Criteriul National

Imprimante potrivite pentru sarcini masive

Imprimante potrivite pentru sarcini masive
decembrie 12
16:49 2021

EcosysM3145idn-500x500

Exista multe business-uri in care imprimantele si sistemele multifuntionale de printare sunt absolut esentiale si utilizate zilnic la capacitate maxima. Asadar, este nevoie de echipamente de cea mai buna calitate, eficiente si durabile.

De la un caz la altul, doar anumite aspecte pot fi importante, ca spre exemplu viteza de printare si nu calitate documentelor printare sau invers. Indiferent de caz, este clar ca este nevoie de dispozitive de calitate care sa poata procesa cantitati cat mai mari de documente intr-un timp cat mai scurt.

Prin posibilitatea de a utiliza conexiuni wireless, o imprimanta multifuntionala sau un simpla poate fi utilizata chiar si de mai multe persoane in acelsi timp, printarile putand fi programate intr-o anuimta ordine.

Pentru afacerile care se con frunta cu un volum mare de documente ce trebuie printate in mod constant, o alegere buna din punct de vedere al preturilui, eficientei si costurilor de intretinere poate fi multifuntionala Kyocera Ecosys monocrom. Aceasta este de fapt o serie, din care fac parte numeroase modele ce se deosebesc prin mici diferente.

Kyocera este unul dintre cei mai mari si buni producatori de sisteme de printare si copiatoare din lume, oferind solutii de cea mai buna calitate atat pentru afaceri cat si pentru uz personal, de la imprimante simple pana la imprimante multifunctionale, color sau monocrom.

Prin alegerea variantei monocrom, viteza de printare a unui document este mai mare ia costul este si acesta mai mic fie ca vorbim despre imprimante cu jet de cerneala sau cu toner. De altfel, sunt putine cazurile in care este nevoie ca un document sa fie color, chiar si in cazul celor oficiale, importante.

Insa cel mai important aspect ramane capacitatea de a procesa un volum cat mai mate de ducumente intr-un timp cat mai scurt, fie ca este vorba despre cele trimise de la un calculator si orice alt dispozitiv sau scanate.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul