticidele etc. Cele mai fine particule vor fi suspendate in aer, contribuind la poluarea aerului din interior. Poluarea aerului din interior se afla in top 5 al riscurilor de mediu in sanatatea publica, deoarece aerul interior poate fi de pana la 70 de ori mai mult poluat decat aerul exterior si majoritatea oamenilor cheltuiesc 80% din timpul in interior.

 

Toate aceste argumente trebuie sa va convinga sa achizitionati covoare profesionale de la sanito.ro.

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul