Criteriul National

În căutarea unui nou frigider

În căutarea unui nou frigider
ianuarie 21
11:36 2019

Cu siguranță nimeni nu mai este surprins de faptul că tehnologia s-a dezvoltat în ultimele două decenii și s-a integrat în toate aspectele vieții noastre, inclusiv în casa noastră. Mai mult decât atât, astăzi avem la dispoziție atât de multe opțiuni, produse și oferte încât este aproape imposibil să nu găsim ceea ce avem nevoie. Așadar, inevitabil, a devenit mult mai ușor să găsim tocmai produsele de care avem nevoie însă, totodată, a devenit mult mai greu să fim 100% siguri de alegerile noastre,  întrucât suntem mereu influențați de un nou detaliu, un preț mai mic sau alte criterii de acest fel.

 

Și dacă trebuie să ne raportăm la această dificultate în a alege produse, putem să ne gândim chiar și la electrocasnice. Pe Internet găsim o mulțime de întrebări legate de cum să alegem un frigider, de exemplu.

De ce se întâmplă asta? Pentru că atunci când analizăm mai atent gama de frigidere disponibilă, eficiența, funcționalitățile și designul acestora- ne dăm seama că avem multe aspecte de luat în calcul. Și pentru că alegerea unui frigider este și o investiție pe termen lung, este firesc să ne acordăm un răgaz înainte de a ne decide asupra unui anumit model.

Ca să îți ușurezi munca data viitoare când ești în căutare de un frigider, mai jos vei citi niște informații de bază despre frigidere, ca să fii informat asupra deciziei pe care urmează să o faci.

Aceste informații sunt clasificate în funcție de două nevoi esențiale: spațiul de stocare și funcționalitățile unui frigider

Mai jos găsești cele mai frecvente tipuri de modele de frigidere

frigider emag


Frigidere cu o ușă:

perfecte dacă nu obișnuiești să congelezi multe alimente și dacă ai nevoie de un spațiu mai mare pentru depozitarea obișnuită a acestora;

Frigidere cu două uși:

acestea printre cele mai populare tipuri de frigidere, deoarece urmează un model clasic, sunt extrem de practice și ocupă relativ puțin spațiu;

Frigidere side by side:

precum se subînțelege deja, există un spațiu destinat frigiderului, alături de care există un spațiu destinat congelatorului; cele două spații au aproximativ aceeași dimensiune; sunt perfecte dacă îți dorești să stochezi eficient și organizat alimentele tale preferate;

Frigidere cu trei uși:

o combinație între frigiderul side by side și frigiderul clasic cu congelatorul în partea inferioară; sunt foarte spațioase, ideale pentru familii mari sau pentru persoane care gătesc mult și sunt mereu aprovizionate.

Frigidere încorporabile:

printre cele mai moderne ca design, se integrează minunat ca aspect în bucătărie.

La ce caracteristici trebuie să fii în mod deosebit atent atunci când analizezi gama de frigidere și vrei să realizezi o alegere perfectă pentru tine?

  • Clasificarea energetică: de la A simplu, la A+++. În funcție de numărul de plusuri, prețul frigiderelor crește. Cu toate acestea, așa se întâmplă și în cazul eficienței energetice ale acestora.
  • Tipul de răcire: statică, caracteristică regăsită la majoritatea frigiderelor de pe piață, dinamică cu ventilatorul intern sau cu ajutorul tehnologiei No Frost, o inovație, în materie de frigidere, ce presupune dezghețarea automată a electrocasnicelor, fără implicarea ta directă.
  • Capacitate: cel mai important criteriu este să alegi frigider cu o capacitate suficient de mare pentru nevoile tale.

Cat crezi ca te costa anual sa folosesti o combina frigorifica?

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul