Criteriul National

Încălțămintea bărbătească: pielea, un material care nu se demodează niciodată

Încălțămintea bărbătească: pielea, un material care nu se demodează niciodată
august 22
12:06 2021

Fiecare bărbat are uneori o dilemă despre ce pantofi ar trebui să aleagă. Depinde mult de propria personalitate, alți pantofi sunt optimi iarna și alții vara, dar acea încălțăminte bărbați din piele va fi întotdeauna o alegere bună, căci modelele din acest material reprezintă un clasic care nu se va demoda niciodată.

O investiție în încălțăminte decentă din piele nu este riscantă, deoarece pielea naturală este cel mai bun material. Structura sa are pori naturali care lasă să treacă aerul, datorită căruia reglează perfect temperatura. Datorită acestui fapt, funcționează bine și în zilele mai calde, menținând piciorul uscat. În plus, acea încălțăminte bărbați confecționată din piele este confortabilă, deoarece are capacitatea de a se adapta în mod natural la forma piciorului. Este, de asemenea, foarte durabil și, atunci când este îngrijit corespunzător , poate fi folosit timp de mulți ani.

Există o gamă largă de impregnanți pe piață pentru îngrijirea acestui tip de încălțăminte, creme , ceară și alte produse de îngrijire, pe care le poți achiziționa online sau din magazinele de specialitate.

Încălțăminte din piele pentru sezonul rece

Ghetele din piele sunt un tip de pantofi care pot fi purtate practic de la începutul toamnei până târziu primăvara. Cele cu partea superioară mai lungă protejează gleznele de vântul rece și de ploaie. Pielea impregnată asigură rezistența la apă.

Cizmele din piele cu branț din lână sunt cel mai bun tovarăș pentru înghețurile de iarnă. Pantofii casual sunt compromisul perfect între confort și eleganță . Fabricați din piele moale, acest tip de încălțăminte este foarte confortabilă.

Tipul de încălțăminte „casual”, adică „cotidian”, „informal”, cu alte cuvinte, eleganță într-o ediție mai slabă. Sunt perfecte pentru uz zilnic, pentru muncă, întâlniri cu prietenii sau la o întâlnire. Pantofii pentru bărbați, dacă sunt din piele, sunt perfecți oriunde nu există un cod vestimentar elegant.

Pantofii în nuanțe de maro sau bleumarin se armonizează cu aproape întreaga paletă de culori și, adesea, pot chiar „completa întreaga stilizare” – îmbogățind-o și revigorând-o. Merită să renunți la cumpărarea de pantofi negri, să nu te temi să cumperi pantofi maro sau bleumarin, care cu siguranță vor arăta bine în fiecare zi, în orice situație. Pantofii pentru bărbați dau caracter întregului stil și, până la urmă, asta este ceea ce îți dorești de fapt.

Există multe modele moderne și confortabile pe piață astăzi, datorită cărora fiecare bărbat poate arăta grozav. Vânzătorii – atât în magazinele online, cât și cele fizice – sunt încântați să ofere sfaturi profesionale, astfel încât fiecare bărbat modern să poată alege în mod optim pantofi care să se potrivească cu structura piciorului și cu ocazia în care își vor îndeplini rolul.

Rezumând, se poate spune că, spre deosebire de aparențe, bărbații au o selecție imensă atunci când vine vorba de încălțăminte. Aparent, în cele mai formale stiluri, se pot alege doar pantofi din piele, dar și în această categorie există o selecție destul de mare de tipuri și croieli. Cu toate acestea, cu cât stilul este mai puțin formal, cu atât este mai mare alegerea – această regulă ar trebui să faciliteze cu siguranță selectarea încălțămintei pentru diferite circumstanțe.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

dca

dca

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul