Criteriul National

Importanța utilizării produselor ecologice pentru firmele de curațenie

Importanța utilizării produselor ecologice pentru firmele de curațenie
octombrie 10
19:01 2018

Când vine vorba despre numeroasele firme de curațenie din peisajul urban și regional, acestea trebuie sa aibă în vedere multe aspecte pentru a fi considerate de încredere, dar și pentru a se poziționa într-o manieră corespunzătoare în mintea clienților.

Unul dintre cele mai importante aspecte este reprezentat de utilizarea produselor ecologice în procesul de curățenie.

Iata de ce este important pentru firmele de curațenie să folosească pe cât posibil produse ecologice!

O casă mai “sănătoasă”

Dacă firma de curățenie la care alegi să apelezi la un moment dat folosește produse ecologice, specialiștii susțin că astfel nu mai există substanțe chimice absorbite în pielea persoanelor care curață și care locuiesc în spațiul respectiv. Beneficiile pentru sănătate se extind la membrii familiei care nu mai respiră acei agenți de curățare toxici, care persistă în aer și se așează pe suprafețe.

Studiile au arătat ca utilizarea unui spray de uz casnic, chiar și o singură dată pe săptămână, crește riscul de a dezvolta astm. Utilizarea produselor ecologice poate reduce șansele de a dezvolta aceasta boală, care în prezent este cea mai intalnită boală cronică.

Un mediu mai curat

Atunci când utilizezi multe produse de curățare, substanțele chimice dăunătoare sunt eliberate în mediul înconjurător.

Prin intermediul opțiunii anumitor firme de curățenie de a opera cu produse ecologice, ele contribuie într-o oarecare măsură la reducerea poluării și la minimizarea impactului asupra depleției stratului de ozon și a schimbărilor climatice globale.

Multe produse ecologice sunt caracterizate, de asemenea, de ambajale reciclabile care minimizează deșeurile.

Produse mai sigure

Produsele de curățare convenționale presupun riscuri destul de mari, precum arsurile chimice la nivelul pielii și ochilor curățătorului. Astfel, prin faptul ca aleg produse ecologice, firmele de curațenie se orientează către acțiuni care îndeplinesc standardele stricte privind toxicitatea prin inhalare, combustibilitate și absorbția pielii. Astfel de studii au fost întreprinse și de firma Urgent Curat, care oferă servicii profesionale de curățenie în orașul București și împrejurimi.

O mai bună calitate a aerului

Produsele de curațenie standard miros foarte puternic. Cei care administrează firmele de curațenie înteleg nevoile clienților de a găsi o locuință curată, în care să respire un aer plăcut.

Multe produse de curațenie ecologice includ uleiuri esențiale naturale cu miresme plăcute. Într-o oarecare masură, procesul de curățare se apropie de un anumit nivel al aromoterapiei, atunci când sunt folosite astfel de produse.

Produsele ecologice de curățenie sunt mai ieftine

Pentru curățenia la domiciliu, dar și la birouri sau în spații comerciale, aceste produse ecologice de curățenie sunt în general mai ieftine decât cele convenționale.

Investiția în produsele ecologice are sens și pentru firmele de curățenie, deoarece costul acestor produse a devenit mult mai competitiv, în timp ce curățarea ecologică reduce riscurile de îmbolnăvire pentru angajații firmei de curățenie din varii motive, precum și riscul de incendii și diverse deversări chimice.

Aceste produse ecologice conțin mai puțini agenți antibacterieni, lucru care contribuie la importanța lor pentru a trăi într-o casă “sănătoasă”.

Majoritatea clienților care apelează la firmele de curățenie sunt interesate de calitatea produselor pe care le folosesc aceste firme, mai ales familiile cu copii mici, care trebuie să trăiască într-un mediu curat și sănătos.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu