Criteriul National

Inchirieri autocare pentru trasee turistice sau a asigura transferul la aeroport cu FlorinTrans

Inchirieri autocare pentru trasee turistice sau a asigura transferul la aeroport cu FlorinTrans
septembrie 30
15:53 2019

Beneficiati de profesionalismul soferilor din cadrul firmei Florintrans si profitati de oferta de inchirieri autocare, pentru ca aceasta se remarca prin cele mai bune preturi de pe piata. Alaturi de ei veti ajunge intitdeauna in siguranta la destinatie si puteti face nenumarate calatorii fie in scop turistic sau in interes de serviciu. Participati la pelerinaje, excursii scolare sau la evenimente de importanta majora pentru ca acum aveti ocazia de a inchiria un autocar modern la preturi competitive. In plus, aveti toate asigurarile platite si combustibil inclus si nu exista o limita de kilometri impusi astfel ca puteti ajunge oriunde va doriti fara stres si griji. 

florin trans inchirieri microbuze bucuresti

Este important sa aveti insotitori de baza in care sa va incredeti ca totul va fi asa cum va promit. Echipa Florintrans va asigura ca fiecare cerinta a clientilor va fi luata in considerare si ca  nimic nu este imposibil de realizat atunci cand este vorba de a parcurge anumite circuite spre diferite destinatii turistice. Soferii sunt foarte bine instruiti si au o vasta experienta in domeniu. Aceasta firma activeaza de mai bine de 20 de ani pe piata de profil si a devenit lider de transport renumit. 

Daca va aflati in impas si nu stiti cum sa rezolvati problema transportului colaborati cu Florintrans si nu veti fi dezamagiti. Echipa da dovada de profesionalism, pentru ca isi cunoaste in amanunt responsabilitatile si vor sa le respecte ca atare. Toate solicitarile dumneavoastra sunt primite cu real interes si primiti garantia deplina ca transportul se va realize in conditii moderne, cu un maxim de confort. 

microbuze

In cadrul acestei firme lucreaza doar soferi profesionisti care au toata rabdarea necesara cu cei mici, si dau dovada de intelegere si respect. Obiectivul lor principal este sa va duca la destinatie in siguranta iar datoria lor este sa va ofere conditii optime de transport si o atmosfera relaxanta, pentru ca toata lumea sa se simta bine. Acum totul este extrem de simplu, trebuie doar sa accesati siteul online https://florintrans.ro/ si sa solicitati ajutor specializat, iar dorintele dumneavoastra se vor converti in realitate. 

Apelati cu incredere la serviciul de inchirieri microbuze pentru ca aveti la dispozitie o serie de microbuze moderne, aproape noi, mereu pregatite de drum. Pentru calatorii sigure si relaxante merita sa luati in considerare oferta Florintrans. Vizitati diferite obiective turistice si pariticipati la diferite intalniri in interes de serviciu fara sa aveti nici un stres, pentru ca acum este momentul sa aveti experiente unice de transport. 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul