Criteriul National

Inchirieri microbuze – mobilitate si seriozitate in cel mai scurt timp

Inchirieri microbuze – mobilitate si seriozitate in cel mai scurt timp
iunie 23
12:20 2017

inchirieri_microbuze_bucuresti_otopeni

Organizarea unei excursii in grup este un lucru greu de realizat. Fie ca vorbim de un team-building alaturi de colegii de birou sau de o vacanta cu prietenii, timpul, prioritatiile si preferintele fiecaruia ne impiedica sa ne aliniem unui program. De cele mai multe ori, acesti factori alaturi de o comunicare defectuoasa ne pun cele mai mari piedici cand vine vorba de deplasari in oras sau in afara acestuia.

Intregul proces al organizarii unei excursii presupune seriozitate si punctualitate. Cand vine vorba de o iesire in team-building sau de calatorii in grup la o nunta sau un botez, inchirierea unui microbuz este solutia cea mai practica. De exemplu, este mult mai util si mai ieftin pentru o firma sa inchirieze un microbuz pentru un team-building organizat in afara orasului, decat sa isi imparta angajatii propriile masini cu cei care nu au.

Fie ca este vorba de o vacanta, o nunta sau un botez, inchirierea unui microbuz spatios cu un grad de confort ridicat este ideala pentru calatoriile lungi. Dotarea cu aer conditionat si asistenta tehnica la condus sunt alti factori care influenteaza starea generala a pasagerilor.

Planificarea transportului presupune griji, timp si cheltuieli. De aceea, ideal ar fi sa alegem o companie serioasa care ofera servicii de inchirieri microbuze si care sa raspunda prompt nevoilor noastre. O companie serioasa va discuta de la inceput toate taxele care trebuiesc platite si nu va retrage de pe cardul de credit bani, fara a instiinta posesorul cardului.

FocusRent este o companie romaneasca ce a fost apreciata de-a lungul celor 10 ani de existenta, pentru seriozitatea si mobilitatea pe care le ofera. Clientii care apeleaza la serviciile noastre de inchirieri microbuze din Bucuresti si Otopeni beneficiaza de o flota noua de masini, cu toate taxele incluse, fara a avea o limita de kilometri impusa..

Serviciul de inchirieri de microbuze de la FocusRent este cea mai buna solutie pentru firmele si grupurile care se organizeaza pentru calatorii pe distante lungi. De asemenea, cei care apeleaza la astfel de servicii pentru a asigura transportul la nunta, se pot bucura de spatiul mare al microbuzelor care pot adaposti in siguranta mireasa furata de la nunta, in asteptarea recompensei.

Confortul, calitatea si transparenta sunt punctele cheie ale FocusRent. Compania pune la dispozitie in doar cateva ore, urmatoarele modele de microbuze pentru inchiriat: Volkswagen Transporter si Mercedes Vito, ideale pentru calatoriile in grup.

Printre dotarile acestor microbuze moderne de tip 8+1, se numara: sistem de monitorizare a presiunii din pneuri, airbaguri pentru sofer si pasagerul din fata, asistenta pentru mentinerea atentiei, asistenta de stabilizare la curenti laterali, asistenta la pornirea in rampa, sistem ESP dedicat, asistenta la schimbarea benzii de rulare.

Mobilitatea este un alt factor care conteaza foarte mult in organizarea unei calatorii. De exemplu, deplasarea in vacanta cu un microbuz permite grupului oprirea in orice moment pentru vizitarea unor obiective turistice greu accesibile. Sau schimbarea traseului in functie de traficul existent.

Tinand cont ca timpul este factorul cheie al unui eveniment, FocusRent pune la dispozitie orice masina in numai 2 ore de la rezervare. De asemenea, serviciul de inchirieri microbuze pe care firma il ofera, aduce urmatoarele beneficii:

  • promptitudinea rezervarilor si asistentei prin intermediul call-centerului deschis 24/7, dar si din mediul online
  • livrarea in doar 2 ore a masinilor pentru clientii din Bucuresti, fara niciun cost
  • nu exista costuri ascunse si nu vor aparea costuri suplimentare dupa incheierea colaborarii
  • garantia livrarii unui microbuz inchiriat care nu este mai vechi de 5 ani, cu inspectia tehnica la zi
  • garantia livrarii unui microbuz modern, spatios, dotat cu aer conditionat, asistenta la condus si cu un grad de confort ridicat
  • nu exista limita de kilometrii impusa
  • taxele si asigurarile platite la zi, sunt incluse in pret (RCA, full CASCO, rovinieta)
  • inlocuirea rapida si gratuita a masinii in caz de avarie
  • cauciuri iarna/vara incluse
  • varietate de servicii optionale, contra cost: GPS, scaun pentru copil, sofer personal, transfer aeroport Bucuresti-Otopeni si Otopeni-Bucuresti.

FocusRent ofera cele mai bune servicii de inchirieri microbuze, destinate oricaror evenimente. Seriozitatea si promptitudinea ne ofera garantia ca vom beneficia de un mijloc de transport sigur in vacanta sau team-building. De asemenea, pentru nunti sau botezuri, prezenta la eveniment la timp este asigurata!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo