Criteriul National

În ce fel autorităţile competente pot stopa jaful care se face asupra buzunarelor cetăţenilor şi a firmelor? Partea a Treia

februarie 14
19:07 2016

 

yes we can

 

Barack Obama atunci când a crezut că a crezut că putea să schimbe ceva în țara sale a spus “Yes We Can“!

Parafrazând pe actualul președinte al Statelor Unite ale Americii încă în exercițiu, ne permitem să spunem constănțenilor: „Deschideți ochii și încercați să vedeți lucrurile altfel decât vi se spune! Luați atitudine deoarece se poate!”

În rândurile de mai jos vă vom demonstra că într-adevăr SE POATE!

Până atunci, vă spunem că țările din Uniunea Europeană precum Germania, Franța și Anglia nu vor accepta niciodată ca cetățenii altor țări ai U.E să fie batjocoriți și jefuiți din propriul său buzunar de către unele grupuri despre care ne vom referi în rândurile de mai jos.

Ca să puteți înțelege despre ce este vorba, considerăm oportun să vă rreamintim faptul că peste 70 % din PIB al SUA provine din consum, fapt confirmat și de statisticile existente.

Acum, de aici rezultă o întrebare :

Ce legătură există între lucrurile despre care am făcut referire cu ceea ce se întâmplă în fosta și actuala Republică?

Așa cum v am informat în mai multe rânduri, bugetul municipalității ce a fodt aprobat de domnul interimar Făgădău cu girul consilierilor locali, a fost alcătuit pe baza unei premise în care banii trebuie să fie scoși din buzunarele cetățenilor și a firmelor. Acest lucru este foarte grav deoarece în alte țări în care nu au de a face cu o Republică bananieră, bugetul se elaborează de așa manieră încât mai mulți bani să fie obținuți din surse externe și activitățile în care autoritățile locale prestează serviciile , și NU DIN TAXELE ȘI IMPOZITELE OBȚINUTE CU JAPCA din buzunarele cetățenilor cât și ale firmelor.

poza_familia

Știți că un astfel de buget încalcă în mod flagrant regulile economice deoarece sărăcește populația și a firmelor lăsându i fără posibilitatea să contribuie așa cum ar trebui la creșterea consumului?

Ținând cont că acest lucru nu afectează doar comunitatea din Constanța,ci Marea Economic care exportă produse în România în calitate de țări a pieței comune europene,redacția ziarului nostru independent de opinie și atitudine a decis să scrie mai multe articole în care să atragem atenția atât autorităților competente din România cât și celor din Bruxelles.

În paralel cu toate acestea, am mers mai departe și ne-am gândit la o propunere de text care poate contribui la oprirea odată pentru totdeauna a jafului sistematic întreprins în această fostă și actuală Republică !

Vă invităm în rândurile de mai jos să-l parcurgeți și dacă veți avea vreo idee, vreo sugetie sau propunere care să ne poată ajuta, vă rugâm să ni le trimiteți la adresele daniel.mihai@criteriul.ro și contact@criteriul.ro

 

  • Autorităţile locale nu au voie să impună taxe şi impozite în orice condiţii, dar cu clauza că aceasta poate reprezenta doar un procent din veniturile pe care le pot obţine din surse externe ,activităţi  economice ,prestări de servicii etc
  • Atunci când autorităţile locale nu respectă o astfel de lege să fie trase la răspundere imediat pentru neglijenţă în serviciu cu consecinţe grave.
  • În momentul în care nu se atinge o anumită cotă de venituri care să fie obţinute din surse externe, activităţi economice şi prin prestări servici,pe toţi cei care se fac responsabili de o astfel de situaţie să fie demişi din funcţie imediat!

received_489309157927198

Încă de la debutul acestui articol făceam referire la victoria pe care Barack Obama a obținut-o în momentul în care a crezut că se putea schimba ceva în țara sa.

Pe finalul acestui articol, dorim în numele tuturor redactorilor SĂ VĂ TRANSMITEM  faptul că și la Constanța se poate schimba ceva- A VENIT MOMENTUL SĂ CONTRIBUIM LA CEEA CE TREBUIE FĂCUT!

În următorul articol al acestui serial vă vom demonstra în ce fel am obținut o MARE VICTORIE după o bună bucată de vreme în care am scris aproape zilnic, cu ritmicitate despre taxele și impozitele abuzive care se iau cu japca din buzunarele cetățenilor și a firmelor.

Având în vedere că lucrurile despre care vi le vom preyenta a surprins întreaga Redacție a ziarului nostru, suntem siguri că și pentru Dumneavoastră va fi un lucru bine venit.

Redacţia ziarului Criteriul Naţional

Surse foto http://criteriul.ro

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul