Criteriul National

Închisoarea minţii şi o profeţie îndeplinită!

Închisoarea minţii şi o profeţie îndeplinită!
aprilie 11
07:22 2016

AVERTISMENT!

Redacția ziarului nostru invocă articolul numărul 30 din Constituție ce precizează clar că libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public sunt inviolabile.Iar cenzura de orice fel este interzisă.

profetie

Închisoarea Minţii noastre : Construcţii mici şi efemere !
 
     33 de „oameni liberi ” şi-au unit glasurile( parcă cunoscând şi folosind forţa Sunetului!) într-o ]ncercare aparent ilară ,programată de ŞEFU’, cu scopul DECLARAT, PRECIS…de a -L micşora pe DUMNEZEU .
 
 Înţelepciunea, Inteligenţa, Puterea INFINITĂ a Lui DUMNEZEU vor să o reducă la „închisoarea” dorită de ei , dăruită şi nouă prin această pseudo-creaţie.
 
 Vor să ne facă să credem că ei, cei 33, până acolo au reuşit să urce SPIRITUAL . Le respectăm opţiunea, dar nu învăţăm Refrenul. 
                                                              
Nu putem accepta să ne ţina şi pe noi în „cuşca” din lemn prezentată drept „Casa Domnului „.
 

  E posibil ca acest grup „organizat”  -33- să fi avut ca MISIUNE (înţeleasă, de mulţi formal şi pecuniar,fiindcă nimic nu-i gratis ! ) transmiterea MESAJULUI conţinut de „Statuia Maicii Domnului cu pruncul în braţe” aflată în Basilica gotică Notre-Dame din Epine (Franţa).

Spaţiul inchis ( Hortus conclusus) face trimitere la un spaţiu pentru înrădăcinarea misterului.Totodată mai semnifică şi trecerea către moarte, locul unde bobul de grâu (lemnul n.n.) este sădit în pământ pentru a renaşte.
 
Cine trebuie să moară şi cine va renaşte ca Om nou , rămâne încă un  MISTER .
 
    Cert este că un aşa „Cântec” transmite un MESAJ celor care ştiu să-l citească.  
Repetiţia de peste 33 de ori a formulei „magice ” : 
„Dumnezeu preferă lemnul şi spaţiile mici ”  este menită să trezească pe cei în aţteptare. Repetiţia este mama învăţăturii !
 
                  Referitor la unul din grupul -33- , mi-am amintit că în timpul evenimentelor din Decembrie ’89 , Victor Rebenciuc a mai jucat un astfel de rol de Mesager. A intrat (a fost băgat !)în platoul Tvr , unde „revoluţionarii „ne spuneau ce viitor luminos vom avea , şi , a oferit fiecăruia sulul de hârtie igienică avut „în dotare „, ţinut la vedere pe masă , focalizat de cameră, ca să se şteargă la gură după ce-au vorbit.

Noi, destinatarii, am râs! Poate că de aceea…şi râsul e pe noi. Acum, chiar se leagă! Vor să ne bage în „Spatii mici „. 


Abia acum m-am trezit şi am înţeles ce-a vrut sa transmită atunci: Toţi cei din platou şi cei ce vor veni după ei mănânca C… Acolo o să ajungem noi. Profeţia îndeplinită !
   Este clar ca şi acum VICTORAŞ ne transmite un Mesaj .

            

 Rămânem pe recepţie. Poate primin în scris, verbal sau în vis DEZLEGAREA MESAJULUI.
    Perseveraţi şi Voi  !

Sursa document : societateacivila@yahoo.com

 

Sursa foto : www.romaniatv.net

 

Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte autorului pentru excelentul material ce a dorit ca identitatea să-i fie protejată!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro