Criteriul National

În trend cu…Noul

În trend cu…Noul
ianuarie 15
20:37 2017
Mereu și fără de frică deschiși „Noului”?
n
   Se dă o luptă permanentă dintre așa zișii progresiști, adepții „Noului”, oricare și oricum ar fi acesta , și, cei care par a fi blocați în mentalități depășite. Fiecare primește „calificativul” de încadrare în una din tendințe, fără a fi examinat , ci văzând aspectul exterior al majorității „înnoitoare”.
„Vocea străzii”- opinia publica- este  „autoritatea” care pronunță aceste ” SENTINȚE de (dez)orientare Interioră”” fără drept de apel.
 
   Ce facem noi, cei care vrem „Noul” cel benefic, și , totodată ne axăm să rămânem prudenți la această instabilitate a „Noului în masă ” ? 
 
   Mai întâi, să știm că întregul „Dosar” de evaluare a situației se află în orice moment în posesia noastră, ca „unic judecător”; fiind vorba de viața noastră; să nu lăsăm pe alții să hotărască în locul nostru.
   În al doilea rând , să fim conștienți că nu vom fi vreodată „șefii” gândurilor care apar în mintea noastră; acestea vin și trec, cu excepția cazului când dorim să oprim vreunul , fixându-l în Dorință ; și la acest nivel putem renunța; dacă acest Gând- Dorință este urmat de manifestare în FAPTEsuntem responsabili și beneficiarii urmărilor.
Într-o prezentare simplă acesta este drumul de la Gând la Faptă și în vremurile în care trăim.
 
Atenție , la IDEILE asupra cărora ne oprim  ! 
Acceptarea unei idei , din noianul cu care suntem asediați, înseamnă unda verde ca aceasta să aștepte momentul de a fi pusă în fapta ca Dorință; până la faptă, nu stă degeaba, „ne lucrează”prin interior, iar noi nici nu știm ca aceasta este cauza stress-ului.
 
  Fie să acceptăm Vocea Inimii și să oprim numai  acele GÂNDURI care ne fac viața frumoasă !
Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte inspiratului autor Vasile Soroceanu şi totodată, pe această cale îl asigură de colaborarea ce se doreşte a fi permanentizată !

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro