Criteriul National

In doar 1 ora ai coroane si fatete dentare in clinicile dr. Leahu

In doar 1 ora ai coroane si fatete dentare in clinicile dr. Leahu
martie 09
09:31 2017

Vrei sa iti imbunatatesti vizibil aspectul dintilor, rapid, in minimum de sedinte? Clinicile dentare Dr. Leahu iti ofera cele mai moderne, durabile si de calitate coroane si fatete dentare gata, in DOAR 1 ora, cu ajutorul tehnologiei Cerec CAD/CAM.

In clinicile dentare Dr. Leahu, tot mai multi pacienti care ne trec pragul au nevoie de tratamente de estetica dentara si protetica, care sa le redea sau sa le imbunatateasca atat sanatatea dentara, cat si aspectul dintilor, atat de important in ziua de astazi.

De aceea, pentru ca aceste tratamente sa fie realizate cu o mare economie de timp, cu precizie, prin restaurari biocompatibile, prefect integrate in fizionomia fiecarui pacient, tehnologia CEREC CAD/CAM este mai mult decat o investitie in sanatatea pacientilor nostri, care isi doresc coroane si fatete dentare cu un rezultat foarte aproape de natural si fara sensibilitate dentara post-procedura.

Pentru ca omul modern asociaza starea de sanatate si frumusetea cu un zambet alb, stralucitor, tratamentele cu coroane si fatete dentare realizate cu ajutorul acestei tehnologii computerizate, prefect integrate in fizionomia fiecarui pacient, salveaza mai multa structura dentara decat preparatiile conservatoare.

Tehnologia CEREC CAD/CAM, cea mai des utilizata pentru coroane si fatete dentare

In primul rand, sistemul CAD/CAM este alcatuit dintr-un scanner (care transforma imaginile preluate din cavitatea orala in date ce vor fi procesate de computer), un computer cu un soft de imagine 3D (care proceseaza datele si ajuta la conceperea restaurarilor cu coroane si fatete dentare) si o unitate de frezare cu freze diamantate, rapide si precise care transforma datele procesate in produs finit.

Astfel, beneficiul este dublu – atat pentru pacienti, care isi recapata sanatatea dentara in doar o sedinta, cat si pentru medic, datorita tehnologiei de lucru invoatoare.

Cu o istorie ce depaseste 25 de ani si cu milioane de restaurari concepute, CEREC CAD/CAM reprezinta standardul cel mai inalt de calitate in realizarea de coroane si fatete dentare. Acest sistem ii permite medicul dentist sa realizeze lucrari dentare fara metal – coroane dentare totale pe dintii frontali si laterali, coroane dentare partiale, fatete dentare, incrustatii intr-o singura programare, cu o precizie micronica.

Iar studiile clinice realizate pe termen lung demonstreaza ca restaurarile cu coroane si fatete dentare realizate cu CEREC CAD/CAM sunt cel putin echivalente cu restaurarile din aur (ca durabilitate).

De ce recomandam pacientilor nostri coroane si fatete dentare realizate cu CAD/CAM:

In primul rand, pentru ca ofera cele mai multe avantaje, atat de ordin estetic, cat si al reducerii timpului necesar de realizare a coroanelor si fatetelor dentare:

- coroane dentare de acoperire – pe dinti vitali, pe dinti scurti, devitalizati

- fatete dentare ceramice

- punti dentare de pana la 4 elemente

- coroane si fatete dentare gata in doar 1 ora

- rezistenta superioara in timp a coroanelor si fatetelor dentare realizate

- rezultatele sunt foarte aproape de natural

- nu mai este necesara realizarea unor lucrari provizorii care se pot deteriora repede si pot fi incomode

- coroane si fatete dentare realizate din material biocompatibil, fara continut de metal

- minim invaziv – reducerea minima a structurii dentare.

Daca iti doresti coroane si fatete dentare de calitate, rapide si la cel mai avantajos raport calitate-pret, te asteptam in clinicile dentare Dr. Leahu.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro