Criteriul National

IMPRESIONANT! Circul politic continua in mare stil…

iunie 12
12:40 2015

 

 Motto „Iliescu, nu fi trist! Ponta este comunist!” „Mai bine golan decat pesedist”, „Ioan Rus, diaspora te-a auzit”

Motiunea de cenzura a picat la vot in Parlament, iar protestele din tara la adresa Guvernului Ponta au luat sfarsit in jurul orei 14:00.

Manifestarile au inceput la ora 11:00 si timp de cateva ore oamenii au stat in strada pentru a-si exprima nemultumirea fata de Executiv

 Motiunea de cenzura depusa de PNL pe subiectul votului prin corespondenta a picat, prin urmare Guvernul Ponta ramane in functie.
urne
Din totalul de 554 de senatori si deputati, au fost prezenti 417. Au votat 214 senatori si deputati, 7 voturi au fost anulate. 194 de voturi au fost „pentru”, iar 13 „contra”.

Pentru ca motiunea sa treaca si guvernul sa cada era nevoie de 278 de voturi.

Nu au votat decat parlamentarii Opozitiei, de la PSD neparticipand la vot decat Victor Ponta, Valeriu Zgonea si Ecaterina Andronescu.
Premierul s-a aratat multumit de rezultat, iar liderii Opozitiei si-au exprimat speranta ca viitoarea motiune de cenzura, de la toamna, va fi incununata de succes.

 

Imi imaginez cita mandrie trebuie sa aibă romanii din țara fata de toata…aceasta adunătura.

Va las sa va imaginați cum sunt văzute toate acestea din străinătate.
Comuniștii sunt din nou la putere. Nu vor pleca inainte de a ne aduce la sapa de lemn si de a ne distruge incă un deceniu de efort si munca!

Cu toate acestea, „baietii” de la butoane si-au dat mana si au actionat din nou, la timp!

Ignorand si sfaidand pe oricine siorice, au incercat cu aceasta ocazie o „mostra” de rebeliune dupa o reteta stalinista brevetata…

Populatia inerta inca nu se poate dezmetici din acest somn prelung. Tot asa, romanii plecati pentru un trai mai bun sunt ostracizati de acesti neo-comunisti si de tot acest aparat represiv , acest conglomerat, acest mamut ferchezuit in doctrina „rosie” social-democrata ce coabiteaza cu „sora” sa liberra, asemeni unor spirite malefice, vatamatoare!

Diaspora dorește același lucru ca si familiile lor din țara: Justiție si Democrație Occidentala.

Ponta, guvernul sau si Parlamentul penal actual sunt exact opusul acestei aspirații legitime ale romanilor.
Im exprim pe final dorinta ca „Il Dottore Ponta sa faca un gest de onoare (DACA MAI POSEDA ASA CEVA) si sa se intoarca degrab  in Albania sa natală,deoarece fara el am respira altcumva si am avea specialisti mai titrati si mai priceputi!

Si inca ceva, voi milita in numele tuturor celor ce alcatuiesc acest ziar -Criteriul National deoarece romanii nu au alta țara decat aceasta-Romania si merita sa fie respectati si condusi intelept si nu asa bezmetic si fara orizont ca pana acum!

Sursa foto : www.mediafax.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro