Criteriul National

Inchiriere wireless professional pentru evenimente

Inchiriere wireless professional pentru evenimente
iunie 14
12:15 2019

Organizarea unui eveniment tine astazi cont si de un ”must” tehnologic – reteaua WiFi. Indiferent de natura si anvergura evenimentului, reteaua wireless nu mai este un ”plus” oferit, ci un instrument util, unul dintre argumentele care conduc la realizarea unui eveniment reusit.

Din nefericire, majoritatea salilor pentru evenimente, cele care sunt pe harta inchirierilor de profil, nu au prevazute si investitii serioase in retelele wireless, ceea ce duce la oferirea unui serviciu slab calitativ, sau chiar la lipsa totala a acestuia.

Net Shape ofera inchiriere wifi la preturi foarte bune, iar serviciul este asigurat de o echipa de specialisti wireless cu sute de evenimente organizate pana acum, dar si cu realizari de infrastructuri wireless de mare capacitate pentru diversi clienti – de la multinationale, la hoteluri si restaurante, sali de conferinte, hale si depozite pentru diferite industrii.

Echipamentele folosite in setupurile de inchiriere wifi sunt din gama profesionala si ofera garantii solide pentru orice tip de eveniment.

Indiferent de tipul de eveniment pe care-l organizezi, Net Shape iti ofera cea mai buna solutie wifi, capabila sa faca fata unui numar foarte mare de utilizatori, dar si sa-ti asigure viteze care sa le poata oferi participantilor cele mai bune experiente. Astazi, de pilda, cele mai mari provocari sunt in zona de streaming, se folosesc intens resurse pentru a filma si livra live pe retele sociale. Pentru astfeld e capacitati sunt necesare echipamente performante, dar si setari personalizate pentru fiecare tip de consum estimat.

Un alt aspect intalnit des in cazul unui eveniment este realizarea unei retele securizate, dar si a oferirea unui canal wireless separat de fluxul vizitatorilor – necesar organizatorilor pentru a realiza cu succes task-urile organizatorice – comunicarea cu stafful evenimentului, asigurarea unui semnal wireless fara intreruperi pentru echipamente precum laptop-uri, video-wall, proiectoate, imprimante wifi etc.

Ca si modalitate de lucru, primul pas este stabilirea unui brief al evenimentului pentru a se intelege foarte bine care va fi dimensiunea evenimentului, dar si care vor fi consumurile wireless estimate pentru acesta. Un astfel de brief trebuie sa contina date relevante legate de toata infrastrctura evenimentului – tipul salii, dimensiunea salii de conferinte, a foiaerului, terase si alte locuri in care cei prezenti la eveniment vor folosi device-uri ce se conecteaza la reteaua wireless.

Profesionistii wireless din cadrul Net Shape vor prelua brief-ul si in baza acestuia vor elabora un proiect oferta in care vor fi detaliate toate aspectele ce tin atat de calitatea serviciului oferit, dar si de buna organizare a instalarii sistemului wireless.

Pe tot parcursul evenimentului se ofera asistenta si monitorizare pentru buna functionare a sistemului wireless inchiriat, iar post eveniment organizatorul va primi din partea Net Shape un raport cu date extrem de interesante privind activitatea retelei wireless pe parcursul evenimentului.

Costurile de inchiriere wireless depind de mai multi factori, astfel incat o oferta certa nu poate fi oferita decat in urma analizarii tuturor aspectelor furnizate de organizatorul evenimentului. Capacitatile de livrare wireless de la Net Shape sunt nelimitate – pot fi folosite in sistemele de inchiriere wireless sisteme care sa asigure acoperirea si necesarul WiFi pentru o sala de mici dimensiuni, dar si pentru un stadion.

Net Shape activeaza in industriile WiFi si Telecom de mai bine de 15 ani, timp in care au fost finalizate mii de proiecte de infrastructura tehnologica pentru clienti medii si mari. Pentru a afla toate detaliile legate de serviciul de inchiriere wifi de la Net Shape, foloseste datele de contact din aceasta pagina.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Esteto

Esteto

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei