Criteriul National

În ce fel autorităţile competente pot stopa jaful care se face asupra buzunarelor cetăţenilor şi a firmelor? Partea a Treia

februarie 14
19:07 2016

 

yes we can

 

Barack Obama atunci când a crezut că a crezut că putea să schimbe ceva în țara sale a spus “Yes We Can“!

Parafrazând pe actualul președinte al Statelor Unite ale Americii încă în exercițiu, ne permitem să spunem constănțenilor: „Deschideți ochii și încercați să vedeți lucrurile altfel decât vi se spune! Luați atitudine deoarece se poate!”

În rândurile de mai jos vă vom demonstra că într-adevăr SE POATE!

Până atunci, vă spunem că țările din Uniunea Europeană precum Germania, Franța și Anglia nu vor accepta niciodată ca cetățenii altor țări ai U.E să fie batjocoriți și jefuiți din propriul său buzunar de către unele grupuri despre care ne vom referi în rândurile de mai jos.

Ca să puteți înțelege despre ce este vorba, considerăm oportun să vă rreamintim faptul că peste 70 % din PIB al SUA provine din consum, fapt confirmat și de statisticile existente.

Acum, de aici rezultă o întrebare :

Ce legătură există între lucrurile despre care am făcut referire cu ceea ce se întâmplă în fosta și actuala Republică?

Așa cum v am informat în mai multe rânduri, bugetul municipalității ce a fodt aprobat de domnul interimar Făgădău cu girul consilierilor locali, a fost alcătuit pe baza unei premise în care banii trebuie să fie scoși din buzunarele cetățenilor și a firmelor. Acest lucru este foarte grav deoarece în alte țări în care nu au de a face cu o Republică bananieră, bugetul se elaborează de așa manieră încât mai mulți bani să fie obținuți din surse externe și activitățile în care autoritățile locale prestează serviciile , și NU DIN TAXELE ȘI IMPOZITELE OBȚINUTE CU JAPCA din buzunarele cetățenilor cât și ale firmelor.

poza_familia

Știți că un astfel de buget încalcă în mod flagrant regulile economice deoarece sărăcește populația și a firmelor lăsându i fără posibilitatea să contribuie așa cum ar trebui la creșterea consumului?

Ținând cont că acest lucru nu afectează doar comunitatea din Constanța,ci Marea Economic care exportă produse în România în calitate de țări a pieței comune europene,redacția ziarului nostru independent de opinie și atitudine a decis să scrie mai multe articole în care să atragem atenția atât autorităților competente din România cât și celor din Bruxelles.

În paralel cu toate acestea, am mers mai departe și ne-am gândit la o propunere de text care poate contribui la oprirea odată pentru totdeauna a jafului sistematic întreprins în această fostă și actuală Republică !

Vă invităm în rândurile de mai jos să-l parcurgeți și dacă veți avea vreo idee, vreo sugetie sau propunere care să ne poată ajuta, vă rugâm să ni le trimiteți la adresele daniel.mihai@criteriul.ro și contact@criteriul.ro

 

  • Autorităţile locale nu au voie să impună taxe şi impozite în orice condiţii, dar cu clauza că aceasta poate reprezenta doar un procent din veniturile pe care le pot obţine din surse externe ,activităţi  economice ,prestări de servicii etc
  • Atunci când autorităţile locale nu respectă o astfel de lege să fie trase la răspundere imediat pentru neglijenţă în serviciu cu consecinţe grave.
  • În momentul în care nu se atinge o anumită cotă de venituri care să fie obţinute din surse externe, activităţi economice şi prin prestări servici,pe toţi cei care se fac responsabili de o astfel de situaţie să fie demişi din funcţie imediat!

received_489309157927198

Încă de la debutul acestui articol făceam referire la victoria pe care Barack Obama a obținut-o în momentul în care a crezut că se putea schimba ceva în țara sa.

Pe finalul acestui articol, dorim în numele tuturor redactorilor SĂ VĂ TRANSMITEM  faptul că și la Constanța se poate schimba ceva- A VENIT MOMENTUL SĂ CONTRIBUIM LA CEEA CE TREBUIE FĂCUT!

În următorul articol al acestui serial vă vom demonstra în ce fel am obținut o MARE VICTORIE după o bună bucată de vreme în care am scris aproape zilnic, cu ritmicitate despre taxele și impozitele abuzive care se iau cu japca din buzunarele cetățenilor și a firmelor.

Având în vedere că lucrurile despre care vi le vom preyenta a surprins întreaga Redacție a ziarului nostru, suntem siguri că și pentru Dumneavoastră va fi un lucru bine venit.

Redacţia ziarului Criteriul Naţional

Surse foto http://criteriul.ro

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo