Criteriul National

În PSD Constanța bate vântul schimbării

În PSD Constanța bate vântul schimbării
martie 25
20:32 2015

   Arestările și anchetele demarate în ultima perioadă de către DNA, au lăsat un gol în multe din organizațiile partidelor politice. Nici orgnizația județeană a PSD nu a fost omisă. Cert este că, în scurt timp, vor avea loc alegeri pentru ocuparea funcțiilor vacante.

În urma evenimentelor recente, ce l-au vizat și pe primarul Constanței, Radu Mazăre, conducerea PSD a rămas fără reprezentanți. Anunțul primarului că demisionează din funcția de președinte al organizației județene a PSD Constanța, cât și din celelalte atribuții, a produs rumoare în cadrul partidului. Funcția astfel vacantată nu putea să fie ocupată nici de președintele executiv Nicușor Constantinescu, aflat pentru moment în arest la domiciliu. Și cum o astfel de organizație, cu un număr consistent de membri, nu putea să rămână fără cârmuitor, secretarul general al PSD Constanța, Cristinel Dragomir a luat atitudine. Acesta a întrunit ieri liderii din teritoriu pentru a-i informa despre urgența unei ședințe a Birouli Permanent. ”În urma discuțiilor de la București, am convenit să organizăm, la finele acestei săptămâni, o ședință a Biroului Permanent Județean, pentru a vedea cine preia șefia organizației județene. Noi am cerut permisiunea conducerii centrale să organizăm încă din această săptămână alegeri la nivelul filialei. O să primim răspunsul în câteva zile. Asta în condițiile în care există un calendar al alegerilor din fiecare organizație, iar Constanța era programată abia peste câteva săptămâni”. Rămâne de văzut ce vor decide mai marii din Biroul Permanent național și care vor fi vandidaturile pentru scaunele libere de la Constanța. Până atunci, vântul schimbării care tot amenință clasa politică românească, va aduce cu el lideri noi la PSD Constanța, organizația județeană.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo