Criteriul National

Închisoarea minţii şi o profeţie îndeplinită!

Închisoarea minţii şi o profeţie îndeplinită!
aprilie 11
07:22 2016

AVERTISMENT!

Redacția ziarului nostru invocă articolul numărul 30 din Constituție ce precizează clar că libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public sunt inviolabile.Iar cenzura de orice fel este interzisă.

profetie

Închisoarea Minţii noastre : Construcţii mici şi efemere !
 
     33 de „oameni liberi ” şi-au unit glasurile( parcă cunoscând şi folosind forţa Sunetului!) într-o ]ncercare aparent ilară ,programată de ŞEFU’, cu scopul DECLARAT, PRECIS…de a -L micşora pe DUMNEZEU .
 
 Înţelepciunea, Inteligenţa, Puterea INFINITĂ a Lui DUMNEZEU vor să o reducă la „închisoarea” dorită de ei , dăruită şi nouă prin această pseudo-creaţie.
 
 Vor să ne facă să credem că ei, cei 33, până acolo au reuşit să urce SPIRITUAL . Le respectăm opţiunea, dar nu învăţăm Refrenul. 
                                                              
Nu putem accepta să ne ţina şi pe noi în „cuşca” din lemn prezentată drept „Casa Domnului „.
 

  E posibil ca acest grup „organizat”  -33- să fi avut ca MISIUNE (înţeleasă, de mulţi formal şi pecuniar,fiindcă nimic nu-i gratis ! ) transmiterea MESAJULUI conţinut de „Statuia Maicii Domnului cu pruncul în braţe” aflată în Basilica gotică Notre-Dame din Epine (Franţa).

Spaţiul inchis ( Hortus conclusus) face trimitere la un spaţiu pentru înrădăcinarea misterului.Totodată mai semnifică şi trecerea către moarte, locul unde bobul de grâu (lemnul n.n.) este sădit în pământ pentru a renaşte.
 
Cine trebuie să moară şi cine va renaşte ca Om nou , rămâne încă un  MISTER .
 
    Cert este că un aşa „Cântec” transmite un MESAJ celor care ştiu să-l citească.  
Repetiţia de peste 33 de ori a formulei „magice ” : 
„Dumnezeu preferă lemnul şi spaţiile mici ”  este menită să trezească pe cei în aţteptare. Repetiţia este mama învăţăturii !
 
                  Referitor la unul din grupul -33- , mi-am amintit că în timpul evenimentelor din Decembrie ’89 , Victor Rebenciuc a mai jucat un astfel de rol de Mesager. A intrat (a fost băgat !)în platoul Tvr , unde „revoluţionarii „ne spuneau ce viitor luminos vom avea , şi , a oferit fiecăruia sulul de hârtie igienică avut „în dotare „, ţinut la vedere pe masă , focalizat de cameră, ca să se şteargă la gură după ce-au vorbit.

Noi, destinatarii, am râs! Poate că de aceea…şi râsul e pe noi. Acum, chiar se leagă! Vor să ne bage în „Spatii mici „. 


Abia acum m-am trezit şi am înţeles ce-a vrut sa transmită atunci: Toţi cei din platou şi cei ce vor veni după ei mănânca C… Acolo o să ajungem noi. Profeţia îndeplinită !
   Este clar ca şi acum VICTORAŞ ne transmite un Mesaj .

            

 Rămânem pe recepţie. Poate primin în scris, verbal sau în vis DEZLEGAREA MESAJULUI.
    Perseveraţi şi Voi  !

Sursa document : societateacivila@yahoo.com

 

Sursa foto : www.romaniatv.net

 

Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte autorului pentru excelentul material ce a dorit ca identitatea să-i fie protejată!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo