Criteriul National

Importanta unui cadou bun intr-o relatie

Importanta unui cadou bun intr-o relatie
iulie 04
10:19 2020

Fie ca de Craciun, de ziua noastra sau cand sarbatorim o aniversare cu partenerul nostru, cel mai normal lucru din lume este sa facem un cadou si, desi putem petrece ore intregi in cautarea cadoulului perfect intr-un bazar, unele magazine mari sau un magazin online de cadouri , ceea ce asteptam cu adevarat atunci cand il oferim, este reactia pe chipul persoanei care il primeste, deoarece in acel moment precis cand il desface si il vede pentru prima data, vom putea sti daca a fost cu adevarat ceea ce astepta sau daca i-a placut. Aici lista completa cu ideile de cadouri speciale pe care le poti oferi partenerului, parintilor, prietenilor si altor membri ai familiei indiferent de eveniment.

De multe ori detaliile dintr-o relatie se pierd din cauza unor cauze diferite, poate fi gelozie, daune provocate de anumite circumstante sau pur si simplu ocupatiile zilnice care consuma prea mult timp, precum munca. Acesta este motivul pentru care cuplurile devin adesea monotone si uita sa aprecieze ceea ce este cu adevarat important.

Daruirea are multe semnificatii , cel mai important este ca vei fi mereu in viata acelei persoane de fiecare data cand isi aduc aminte de acel moment special sau vei vedea darul nostru dupa cativa ani, astfel incat memoria nu va fi niciodata stearsa si, intr-un fel, sau altul, vom fi mereu acolo amintindu-ne cat de important a fost sau ce a fost odata pentru noi.

Exista multe persoane care se pot supara daca nu primesc un cadou intr-o zi speciala, dar, hai sa ne uitam dintr-o alta perspectiva, imaginati-va pentru o clipa ca partenerul dvs. uita de aniversarea dvs. si nu va cumpara nimic, a fost intr-adevar obligat sa o faca? Desi este un detaliu placut, nu exista o regula stabilita ca trebuie sa dai ceva cu forta si chiar daca nu vrei, trebuie sa crezi ca ceea ce conteaza cu adevarat nu este ca iti cumperi un pandantiv frumos, o bratara sau acea jucarie draguta de plus ca in urma cu doua saptamani ai vazut intr-o vitrina de magazin, ceea ce conteaza cu adevarat este timpul pe care ti-l dedica in fiecare zi, de vreme ce daca te iubeste cu adevarat. Si acesta este intr-adevar un cadou.

Eu personal cred ca cadourile nu trebuie sa fie date la o anumita data, ele trebuie sa fie spontane, ca daca intr-o zi mergi pe strada si vezi un ursulet  urias si stii ca partenerul tau il va iubi, si incepi sa-ti imaginezi cum va fi sa-l dai, ce reactie va avea cand il primeste, astfel incat de fiecare data cand intra in camera sa-l poata vedea si sa-i aminteasca de tine.

Din pacate, societatea de astazi este legata de materialism si nu acorda atentie micilor detalii pe care ni le ofera fiecare persoana in toate zilele vietii. Sa incercam sa ne schimbam modul de a vedea acest lucru deoarece, atunci cand persoana respectiva ne va lipsi, ceea ce ne va lipsi nu vor fi detaliile pe care le-a avut cu noi, ci prezenta lui, simplul fapt de a fi cu el sau ea. Atunci vrei sa petreci mai mult timp cu el.

Este in regula sa dai cadouri, dar asa cum am mai spus, nu conteaza ocazia, fiind spontan este un lucru pe care multi oameni il pretuiesc mai mult decat credeti.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul