Criteriul National

Inainte sa angajati o firma de reparatii frigidere – Cateva intrebari

Inainte sa angajati o firma de reparatii frigidere – Cateva intrebari
iulie 28
19:22 2021

Aparatele electrocasnice se strică zi de zi în fiecare casă, iar frigiderul nu face exceptie. In astfel de cazuri, proprietarii sunt obligați să angajeze servicii de reparații adecvate în acel moment. Dar majoritatea proprietarilor noi de case sunt adesea confuzi atunci când angajează servicii de reparații frigidere, deoarece nu au experimentat niciodată o defecțiune a aparatului în casa lor.

Dacă faceți parte dintre acei oameni, rețineți că angajarea unui serviciu greșit de reparații a aparatelor vă poate costa mulți bani în loc să reparați problema. De aceea, este important să știți cum să angajați serviciul corect de reparații.

Prin urmare, este necesară efectuarea unei cercetări adecvate înainte de a începe căutarea unui nou serviciu de reparații frigidere. Așadar, iată câteva întrebări pregatite de portalul www.reparatii-frigidere.net pe care le puteți adresa angajatilor service-ului înainte de a-i angaja:

Sunteți autorizat corespunzător?

Mulți dintre producătorii de aparate electrice dau adesea certificări și autorizații anumitor servicii de reparații. Acest lucru vă asigură că obțineți un serviciu complet autorizat pentru a menține aparatele pe deplin funcționale. Acesta este motivul pentru care angajarea unei firme autorizate de reparații de aparate este foarte importantă. Puteți pune această întrebare imediat pentru a elimina orice îndoială.

Cât de experimentat sunteți?

Asta este o altă întrebare importantă pe care trebuie să o adresați furnizorului de servicii de reparații frigidere înainte de a-l angaja. Întrebați-l dacă are o experiență adecvată de lucru în această industrie. Experiența unei companii în domeniul conex creează un sentiment de incredere între client și companie. Majoritatea afacerilor de durată din industria de reparații sunt de obicei de încredere și vă puteți aștepta la un nivel bun de reparare din partea acestuia. Deci, înainte de a angaja orice companie de reparații frigidere, asigurați-vă că firma pe care o angajați lucrează de suficient de mult timp în industria de reparații.

Cât mă va costa serviciul dumneavoastră?

Înainte de a angaja orice companie de reparații frigidere care lucrează în zona dumneavoastră, ar trebui să vă interesați și să primiți estimări gratuite ale diverselor servicii. Odată ce primiți gratuit estimările, puteți compara diferite servicii și calitatea pe care firma o percepe pentru acestea în raport cu planurile lor de preț. În acest fel, puteți evita plata în exces pentru un serviciu necorespunzător.

Dacă vedeți o companie care își oferă serviciile la un preț redus, este posibil să nu ofere nivelul de servicii pe care îl căutați. Amintiți-vă că astfel de servicii ar adăuga taxe nevăzute la prețul total final. Întrebați compania despre cât de mult vă vor percepe cu ajutorul unei estimări gratuite.

Puteți oferi referințe?

Amintiți-vă că toate companiile bune de reparații frigidere vă vor oferi referințele lucrărilor pe care le-au realizat anterior. O companie bună vă va oferi cu mândrie o mulțime de referințe.
Unele companii vă oferă referințe locale offline, iar altele au o colecție de recenzii online pentru a vi le arăta. Recenziile online sunt deosebit de utile pentru a vă ajuta să selectați serviciile de reparații potrivite pentru frigiderul dumneavoastra.

Îmi garantați siguranța?

Nu puteți lăsa un străin să lucreze în interiorul casei dumneavoastră, dacă nu a trecut prin verificări specifice adecvate. Așadar, întrebați-vă compania de reparatii frigideredacă efectuează sau nu verificări adecvate ale antecedentelor angajaților lor. Acesta este singurul mod prin care vă puteți asigura că dumneavoastră și familia dumneavoastră rămâneți în siguranță în timpul și după lucrările efectuate.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Laurentiu Groza

Laurentiu Groza

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul