Criteriul National

In loc de decoratii si multumiri: reprezentantul unei firme de apartament (OK Medical kineto SRL) isi permite sa tepuiasca cadrele medicale din Prahova si le transmite „sa-mi sugeti pula de nesimtiti ce sunteti”

In loc de decoratii si multumiri: reprezentantul unei firme de apartament (OK Medical kineto SRL) isi permite sa tepuiasca cadrele medicale din Prahova si le transmite „sa-mi sugeti pula de nesimtiti ce sunteti”
aprilie 13
23:38 2022

Noi am mai scris cu argumente despre diletantismul unora de a inregistra ambiental cu “softuri proprietar”, care înregistrează imagini și sunete în “ format proprietar” sau cu tehnică digitală, ajugand ca in „Republica Ploiesti” sa se dezvlote un fenomen in care toti se inregistreza intre ei si chiar pe ei de cele mai multe ori.
Mai mult, am mai dezvaluit si cum domnisoara MOCANU GABRIELA ISABELA isi descoperise in vara anului 2015 veleitati de Mata Hari. In loc sa se ocupe de problematica juridica din cadrul institutiei (Politiei Locale Ploiesti), care zace nerezolvata de cand a fost angajata pe acolo (fraudulos zice ea intr-o declaratie sub prestare de juramant si intr-un autodenunt date la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti), s-a gandit cu capul ca-i poate fi utila procurorului „ZDREANTA” intr-o panaramă de dosar .
Predecesoare – in munca de culegere in secret de date si informatii „care intereseaza solutionarea dosarului” – a „sculei multifunctionale”, GHEORGHE CARMEN DANIELA, domnisoara MOCANU s-a pus la dispozitia organului, mai ales dupa ce aflase, probabil, ce viril si periculos e „PORTOCALA”.
Dar, aceste inregistrari au continuat si in alta latura, cea de hartuire sexuala.

Ne aducem aminte cum fostul director general adjunct al Politiei Locale Ploiesti, Adrian Vaida, a patat grav imaginea institutiei si a facut deliciul presei locale cu inregistrarile de june amorez si cu hartuirea sa sexuala asupra unei subordonate.
Iata ca, o alta institutie nu se lasa mai prejos.
Un alt caz de hartuire sexuala este pe cale de a izbucni in urbea noastra „linistita”, cu inregistrari mult mai explicite privind hartuirea sexuala.
Nu stim daca preconizata numire a unui director la conducerea unei institutii, in locul directoarei actuale (sa precizam sa nu se faca o confunzie), a determinat aparitia pe „piata” a acestor inregistrari audio-video dar putem garanta ca Vaida Adrian a jucat la liga mica fata de ce va aparea pe „piata” si in presa. Noua „victima” a hartuirii sexuale s-a dovedit mult mai „profesionista” fata de „victima” din Politia Locala Ploiesti. Vom reveni. (Cristina T.)

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul