Criteriul National

Inchirieri microbuze si autocare

Inchirieri microbuze si autocare
iunie 30
18:31 2020

Există momente în care o companie de închirieri autocare și inchirieri microbuze este cea mai practică alegere pentru transportul grupurilor de persoane în siguranță dintr-un punct în altul. Indiferent dacă faceți aranjamente pentru o excursie școalară, o petrecere de nuntă, un eveniment corporativ sau un eveniment important în familie, alegerea unui microbuz ar putea fi soluția cea mai bună atât din punct de vedere al siguranței, cât și din punct de vedere al bugetului dumneavoastră. Partea de logistica ocupă în general îndeajuns de mult timp, tocmai de aceea închirierea unor autobuze sau autocare poate fi soluția cea mai la îndemână pentru fiecare persoană. Iată și alte avantaje pentru a inchiria un microbuz sau pentru a inchiria un autocar demne de luat în calcul.

Există multe motive pentru care alegerea de a închiria un autocar sau un microbuz este o necesitate, față de alte forme de transport

  1. Nimeni nu trebuie să fie un șofer desemnat, așa că toată lumea poate să stea relaxat

  2. Economii de costuri la uzura vehiculului și creșterea costurilor cu benzina

  3. Puteți evita costurile de parcare la aeroport

  4. Oboseala poate ucide, astfel încât dacă călătorești după un zbor lung, poți să te așezi și să te odihnești

  5. Fără încurcări în așteptare, deoarece vehiculele pot fi amplasate chiar acolo unde aveți nevoie

  6. Economisind costurile, costul per persoană este într-adevăr o valoare excelentă pentru bani

  7. Aveți grijă de mediul înconjurător prin reducerea carbonului din mai multe vehicule, utilizând doar un singur vehicul

Așadar, puteți vedea mai sus am enumerat doar un număr mic de motive pentru care angajarea unui autocar este mai bună soluție decât majoritatea altor forme de transport. Dar considerăm că cea mai importantă într-o zi sau în vacanță este să te distrezi.

Alege siguranța si relaxarea.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul