Criteriul National

În căutarea unui nou frigider

În căutarea unui nou frigider
ianuarie 21
11:36 2019

Cu siguranță nimeni nu mai este surprins de faptul că tehnologia s-a dezvoltat în ultimele două decenii și s-a integrat în toate aspectele vieții noastre, inclusiv în casa noastră. Mai mult decât atât, astăzi avem la dispoziție atât de multe opțiuni, produse și oferte încât este aproape imposibil să nu găsim ceea ce avem nevoie. Așadar, inevitabil, a devenit mult mai ușor să găsim tocmai produsele de care avem nevoie însă, totodată, a devenit mult mai greu să fim 100% siguri de alegerile noastre,  întrucât suntem mereu influențați de un nou detaliu, un preț mai mic sau alte criterii de acest fel.

 

Și dacă trebuie să ne raportăm la această dificultate în a alege produse, putem să ne gândim chiar și la electrocasnice. Pe Internet găsim o mulțime de întrebări legate de cum să alegem un frigider, de exemplu.

De ce se întâmplă asta? Pentru că atunci când analizăm mai atent gama de frigidere disponibilă, eficiența, funcționalitățile și designul acestora- ne dăm seama că avem multe aspecte de luat în calcul. Și pentru că alegerea unui frigider este și o investiție pe termen lung, este firesc să ne acordăm un răgaz înainte de a ne decide asupra unui anumit model.

Ca să îți ușurezi munca data viitoare când ești în căutare de un frigider, mai jos vei citi niște informații de bază despre frigidere, ca să fii informat asupra deciziei pe care urmează să o faci.

Aceste informații sunt clasificate în funcție de două nevoi esențiale: spațiul de stocare și funcționalitățile unui frigider

Mai jos găsești cele mai frecvente tipuri de modele de frigidere

frigider emag


Frigidere cu o ușă:

perfecte dacă nu obișnuiești să congelezi multe alimente și dacă ai nevoie de un spațiu mai mare pentru depozitarea obișnuită a acestora;

Frigidere cu două uși:

acestea printre cele mai populare tipuri de frigidere, deoarece urmează un model clasic, sunt extrem de practice și ocupă relativ puțin spațiu;

Frigidere side by side:

precum se subînțelege deja, există un spațiu destinat frigiderului, alături de care există un spațiu destinat congelatorului; cele două spații au aproximativ aceeași dimensiune; sunt perfecte dacă îți dorești să stochezi eficient și organizat alimentele tale preferate;

Frigidere cu trei uși:

o combinație între frigiderul side by side și frigiderul clasic cu congelatorul în partea inferioară; sunt foarte spațioase, ideale pentru familii mari sau pentru persoane care gătesc mult și sunt mereu aprovizionate.

Frigidere încorporabile:

printre cele mai moderne ca design, se integrează minunat ca aspect în bucătărie.

La ce caracteristici trebuie să fii în mod deosebit atent atunci când analizezi gama de frigidere și vrei să realizezi o alegere perfectă pentru tine?

  • Clasificarea energetică: de la A simplu, la A+++. În funcție de numărul de plusuri, prețul frigiderelor crește. Cu toate acestea, așa se întâmplă și în cazul eficienței energetice ale acestora.
  • Tipul de răcire: statică, caracteristică regăsită la majoritatea frigiderelor de pe piață, dinamică cu ventilatorul intern sau cu ajutorul tehnologiei No Frost, o inovație, în materie de frigidere, ce presupune dezghețarea automată a electrocasnicelor, fără implicarea ta directă.
  • Capacitate: cel mai important criteriu este să alegi frigider cu o capacitate suficient de mare pentru nevoile tale.

Cat crezi ca te costa anual sa folosesti o combina frigorifica?

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu