Criteriul National

ÎN EXCLUSIVITATE! Etapele Instaurării Noii Ordini Mondiale…

octombrie 06
08:02 2015

 

În temeiul articolului 30 din Constituţia autohtonă, redacţia ziarului Criteriul Naţional îşi asumă confidenţialitatea cât şi responsabilitatea şi autenticitatea sursei acestei postări oferite în exclusivitate! Totodată , pe această cale mulţumeşte organizaţiei Anonymous pentru excelentele şi argumentatele informaţii şi asigură pe această cale o cât mai strânsă colaborare !

papusarii1

  O elită criminală formată din mari bancheri şi mega corporatişti guvernează lumea din umbră şi sunt la un pas de a-şi realiza visele cele mai ascunse .

Cele mai importante obiective sunt :

1) Crearea unui guvern mondial dominat de o mică elită .

2) Crearea unei monede unice electronice cu ideea de a diviza lumea în două clase : stăpâni şi sclavi .

3) Implantarea unui cip in fiecare persoană cu informaţia biometrică, mai precis cu datele sale şi banii electronici care îi detine acesta obţinând controlul fiecăruia de pe planetă .

4) Reducerea drastică a populaţiei pentru a instaura controlul facil cât şi a administra resursele naturale .

Pe scurt elita este pe punctul de a-şi realiza visul a tot ceea ce au încercat toţi marii criminali de-a lungul istoriei şi de a şi exercita puterea absolută pe Pământ …pentru totdeauna .

Dar cum pot reuşi ei oare ? Există multe soluţii dar se remarcă trei mişcări strategice cu aplicabilitate simultană .

Prima vizează colapsul economic. Vor crea o mare criză economică mondială treptată , concentrată în mod cu totul special în zona euro cât şi al dolarului . Cu acest colaps, multă lume o să-şi piardă economiile şi locurile de muncă,serviciile în Europa şi Statele Unite .

Odată cu creşterea protestelor, elita va crea grupuri teroriste antisistem false, care pe lângă crime vor instaura punctual haosul cu rezultatul final ca populaţia să ceară instaurarea unui guvern cu o autoritate puternică .

Evolutia colapsului în Europa şi Statele Unite vor urma drumuri diferite . În Europa se va genera ideea că nicio ţară nu va putea supravieţui singură şi se va stabili un guvern european central diminuând suveranitatea naţională .

În asemenea condiţii, functiile publice ale statului vor fi privatizate iar marile corporaţii se vor contopi cu statul. Clasa politica va fi discreditată , se vor învinui politicienii şi bancherii de corupţie şi proastă gestiune şi se vor sacrifica pionii doar de văzul lumii .

Ca o reacţie firească vor lua naştere lideri manipulaţi de cei din elită, indignaţi şi montaţi strategic, pentru a opri protestele şi a da o iluzie de regenerare economică şi speranţă . Guvernul european se umple de tehnocraţi care înlocuiesc pe vechii politicieni acuzaţi de ineficienţă şi corupţie . Se instaurează un stat european unificat de aparenţă democratică guvernat de o elită intacabilă .

De aceea, scenariul din Statele Unite al crizei va provoca mari frământări.Grupări armate vor lupta împotriva statului federal create şi manipulate de elită provocând crime şi victime nevinovate .Guvernul federal va instaura starea de urgenţă cât şi legea marţiala pentru a se reface cu controlul . Va intra în funcţiune câmpurile de concentrare FEMA .Ca şi consecinţă, vor închide rezidenţii şi pe toţi aceia care protestează considerând că sunt terorişti şi antipatrioţi .SUA va deveni un stat fascist si poliţist cu dungi şi stele .

Populaţia care trăieşte în sărăcie va fi obligată să lucreze pentru stat în schimbul asigurării hranei şi a cazării .De aceea se vor selecţiona din mulţime pe cei mai antisociali pentru servicii de control ca poliţişti sau soldaţi pentru a reprima populaţia .

Statul va promova denunţurile şi supravegherile între proprii cetăţeni în schimbul unor beneficii şi al promovării pe scara ierarhică,socială . Într-un anumit moment al colapsului economic se va iniţia a doua strategie economică .

Criza sanitară

Pentru a consolida controlul masiv se va provoca o epidemie mondială la care mediile de comunicaţii vor exagera situaţia care va genera o stare de panică . Se vor interzice manifestaţiile sub pretextul că în asemenea modalitate se pot propaga boliile .

Se va obtine avantaj de pe urma epidemiei pentru anihilarea silenţioasă a dizidenţilor politici . Cu avantajul epidemiei autorităţile vor stabili că singurul mod de a o controla este să implanteze un CIP care sa monitorizeze fiecare cetăţean pe a depista apariţia noilor focare de infecţie . Acest CIP se vs folosi şi pentru a uni toate datele : profilul fizic şi psihologic cât şi banii .

Banii fizici vor dispare considerându se că sunt incomozi şi lipsiţi de siguranţă . În mintea cetăţeanului se implanteaza aceste idei : cu CIP ai bani , cu CIP ai medicamente , fără CIP eşti… om mort .

Informaţia se va înmagazina în locuri îndepărtate de cetăţean pentru a obţine controlul total al reţelei . Internetul combinat cu CIP-ul se transformă în Big Brother .

A treia miscare strategică va fi proliferarea războaielor regionale . În timp ce ce se va produce colapsul economic şi controlul absolut vor izbucni războaie regionale prin Orientul Apropiat , Africa şi America Latină ! Începutul acestor conflicte pot avea originea în alte atentate, sub falsa acuzaţie că şi cel care a provocat căderea bruscă, din punct de vedere economic sau iniţierea epidemiei ar fi răspunzători de acest colaps combinat cu atac biologic .

În această fază, marile puteri  nu vor intra în conflict aşa cum au făcut în războaiele din Coreea sau Afganistan . După mai mulţi ani de războaie regionale si odată ce vor obţine controlul total al populaţiei va începe marele război între puteri .

Marile mase ale populaţiei vor fi acum recrutate cu forţa şi vor fi trimise la războiul haotic şi devastator .Vor fi folosite arme nucleare, tactice , chimice , biologice asupra marilor centre astfel încât să elimine cea mai mare parte din populaţia Terrei.

Faza a treia  Pacea .

Războiul se va termina atunci când liderii controlaţi de elită se vor prezenta ca salvatori spirituali ai lumii şi vor încheia o pace relativă şi total artificială între toate naţiunile .

Te vor face să crezi ca nu eşti diferit şi că nu trebuie să iei decizii fără să ceri permisiunea . Supravieţuitorii  epuizati şi răpuşi vor accepta sistemul definitiv unic adică Noua Ordine Mondială controlată de o elita intolerabilă şi semidivină .

Stăpânii lumii vor avea acum la cheremul lor masele de sclavi controlaţi cu ajutorul tehnologiei avansate care nu se vor mai împotrivi niciodată .

Durata întregului proces poate fi estimat intre 10 şi 30 de ani .

Lumea noastră este la marginea sclaviei şi a distrugerii .Ne conduce o elită de psihopaţi care nu au respect pentru viaţa omenească . O să le permitem ca aceştia să ne termine ? Sau să luptăm pentru supravieţuire !

Daca vrem să oprim planurile lor, avem câteva obiective imediate .

1 . Să convigem forţele de securitate ale statului să protejeze poporul şi să nu slujeasca elitei .

2 . Să atacăm şi să denigrăm mediile de comunicaţie vinovate de difuzarea minciunilor elitei .

3 Urmărirea şi pedepsirea fără milă a clasei politice care serveşte pe aceşti criminali , pe toţi !

Să evitam cu orice preţ implantarea cipului care este mijlocul de control total ! Cel mai important pas ! Ce puteţi face din punct de vedere personal ?

Informează persoanele din jurul tau despre planurile elitei . Să nu cazi în ura rasială sau etnică care face doar să divizeze populaţia . Elita te-a facut să crezi ca eşti doar un fir de nisip nesemnificativ , o simplă furnică în angrenajul omenesc . Elita te-a facut să crezi că nu ai dreptul să judeci sau să nu spui ceea ce gândeşti că tu nu ai nicio valoare .

Te-au facut să crezi că nu poţi duce o viaţă fericită , că nu eşti decât o statistică , un număr simplu pe ecran uşor de şters . Dar nu este adevărat!!!

Să nu ai nicio îndoială! Personal trăieşti cele mai importante momente din viaţa ta şi o să faci parte din momentul cel mai important al umanităţii ! În acest schimb de ERĂ , tu decizi dacă eşti doar un simplu miel dus la abator sau eşti un luptător pentru eliberarea din sclavie a omenirii . A sosit momentul să demonstrezi valoarea şi curajul tău !

anonymous_wallpaper_we_we_we_by_majkshali-d5219rn

Noi suntem Anonymous !

Noi suntem Legiunea !

Noi nu uităm ! Noi nu iertăm ! Aşteptaţi de la noi !

Sursa foto www.theholyweb.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

5 Comments

 1. Partizanu
  Partizanu octombrie 06, 11:42

  Foarte bun articolul chiar daca contine GRESELI GRAMATICALE iar pe alocuri putea fi completat. O completare ar fi „Clasa politica va fi discreditată, se vor învinui politicienii şi bancherii de corupţie şi proastă gestiune şi se vor sacrifica pionii doar de văzul lumii. ADUG EU (Vezi cazul anchetelor DNA). Si ar mai fi multe dar merge multiplicat si asa. La final se putea incheia cu DOAMNE AJUTA.
  ERATA
  Faza a treia e RAZBOAIELE REGIONALE iar a patra PACEA.

  • Daniel Mihai
   Daniel Mihai Author octombrie 06, 15:08

   L am corectat Partizane…
   Oricum, completarea ta e valabilă!
   Iar, dacă ai informaţii despre cercetaşi, poţi să ni le oferi! Le vom face publice!
   Numai bine! Doamne ajută!

 2. Andreea
  Andreea octombrie 06, 18:50

  Bun articol! Pacat ca marea parte a populatiei deja are implantata in cap ideea ca sunt inferiori acestor conducatori si ca orice abatere de la regulile lor poate duce la pierderea domiciliului, familiei si hranii.

 3. icsulescu
  icsulescu octombrie 06, 21:38

  Anonymous….obiectivul 1…cum se poate realiza????

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

U-NI-RE în cuget și în simțiri… EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tema unirii cu Basarabia este mai actuală și mai dorită ca oricând. Aceasta, datorită însemnătății sale deosebite suscită nenumărate discuții mai mult sau mai puțin aprinse. În special, în presa scrisă, subiectul este tratat în nota sferei de influență de care sau prin care se poate proba ori atașamentul față de culorile și legile acestui teritoriu blagoslovit de Dumnezeu ori unda de răutate vis a vis de cele menționate. De asemenea, ar trebui ca tocmai caracterul unificator să fie mai puternic decât orice fel de simbolistică istorică și de aceea disprețul și ducerea într-o accentuată stare de relativitate, de autentică degradare a tot ceea ce valorează ideea de românism amplifică starea de încordare,de neliniște atât de prezente în cele două state înrudite.În această ultimă și nedorită categorie se pot identifica destule articole asemănătoare unor mostre îmbibate de ură și venin ce frizează orice urmă de omenie sau de bun simț. Din respect făță de dumneavoastră și mai ales nedorind să nominalizez provocând polemică,am să mă abțin…Dar nu pot să-mi cenzurez o întrebare… Oare câtă dezinformare grosieră se poate ascunde în spatele acestor propagandiști de-a dreptul înfrățiți cu puterile străine,cu imperiile care mereu ne-au râvnit teritoriile și bogățiile de orice natură?De aceea nu pot să trec cu vederea și să uit mincinoasele mituri fabricate împotriva unirii care sunt de fapt niște teorii promovate, cu amatorism sau profesionalism, de cei care își manifestă constant antipatia faţă de procesul de reîntregire a ţării. Cu o retorică plină de ură, anumiți indivizi falsifică și denaturează adevărul istoric și chiar au nerușinarea să spună despre unirea Basarabiei cu România că „ar fi frumos, dar nu se poate” invocând, în acest sens, argumente de ordin economic sau strategic. Interesant e faptul că aceștia nu contrazic adevărul istoric și anume că Basarabia e parte a terioriului românesc. Mesajul lor induce mereu nesiguranţă și teamă, sugerând pericole majore precum instabilitatea economică, apariţia unei minorităţi incontrolabile sau a unei corupţii imposibil de eradicat. Ca și când acești propagandiști ar fi descoperit peste noapte secretul tinereţii fără bătrâneţii și al vieţii fără de moarte dublat de cel al guvernării fără de corupţie, ei influențează pe unii dintre noi la modul cel mai abject și care ține doar de negativitate. Au chiar unele pseudo- argumente care corelează problemele existente în societatea românească cu cele din Republica Moldova, de genul ”că România n-ar avea nevoie de o regiune săracă” . Cunoaștem bine că această stare de corupție endemică este generată de o clasă politică oligarhică, mult mai apropiată de modelul din Asia centrală decât de Europa. Dar,vă rog să fiți fără grijă deoarece domniile lor nu au contract permanent cu funcția și nu vor domni la infinit, așa cum li se pare… A sosit timpul ca să dăm dovezi că suntem înfrățiți, înrudiți, că suntem de același sânge și limbă cu verișorii de dincolo de Prut! Revenind la planul inițial,nu am dispoziția și nici timpul necesar de a demonta toate aceste pseudo-teorii, deoarece aceasta revine ca o datorie de onoare a istoricilor și diplomaților. Dar în cele ce urmează vă propun un exercițiu de imaginație. Acesta se realizează prin corelarea tuturor elementelor posibile care ar duce la acest eveniment cu profunde rezonanțe- UNIREA! De fapt, mai bine spus după reîntregirea, reunirea celor două state,altcumva vor fi parametrii,regulile, legile și automat nivelul de trai. Numai încercați să vă proiectați ideea conform căreia, Republica Moldova va face parte dintr-un stat integrat european, membru al NATO. Peste acestea, îndrăzniți să vă proiectați și imaginea unei justiții imparțiale, corecte ce se vor extinde ca model și peste Prut. Cu alte cuvinte, lucrurile pot evolua într-o direcție normală, firească.Totuși, filo-rușii nu se lasă și încetinesc acest proces. Mai e cazul să ne aducem aminte de „prietenia” și interesul Rusiei, care a încercat să blocheze eforturile Republicii Moldova în sensul integrării europene, aşa cum a procedat de altfel şi în cazul altor state din fosta Comunitate a Statelor Independente? De aceea, din dorința de a ne vedea visul împlinit,ar trebui să nu mai ezităm deloc și nici să luăm peste picior pe semenii care luptă,speră și cred în idealul acestei uniri, în cuget și în simțiri.......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu