Criteriul National

Închirierea în regim hotelier – cea mai avantajoasă metodă de cazare

Închirierea în regim hotelier – cea mai avantajoasă metodă de cazare
octombrie 05
09:12 2017

Atunci când vine vorba despre cea mai bună variantă de cazare, în special în orașele mai mari, variantele sunt multiple. Diferența dintre acestea e dată de prețul aferent, precum și de condițiile asigurate de unitatea respectivă. Dacă nu demult unitățile hoteliere erau cele mai căutate de cei care aveau nevoie de un spațiu pentru un număr limitat de zile, acum închirierea în regim hotelier câștigă tot mai mult teren.

ROcazare.ro este platforma în cadrul căreia cei interesați de o alternativă avantajoasă de cazare găsesc cele mai rentabile soluții în București.

Ce înseamnă cazarea în regim hotelier?

Face referire la închirierea unor spații imobiliare, garsoniere sau apartamente cu diverse tipuri de compartimentare. Poate fi vorba de zone diverse din oraș, fie în cadrul unui complex rezidențial, fie în blocuri obișnuite. Ambele variante sunt de cele mai multe ori mult mai rentabile decât o cameră de hotel, acestea fiind clasificate în general de autoritatea de turism, ceea ce le însoțește și de o garanție a calității.

Spre deosebire de anii trecuți, acum tot mai mult români folosesc acest sistem de cazare. Spre exemplu, unitățile oferite de ROcazare oferă întotdeauna experiențe plăcute oaspeților, motiv pentru care sunt si atât de solicitate.

Care sunt avantajele cazării în regim hotelier?

Probabil cei care nu au mai beneficiat de o astfel de variantă se întreabă care ar fi motivele pentru care ar trebui să se orienteze pe acest sector. Iată pe scurt ce avantaje prezintă această modalitate de cazare.

# Spațiu aerisit și mai mare – chiar și garsonierele disponibile spre închiriere oferă acest avantaj utilizatorilor, comparativ cu o camera de hotel ce este limitată din acest punct de vedere.

# Dotări complexe – ce poate fi mai confortabil decât un loc în care oaspeții să se simtă ca acasă? Ei bine, spațiile disponibile pe www.rocazare.ro au în vedere asigurarea dotărilor și utilităților necesare pentru o ședere plăcută. Mai ales cei care călătoresc cu familia vor găsi această alternativă potrivită, deoarece prepararea gustărilor pentru cei mici nu va mai reprezenta o problemă. De altfel și cei care călătoresc în grup vor găsi în acest tip de cazare răspunsul de care au nevoie pentru că vor reduce considerabil cheltuielile aferente mâncării, putând să prepare oricând o masă completă în bucătăria apartamentului.

De altfel, este mai rentabil, pentru că mesele pot fi luate după plac, și nu la ore exacte așa cum este în cazul restaurantelor din hotel / pensiune.

# Prețul avantajos – la un simplu calcul al costurilor, varianta oferită de ROcazare câștigă din nou teren. În funcție de numărul de camere, un imobil poate fi închiriat la un preț mult mai rentabil decât în cazul camerelor de hotel. De altfel, clienții au parte de dotări incluse, mereu la îndemână, ceea ce reprezintă un plus de neneglijat.

Un astfel de serviciu este accesibil mai ales prin faptul că cei interesați pot vizualiza online, pe site-ul companiei, imagini reprezentative ale ofertelor imobiliare, din zona de interes a capitalei. Ce poate fi mai simplu și mai practic decât atât? Astfel, doritorii pot accesa pagina rocazare.ro pentru a alege soluția cea mai potrivită nevoilor proprii.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro