Criteriul National

În ce fel autorităţile competente pot stopa jaful care se face asupra buzunarelor cetăţenilor cât şi a firmelor? Partea Întâi

În ce fel autorităţile competente pot stopa jaful care se face asupra buzunarelor cetăţenilor cât şi a firmelor? Partea Întâi
februarie 03
20:05 2016

AVERTISMENT!

Redacția ziarului nostru invocă articolul numărul 30 din Constituție ce precizează clar că libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public sunt inviolabile.Iar cenzura de orice fel este interzisă.

oh-my-god-stop-it

Ceea ce vă vom dezvălui în acest articol cât și într-un alt document este deosebit de grav! Să nu vă impacientați sau…mai rău să vă speriați de titlul ales.Vă vom explica în rândurile de mai jos.

Până atunci, vrem să vă reamintim despre imensele pierderi și prejudicii de care anumiți indivizi le-ar cauza multora dintre dumneavoastră… Datorită unor astfel de situații am atras atenția autorităților competente asupra unor lururi despre care am făcut referire în  acest articol, ca și într-alt articol ce poartă semnătura și acceptul tuturor membrilor acestui ziar de opinie și atitudine.

Ce trebuie făcut ca sa fie traşi la răspundere cei care se fac vinovaţi de asemenea jafuri şi sa fie de asemenea facuţi să plătească?

În acest articol vă vom prezenta o metodă simplă prin care ne oferim sprijinul putând ajuta tocmai autorităţile competente.

Domnul edil şef în exerciţiu dimpreună cu organizaţia- consilierii locali ai PSD au discutat şi aprobat proiectului de lege privind bugetul municipalităţii cât și cel al asigurărilor sociale pe anul 2016. Mai precis s-au văzut cu fiţuica votată…

Ştiind că nimeni nu-i mai poate opri de la jaful asupra buzunarelor cetăţenilor cât şi ale firmelor s-au gândit că singura lor preocupare trebuie să fie aceea de a le fi imaculată şi spălată….imaginea lor şi implicit a instituţiei ce o reprezintă!

În acest scop s-au gândit să aducă o firmă străină ce face parte din prestigiosul grup Big Four, să le plătească o caruţă de bani ca să elaboreze o altă fiţuică în care să certifice şi totodată să rezulte faptul că angajaţii sunt competenţi şi prin Primărie nu mai circulă deloc alte şpăguţe cuprinse între 2-7 millioane de euro, aşa cum se petreceau lucrurile mai deunăzi, pe vremea  lui Momo…

Caini lasati din cusca

Având în vedere că în privinţa şpăgii numai Big Brother are competenţa să spună dacă într-adevăr se mai circulă cu „pricini” prin coridoarele Primăriei Constanţa sau nu,atunci nu vom mai aduce discuţia despre aceste lucruri păcătoase…

Până atunci,ca să nu fim consideraţi de către domnul Făgădău ca fiind un popor de „stupid people”,îi vom atrage atenţia că atât timp cât,din surse provenite din  veniturile externe şi mai precis din  fondurile Uniunii Europene -activităţile economice se vor obţine veniturile ZERO ,atunci  nu este necesar să irosească bani  ca să plătească firma adusă din străinătate ca să poată oferi un verdict!

Ţinând cont că peste tot în lume atunci când într-un buget nu se prevăd să se obţină veniturile din surse externe ,activităţi economice ,prestări de servicii etc acest lucru poate fi considerat neglijenţă în serviciu care aduce de asemenea alte prejudicii deosebit de importante…

Iar aceste lucruri nu le spunem doar noi, ci şi alţii ce au curajul de a face dezvăluiri, pe care vi le oferim ca dovezi în scopul de a întări toate cele scrise în acest document!

Ca atare, domnul Decebal Făgădău şi cei care au avut o astfel de idee nefericită de a plăti o căruţă de bani-(ceva ce se vehiculează a fi aproximativ 30000 euro)- unei firme  din străinătate ca să întreprindă o acţiune de spălare de imagine,ei ca instituție ar trebui să-şi reevalueze propunerea.

Mai departe,ar cam fi necesar ca să ştie că nu este nevoie să irosească banii luaţi din buzunarele cetăţenilor şi a firmelor pentru aşa ceva deoarece la o simplă sesizare,autorităţile competente le pot face gratis un astfel de serviciu…

În acest scop,dacă mai este nevoie de mai multe motive pentru autosesizare ,autorităţile pot urmări şi alte câteva articole ce au fost publicate de ziarul Ziua de Constanţa!

Până atunci, ţinând cont că interesul cititorilor noştri  nu este acela de a-i vedea pe unii luaţi pe sus,ca să existe spectacole televizate , ca apoi să vadă şi să și simtă  golurile din buzunarele lor…conștienți că lucrurile au rămas la fel ,atunci vom rescrie titlul de mai sus ca apoi să prezentăm acele lucruri despre care şi se aşteaptă să se cunoască de cei care ne urmăresc, ne citesc şi sunt alături de noi.

rac

Totuşi, cât ne-am gândi sau socoti, rămân multe semne de întrebare cam în ce fel autorităţile competente pot stopa jaful care se face asupra noastră cât şi asupra buzunarelor şi cum anume pot să-i tragă la răspundere pe cei care se fac vinovaţi pentru o asemenea situaţie ?

Nu ne permitem să arătăm cu degetul sau să înfierăm, ca cei din politică „greaua moştenire„, dar dacă legiuitorii vor să oprească odată pentru totdeauna jaful care se comite asupra buzunarelor cetăţenilor cât şi a firmelor, pot să realizeze acest lucru, într-o manieră simplă.

Este suficient să elaboreze o lege care să prevadă printre altele şi  faptul că :

  • Autorităţile locale nu au voie să impună taxe si impozite în orice condiţii, dar cu clauza că aceasta poate reprezenta doar un procent din veniturile pe care le pot obţine din surse externe ,activităţi  economice ,prestări de servicii etc
  • Atunci când autorităţile locale nu respectă o astfel de lege să fie trase la răspundere imediat pentru neglijenţă în serviciu cu consecinţe grave.
  • În momentul în care nu se atinge o anumită cotă de venituri care să fie obţinute din surse externe ,activităţi economice şi prin prestări servici,pe toţi cei care se fac responsabili de o astfel de situaţie să fie demişi din funcţie imediat!

O astfel de măsură va preveni odată pentru totdeauna cele amintite şi apoi nu vom avea un buget bazat exclusiv şi chiar în mod abuziv construit numai prin taxe şi impozite luate de la cetăţeni şi firme!

Considerând ca fiind capital acest lucru  şi având o importanţa a sa, perfect conștienți că acest subiect a trezit un interes în  rândul cititorilor noştri cât şi al cetăţenilor care sunt victimele unor astfel de jafuri care se comit asupra lor, întreg corpul redacţional al acestui ziar independent de opinie şi atitudine va reveni pentru a prezenta mai multe informaţii în următorul document!

Vă mulţumim!

Recomandări:

http://www.miculbaron.ro/fagadau-magul-care-ingheata-apele/

http://www.miculbaron.ro/pisicutul-faga-lasul-numarul-unu-al-constantei/

 

Redacţia ziarului Criteriul Naţional

Sursa foto : GOOGLE.COM

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro