Criteriul National

In ce consta un magazin online si ce castig poate aduce

In ce consta un magazin online si ce castig poate aduce
august 26
04:51 2016

Magazinul online este, fara doar si poate, afacerea momentului. Fie ca alegi sa vinzi produse electronice, piese de mobilier sau mancare, comertul online poate sa reprezinte una dintre solutiile cele mai eficiente pentru a genera vanzari. Pentru a te bucura, insa, de succesul oferit de un magazin online, trebuie sa cunosti cateva informatii despre acesta.

In cadrul acestui articol incercam sa mentionam principalele lucruri despre un magazin online ca si afacere. Aceste informatii sunt foarte utile tuturor interesati sa isi infiinteze o noua afacere in mediul online dar nu au experienta necesara.

Ce este un magazin online

Este un site web pe care iti poti prezenta produsele, cu scopul de a le vinde. Un magazin online implica mai multe faze, extrem de importante, diferite mult de cele prezente intr-un magazin fizic:

Formularul de comanda

Clientul este cel care face toata treaba in timpul unei comenzi, asadar, magazinul trebuie sa aiba un formular cat mai bine pus la punct si usor de folosit. Acesta trebuie sa fie usor de utilizat incat sa permita sa plaseze o comanda rapid si usor si clientilor cu o mai mica experienta in mediul online.

De asemenea o comanda se poate plasa si telefonic, aceasta facilitate fiind foarte utila si poate ajuta la o mai buna crestere a ratei de conversie. Multi posibili clienti suna pentru mai multe detalii despre produse.

Ambalarea

Daca vinzi produse online, un aspect foarte important in ceea ce le priveste este ambalarea. Trebuie sa te asiguri ca ai un ambalaj de buna calitate, care poate sa protejeze produsul, in asa fel incat sa ajunga in deplina siguranta la client.

Livrarea si costul de livrare

Este un alt aspect care diferentiaza un magazin online de unul fizic. Daca ai un magazin online trebuie sa livrezi, ceea ce inseamna ca trebuie sa gasesti o firma care sa faca acest lucru si care sa iti poata oferi o colaborare de buna calitate.

Cat se poate castiga dintr-un magazin online

Este o intrebare ce sta pe buzele majoritatii celor care isi doresc sa inceapa o afacere online. Din pacate, nu este o intrebare care poate genera un raspuns concret. Un magazin online poate sa produca cateva mii de lei, poate sa produca cateva zeci de mii de lei, cateva sute de mii sau doar cateva sute de lei.

Sunt multi factori ce contribuie la acest aspect, principalul fiind seriozitatea si rabdarea pe care o are administratorul. Daca vrei o afacere de succes, indiferent ca este vorba despre un magazin online sau orice alta afacere, trebuie sa te astepti la esecuri peste care sa poti trece cu incredere.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo