Criteriul National

IMPRESIONANT!Gheorghe Becali-un gest memorabil pentru regretatul Cornel Patrichi!

IMPRESIONANT!Gheorghe Becali-un gest memorabil pentru regretatul Cornel Patrichi!
aprilie 06
13:00 2016

Cornel Patrichi- cunoscut coregraf şi jurat la emisiunea „Dansez pentru Tine” a murit ieri 5 Aprilie, la vârsta de 72 de ani.

69622-untitled_L

Cornel Patrichi fusese operat de cancer la plămâni în anul 2014. Născut la Bucureşti, pe data de 1 aprilie 1944, Cornel Patrichi a avut o prestigioasă carieră de dansator şi coregraf, de numele său fiind legate mai multe spectacole de filme şi televiziune

Gheorghe Becali a mai realizat încă un gest incredibil pentru un român celebru! Impresionat de starea gravă de sănătate in care se afla Cornel Patrichi, latifundiarul i-a oferit un loc de veci în cimitirul din Pipera.
Cornel Patrichi a trecut în lumea drepților de mai bine de o zi. Cancerul la plămâni a făcut ravagii în organismul marelui coregraf, iar familia lui a fost de-a dreptul disperată, în special după discuțiile cu medicul personal al vedetei.
Soția regretatului maestru Patrichi, așa cum se obișnuiește în astfel de cazuri s-a interesat ca soțul său să aibă un mormânt.

Din nefericire, după o discuție telefonică avută cu reprezentanții UNITER, femeia a aflat ca pe Aleea Celebrităților de la Cimitirul Bellu, nu mai este nici măcar un loc! În aceste condiții, singura soluție era un loc de veci în Străulești, însă era foarte departe de casa în care Cornel Patrichi a locuit până mai ieri!
Salvarea a venit din partea latifundiarului Gigi Becali! Aflând, prin intermediul unor prieteni comuni, de situația cu care se confruntă fosta glorie a dansului, omul de afaceri a luat decizia de a-i oferi un loc de veci în cimitirul său de la Pipera, chiar lângă lac.

“Știa cât de mult îi plăcea lui Cornel să pescuiască ” și „a dorit să facă un gest cu adevărat de suflet”, au spus surse apropiate coregrafului.
Mai mult, latifundiarul a vorbit cu doi preoți, pentru a merge acasă la Patrichi. “Surprinzător, Cornel i-a primit, deși el nu este practicant al religiei. A fost pentru prima oară când a acceptat să stea în fața unei fețe bisericești. Și azi (n.redacției 2 Aprilie) un preot a venit la el, starea lui fiind foarte gravă”, a mărturisit, printre lacrimi, Cornelia Patrichi.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Sursa foto : http://google.com

 

Redacția ziarului Criteriul Național își exprimă regretul și adresează condoleanțe familiei maestrului Cornel Patrichi și rămâne impresionată de gestul plin de omenie a domnului Gheorghe Becali!

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo