Criteriul National

Incepe noul an scolar sau universitar? Cu siguranta vei avea nevoie de un credit rapid pentru a suplini toate cerintele

Incepe noul an scolar sau universitar? Cu siguranta vei avea nevoie de un credit rapid pentru a suplini toate cerintele
august 03
12:57 2020

Inceperea unui nou an scolar este un motiv de bucurie si deopotriva de stress, atat pentru copii, cat mai ales pentru parinti. Cei mai multi parinti se vad in imposibilitatea de a face fata cerintelor cadrelor didactice si a sistemului de invatamant, iar plecarea in concediu pe perioada verii nu i-a ajutat deloc sa stranga bani pentru noul an scolar sau universitar. Varianta obtinerii unor credit rapid este cea mai rapida si mai eficienta solutie pentru ca parintii sa faca rost de suma necesara inceputului de an scolar.

Pregateste copii in mod corespunzator pentru inceperea scolii cu un credit IFN

La inceputul unui nou an scolar, toti parintii isi doresc ca micutii lor sa aiba toate cele necesare si sa indeplineasca toate cerintele impuse de sistemul educational, precum si mofturile elevilor. Si parintii studentilor vor avea nevoie de un credit IFN  la inceput de an universitar pentru a acoperi cheltuielile cu materialele didactice, dar si cu chiria si imbunatatirile aduse camerei de camin sau garsonierei inchiriate.

Pregatirea pentru un nou an scolar implica necesitatea unui buget generos, unui plan de cumparaturi bine stabilit pentru ca totalul cheltuielilor pentru noul an scolar implica si bani de hainute noi, ghiozdan, rechizite, uniforma (daca este cazul), precum si cheltuielile aferente manualelor.

Astfel, inceputul noului an scolar nu va mai reprezenta un moment atat de solicitant fizic, psihic si economic pentru copii. Lista de cumparaturi de la inceputul anului scolar este o sarcina dificil de realizat si de bifat, care depinde si de cerintele copilului.

Lista cu rechizite, haine si manuale necesita un credit rapid

Atunci cand clopotelul va suna pentru prima data in anul scolar, ghiozdanul trebuie sa fie echipat cu toate cele necesare. Multi parinti urmaresc preturile rechizitelor in mediul online, de unde de cele mai multe ori le si comanda, inclusiv pretul hainutelor, astfel incat isi pot forma o idee asupra valorii creditului pe care sunt nevoiti sa il solicite.

Uniforma difera de la o institutie la alta, iar cei mai multi copii schimba cate o uniforma, chiar doua pe an. Chiar daca hainutele de inceput de an sunt taiate de pe lista prin prisma purtarii uniformei, pretul acesteia poate fi de cele mai multe ori echivalentul unui trening de firma nou sau a unei tinute complete. Pe langa uniforma, copiii vor avea nevoie de pantofi adecvati pentru toamna, pantaloni, jacheta, hanorac, un echipament sportiv, ciorapi noi.

Lista cu cele necesare studentilor implica necesitatea obtinerii unui imprumut rapid mai mare

Anul universitar este, de regula, mult mai solicitant pentru parinti. Studentii au nevoie nu numai de haine, manuale, precum si de echipamente IT noi, poate chiar o imprimanta care sa le faciliteze scoaterea proiectelor necesare cursurilor foarte rapid.

De asemenea, studentii care invata in alt oras decat cel de resedinta au nevoie de bani pentru chiria in avans (daca locuiesc la garsoniera sau apartament inchiriate singuri sau impreuna cu alti studenti) sau plata caminului, imbunatatiri aduse locului in care stau si mancare preparata si semipreparata.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul