Criteriul National

Incaltamintea din piele naturala, mereu la moda

Incaltamintea din piele naturala, mereu la moda
august 21
12:53 2017

Modelele de pantofi de dama din piele 2017 propuse clientelor de catre diversii designeri din tara si strainatate sunt extrem de frumoase, de aceea femeile jinduiesc dupa cat mai multe perechi de incaltaminte de acest tip, realizate de preferinta din piele naturala tip box, piele intoarsa, dar si piele lacuita, deoarece ele asigura o foarte buna sanatate a picioarelor, fiind comode si aspectuoase in egala masura.

Incaltamintea din piele naturala se demodeaza mai greu, daca este aleasa inteligent

Clientele care sunt inspirate, aleg pantofi pictati, pantofi cu toc inalt, pantofi stiletto sau pantofi pentru alte ocazii speciale, dar si sandale, botine ori cizme din piele naturala care, desi in tendinte, au si anumite elemente ce vor rezista in moda pret de cateva sezoane. In asa fel, aceste femei reusesc ca sa faca si o economie substantiala in bugetul personal, purtand cu placere perechile favorite de incaltari ani de-a randul.

Nu este intelept a se incalta zilnic aceeasi pereche de pantofi si nici nu trebuie ca sa fie depozitata inghesuita intr-o cutie.

Acest tip de incaltaminte are nevoie de timp „ca sa se odihneasca”, de aceea se poarta alternativ cu o alta pereche, de preferinta confectionata tot din piele naturala.

 

Etapele intretinerii corecte a incaltamintei de piele naturala

1) Curatarea obisnuita se face dupa fiecare purtare, iar una mai profunda, periodic, cam din 3 in 3 luni.

2) Este foarte important a afla daca pielea este tratata sau netratata cu diferite substante chimice, pentru ca, in functie de acest lucru, se va putea alege cum sa se procedeze in continuare si ce solutii de curatare incaltaminte este bine a se folosi.

3) Cu o perie moale sau o laveta din bumbac se indeparteaza de pe suprafata incaltamintei respective praful, noroiul, petele superficiale, printr-o periere sau o stergere usoara.

4) Cu laveta umezita se sterge mai apoi suprafata pantofilor, indepartand delicat particulele de murdarie ramase.

5) Pentru petele greu de scos se poate folosi un sapun natural pentru copiii, cu lanolina.

6) Perechea de pantofi astfel curatata este necesar a fi lasata ca sa se usuce complet in aer liber, la umbra. Sub nicio forma nu trebuie uitata in bataia directa a razelor de soare sau, mai rau, in fata unui radiator, sobe ori a altei surse de caldura agresive, ce poate scoroji pielea, crapa sau o poate decolora, deteriorand-o ireparabil.

7) La final:

  • pantofilor din piele tratata li se aplica o crema de lustruire in aceeasi culoare cu incaltamintea, cu ajutorul unei carpe moi. Dupa cateva minute se mai da un lustru folosind o laveta din bumbac sau o periuta cu peri fini;
  • pantofii din piele netratata se pot intretine folosind ulei de ricin aplicat cu ajutorul unei lavete uscate. Ulterior, acestia se lustruiesc cu ajutorul unei alte carpe de bumbac, curate.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro