Criteriul National

Inchirieri de birouri ieftine si consultanta imobiliara gratuita

Inchirieri de birouri ieftine si consultanta imobiliara gratuita
decembrie 17
14:11 2018

Platforma cu spatii pentru inchirieri de birouri ieftine

Ne-am infiintat in anul 1993, si am depus eforturi sustinute pentru a acoperi cat mai bine piata de profil in acest moment avand acoperire naţională şi fiind una dintre principalele companii de consultanță imobiliară din România. Sediul central este amplasat în București, cu birouri regionale care functioneaza în Timișoara și in Cluj-Napoca.

In perioada 1995-2016 fiind partenerul local al Cushman & Wakefield iar la inceputul anului 2018 devenind birou afiliat al GVA Worldwide în România , putem spune ca suntem printre putinele companii care beneficiaza de experienta internationala.

Ne bucuram sa detinem o platforma vasta de birouri care in acest moment include sute de oferte cu spatii de birouri de inchiriat in marile oraşe din Romania cum ar fi Bucureşti, Timişoara, Cluj, Iasi, Brasov, Sibiu, Oradea, Craiova, Constanţa si alte orase importante.

Detinem un portofoliu de peste 175 de oferte în capitala, incluzand spatii in cladiri de birouri din Bucuresti situate in zona centrala si zona de nord sau in centre de afaceri cum ar fi: zona Barbu Vacarescu, zona Piaţa Victoriei, zona Dimitrie Pompeiu, zona Pipera, zona Grozavesti – Orhideea, zona de Vest si totodata ne canalizam si pe şi inchirieri de birouri situate in vile.

Oferta noastra este de nerefuzat si implica consultanta gratuita iar daca tranzactia se finalizeaza , oferim  0% costuri de intermediere pentru chirias .

Avem sute de cladiri de birouri în principalele orase din ţara si va punem la dispozitie  informaţii actualizate periodic, localizarea exacta a cladirilor continand  adresa completa cu  pozitionare precisa pe harta, descrierea principalelor caracteristici ale cladirilor, poze relevante ale imobilelor cu acces si vecinatati, planul etajului curent, instrument comparare oferte, tehnologie mobile friendly. Totul pentru ca tu, clientul nostru sa fii cat mai multumit oferindu-ti servicii profesionale.

Ne-am axat pe servicii de inchirieri de birouri ieftine deoarece ne lovim cu totii de economia de piata si stim ce inseamna necesitatea unui spatiu pentru derularea activitatii de business.

Fiind interesati sa satisfacem mai multe categorii de clienti, ne-am perfectat oferta de informații fiind mereu de actualitate si relevanta pentru a identifica cea mai buna oportunitate de inchiriere pentru fiecare tip de client in parte, de la categoria clientilor cu cativa angajati la companii care au cateva sute, avand permanent in oferta o plansa larga de imobile care pot fi vizualizate in vederea inchirierii.

Tot ceea ce aveti de facut este sa ne contactati pentru ca un consultant sa va asigure gratuit informatiile de care aveti nevoie si sa va faciliteze inchirierea de birouri ieftine pentru a va derula fara griji activitatea.Lasa grija inchirierii in seama noastra, tu focuseaza-te pe afacerea ta sa o faci cat mai prospera!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu