Criteriul National

In functie de ce criterii alegi furnizorul de consumabile si echipamente radiologice?

decembrie 20
15:58 2019

Furnizorul de consumabile radiologice, echipamente radiologice este unul dintre cele mai importante detalii de care trebuie sa te ocupi atunci cand detii un laborator de tehnica dentara. Acest detaliu trebuie tratat cu maxima seriozitate pentru ca acest detaliu joaca un rol foarte important in buna functionare a laboratorului. Degeaba lucreaza personal specializat in cadrul laboratorului daca acesta nu este dotat cu aparatura de ultima generatie care sa ii ajute pe cei care lucreaza in cadrul laboratorului. Avand in vedere importanta furnizorului de echipamente radiologice si consumabile, alegerea acestuia trebuie realziata dupa analizarea in amanunt a pietei.

Medica M3 este furnizorul care stie exact de ce are nevoie laboratorul tau!

Avand o experienta de 25 ani in domeniul furnizarii de echipamente si consumabile radiologice, Medica M3 este unul dintre cei mai importanti furnizori de pe piata din tara noastra. In decursul celor 25 ani de activitate aceasta firma a reusit sa atinga cel mai inalt nivel de profesionalism, detaliu extrem de important in acest domeniu de activitate. Acest fapt nu este singurul motiv pentru care Medica M3 este furnizorul la care trebuie sa apelezi atunci cand ai nevoie de consumabile si echipamente radiologice. Medica M3 ofera mult mai multe avantaje, cateva dintre cele mai importante fiind urmatoarele:

  1. Varietate mare de produse. Apeland la serviciile acestei firme vei avea posibilitatea de a achizitiona o varietate mare de produse. Practic, tot ceea ce ai nevoie pentru a avea un laborator de tehnica dentara perfect functionabil poate fi achizitionat prin intermediul celor de la Medica M3. Acestia comercializeaza atat consumabile radiologice cat si cele mai performante echipamente radiologice.
  2. Posibilitatea de a putea returna produsele achizitionate. In cazul in care produsul comandat nu este cel dorit ai posibilitatea de al returna fara nici un fel de problema.
  3. Calitatea produselor este una foarte buna. Pentru ca Medica M3 stie cat de importanta este satisfacerea clientilor toate produsele comercializate de catre acestia sunt de cea mai buna calitate. Produsele de calitate inferioara nu au ce cauta in oferta de produse a acestui furnizor de consumabile si echipamente radiologice.
  4. Preturile la care sunt comercializate produsele sunt foarte bune in raport cu nivelul de calitate oferit. Pentru ca raportul pret – calitate sa fie si mai bun, Medica M3 ofera periodic reduceri la multe dintre produsele comercializate.
  5. Transportul gratuit al produselor comandate. Pentru a putea beneficia de acest avantaj este necesar ca valoarea produselor comandate sa fie de peste 300 lei.
  6. Toate produsele comercializate de catre acest furnizor beneficiaza de garantie.

Concluzii

Avand in vedere avantajele enumerate mai sus dar si nivelul de notorietate de care se bucura Medicam3 este clar ca acest furnizor de consumabile si echipamente radiologice este cea mai buna alegere pe care o poti face in momentul in care esti in cautarea unui furnizor de consumabile si echipamente radiologice. Pentru a te putea bucura cat mai repede de avantajele oferite de catre acest furnizor acceseaza site-ul si comanda produsele de care ai nevoie. Poate vei avea sansa de a avea produsele de care ai nevoie beneficiind de reducerile oferite periodic de catre Medica M3.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Prodigitalmedia

Prodigitalmedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul