Criteriul National

Incepe weekend-ul SMAEB fest la ROMPEXPO!

Incepe weekend-ul SMAEB fest la ROMPEXPO!
aprilie 20
01:31 2018

Se da startul noului sezon moto din acest an! Cele mai renumite scuderii, fanii impatimiti ai industriei auto-moto, dar si firmele importatoare de motociclete de uzina isi dau intalnire in primul moto fest al primaverii, care va loc in cadrul Salonului Expozitional ROMEXPO in perioada 20-22 aprilie 2018.

In goana dupa marile lansari preconizate pentru acest an venite din partea producatorilor moto din Europa si din Asia, cea de-a XVI-a editie SMAEB debuteaza cu voie buna, distractie si surprize neasteptate!

Potrivit ultimelor stiri provenite direct din partea organizatorilor, se pare ca tema principala a evenimentului moto cu prilejul caruia BMW Mottorad urmareste sa isi prezinte in premiera nationala noile modele de motociclete BMW F 750 GS şi F 850 GS se concentreaza asupra demararii actiunilor pentru un transport urban mai civilizat.

Pasi inainte spre un transport civilizat pe motociclete

Specialistii moto care se ocupa de organizarea Salonului International de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti 2018 sunt de parere ca asistam la un adevarat commuting in ceea ce priveste mijloacele de transport. Mai exact, in conditiile in care nu mai putim de 2 milioane de autoturisme congestioneaza traficul din Capitala si impanzesc locurile de parcare care nedevin neincapatoare, trecerea la transportul pe doua roti este perceputa ca o alternativa viabila de transport.

“Motoarele mai mici cu emisii reduse si timp mai scurt de deplasare-un pas catre un oras modern” este moto-ul anuntat de catre organizatori pentru acest eveniment. Cu alte cuvinte, se anunta un adevarat reviriment anuntat pentru anul acesta, dar si pe termen mediu si lung adus prin lansare noilor modele de motociclete.

Se pare ca viitorul transportului cu mijloace personale este rezervat vehiculelor care pot dezvolta o putere de cel mult 300-650 cc, scuterele, atv-urile si motociclete incadrandu-se, deopotriva, in aceasta categorie.

Piese moto, echipamente si alte accesorii

Fiecare noua lansare vine la pachet cu o serie de componente moto, accesorii si echipamente puse la vanzare de catre producatorii, importatorii si distribuitorii autorizati de motociclete!

Marele absent al evenimentului programat in perioada 20-22 aprilie in Bucuresti este cu siguranta constructorul nipon Suzuki nu a onorat invitatia de a participa la editia din acest an de la Pavionul Romexpo. Cu toate acestea, concernul japonez pune la dispozitia publicului interesat o serie intreaga de manuale de reparatie a motocicletelor Suzuki!

Manualele de reparatie a motocicletelor Suzuki ofera toate informatiile necesare privind utilizarea vehiculelor, caracteristicile tehnice, cat si procedura de inlocuire a unor componente importante.

In schimb, publicul va putea admira, pe langa noile modele de motociclete din seria BMW Mottorad, prezentari sau lansari ale Yamaha, Piaggio, Harley-Davidson, Ducati sau Aprilia.

De asemenea, importatorul Motomus ca expune, in numele Kawasaki noile modele de motociclete si scutere  Ninja 650, Z650, Vulcan S, Z900 și Z1000SX.

Va invitam, asadar, sa luati parte la un weekend de distractie, adrenalina si mult zgomot! Nu uita insa ca puteti obtine informatii pretioase despre functionarea motocicletelor Suzuki cu ajutorul unui manual de reparatii Suzuki – download gratuit de pe repair-manuals!

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu