Criteriul National

Incepe weekend-ul SMAEB fest la ROMPEXPO!

Incepe weekend-ul SMAEB fest la ROMPEXPO!
aprilie 20
01:31 2018

Se da startul noului sezon moto din acest an! Cele mai renumite scuderii, fanii impatimiti ai industriei auto-moto, dar si firmele importatoare de motociclete de uzina isi dau intalnire in primul moto fest al primaverii, care va loc in cadrul Salonului Expozitional ROMEXPO in perioada 20-22 aprilie 2018.

In goana dupa marile lansari preconizate pentru acest an venite din partea producatorilor moto din Europa si din Asia, cea de-a XVI-a editie SMAEB debuteaza cu voie buna, distractie si surprize neasteptate!

Potrivit ultimelor stiri provenite direct din partea organizatorilor, se pare ca tema principala a evenimentului moto cu prilejul caruia BMW Mottorad urmareste sa isi prezinte in premiera nationala noile modele de motociclete BMW F 750 GS şi F 850 GS se concentreaza asupra demararii actiunilor pentru un transport urban mai civilizat.

Pasi inainte spre un transport civilizat pe motociclete

Specialistii moto care se ocupa de organizarea Salonului International de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti 2018 sunt de parere ca asistam la un adevarat commuting in ceea ce priveste mijloacele de transport. Mai exact, in conditiile in care nu mai putim de 2 milioane de autoturisme congestioneaza traficul din Capitala si impanzesc locurile de parcare care nedevin neincapatoare, trecerea la transportul pe doua roti este perceputa ca o alternativa viabila de transport.

“Motoarele mai mici cu emisii reduse si timp mai scurt de deplasare-un pas catre un oras modern” este moto-ul anuntat de catre organizatori pentru acest eveniment. Cu alte cuvinte, se anunta un adevarat reviriment anuntat pentru anul acesta, dar si pe termen mediu si lung adus prin lansare noilor modele de motociclete.

Se pare ca viitorul transportului cu mijloace personale este rezervat vehiculelor care pot dezvolta o putere de cel mult 300-650 cc, scuterele, atv-urile si motociclete incadrandu-se, deopotriva, in aceasta categorie.

Piese moto, echipamente si alte accesorii

Fiecare noua lansare vine la pachet cu o serie de componente moto, accesorii si echipamente puse la vanzare de catre producatorii, importatorii si distribuitorii autorizati de motociclete!

Marele absent al evenimentului programat in perioada 20-22 aprilie in Bucuresti este cu siguranta constructorul nipon Suzuki nu a onorat invitatia de a participa la editia din acest an de la Pavionul Romexpo. Cu toate acestea, concernul japonez pune la dispozitia publicului interesat o serie intreaga de manuale de reparatie a motocicletelor Suzuki!

Manualele de reparatie a motocicletelor Suzuki ofera toate informatiile necesare privind utilizarea vehiculelor, caracteristicile tehnice, cat si procedura de inlocuire a unor componente importante.

In schimb, publicul va putea admira, pe langa noile modele de motociclete din seria BMW Mottorad, prezentari sau lansari ale Yamaha, Piaggio, Harley-Davidson, Ducati sau Aprilia.

De asemenea, importatorul Motomus ca expune, in numele Kawasaki noile modele de motociclete si scutere  Ninja 650, Z650, Vulcan S, Z900 și Z1000SX.

Va invitam, asadar, sa luati parte la un weekend de distractie, adrenalina si mult zgomot! Nu uita insa ca puteti obtine informatii pretioase despre functionarea motocicletelor Suzuki cu ajutorul unui manual de reparatii Suzuki – download gratuit de pe repair-manuals!

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul