Criteriul National

Inca un primar demagog si mincinos/Mafia gunoaielor lucrează mână în mână cu factorii politici

Inca un primar demagog si mincinos/Mafia gunoaielor lucrează mână în mână cu factorii politici
ianuarie 05
14:18 2022

Piața mafiotizată a procesării de deșeuri în România este de miliarde de euro!

Mafia gunoaielor lucrează mână în mână cu factorii politici, nu numai pe plan local:

„Primarul meu userist, mânca-l-ar mama pe el de ITist, că trebuia să fie și un userist în viața asta, mi-a făcut 2 ani capul pătrat, pe facebook, afișe și în campanie, că Supercom e firma mafiei, că sunt hoți, că sunt corupți, că e firmă de partid, că e o mașină de supt bugetul local și al oamenilor, că face ilegalități și când vine el la primărie rade Supercomul. La prima emisiune pe tv centrale la care a participat Mihaiu a fost la mine. Îl trimiseseră ăia de la USR, nu știu ce-au avut în cap, or fi zis că dacă supraviețuiește nu mai poate păți nimic. A supraviețuit, când a intrat era fricos, când a ieșit era cam transpirat. Mi-a zis după că e prima emisie a lui și că el vrea să candideze la primărie. M-a amuzat. I-am zis atunci: Supercom, atât! Eu vă dați seama că știam cine e Supercom nu din mâzgălelile lui Mihaiu, că îl știu pe Ciuclea de când sponsoriza ApR/pe Meleșcanu și candida la primărie în București, vremuri imemoriale. Era la fel, doar mai vizibil. Și vin alegerile, apare tânărul și proaspătul IT-ist de la USR la Primărie și ce face? Își șterge postările cu Supercom din campanie și, mai nou, acum obligă toate administrațiile să facă contract cu Supercomul. Ba scrie și pe siteul Primăriei că trebuie să fac musai contract cu Supercom. Vorba vecinului, își mai trage Ciuclea un Maybach pe banii noștri de la Mihaiu, după ce și-a mai tras unul după administrația Onțanu PSD tot pe banii noștri. Iete că eu nu vreau, măi, Mihaiu de la IT Usereu. So, fck off. Io văd, io țin minte, io nu uit, io nu iert și nu șterg păcate și minciuni cum îți ștergi tu postările cu Supercom că nu sunt sfânta scriptură.
Mă scuzați, am mai aprofundat problema. Mihaiu nu numai că a făcut toate astea, dar a făcut și o tombolă cu extragere pentru contractele cu Supercom. Ire-fcking-real. E PRistul nr 1 al companiei”, dezvaluie Sorina Ruxandra Matei. (Cristina T.).

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul