Criteriul National

Inchirieri schele Layher

Inchirieri schele Layher
iunie 04
12:01 2021

Istoria schelelor

Layher Holding GmbH & Co. KG este un lider mondial producator german de schele, sisteme de protectie si evenimente si scari. Compania opereaza doua fabrici in Germania. Sediul central din Güglingen-Eibensbach produce componente de schele din otel, in timp ce a doua fabrica din Güglingen vecina fabrica componente din aluminiu si lemn.

NAN Events ofera servicii de inchiriere schele Layher de ultima generatie.

Utilitatea schelelor

Schelele de sistem nu sunt utilizate numai pentru lucrari si schele de protectie, ci si pentru o varietate de sarcini suplimentare: de exemplu, coafarea, accesul temporar sau protectia site-ului. Astazi produsele Layher sunt utilizate la nivel mondial pe site-uri, industrie sau in evenimente sportive si culturale. In 2009, de exemplu, o rampa de schi de 150 de metri (490 ft) si 56 de metri inaltime (184 ft) a fost asamblata la Moscova ca eveniment promotional pentru Jocurile Olimpice de Iarna din 2014, folosind aproximativ 1.300 de tone de schele Allround. Pentru vizualizarea sapaturilor din Pompeii antici, in 2010 a fost ridicat un acoperis de protectie impotriva intemperiilor si o pasarela temporara pentru pietoni folosind schela Allround. Acest sistem modular a fost folosit si la scurt timp pentru Cannstatter Volksfest – nu ca pasarela pietonala, ci ca scara de scapare de 98 de metri latime.

Utilizarea sistemului Allround Bridging in 2012 a permis schela pentru biserica cu scara din Borgund, Norvegia. In 2013 a urmat constructia unei structuri Allround Shoring TG 60 de 600 mp pentru proiectul centralei de depozitare pompata „Linthal 2015” din Elvetia. De asemenea, ridicat in muntii elvetieni, SpeedyScaf a asigurat in 2014 asamblarea rapida a unei schele de lucru la „Hörnli Hut” de sub Matterhorn, si „Cladirea Arup” a Universitatii din Cambridge a fost temporar acoperita. folosind un acoperis Keder XL de 2.600 de metri patrati XL. In prezent, o constructie de 100.000 de metri cubi de schela Allround si schela Allround Lightweight asigura restaurarea podului Adolphe din Luxemburg.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

CRIL DEV

CRIL DEV

CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul