Criteriul National

Incisiv de Prahova lanseaza, in curand, o platforma in care toti jurnalistii locali si/sau din presa centrala, toti „formatorii de opinie” si/sau toti detinatorii de site-uri sa isi dovedeasca „capacitatea” de formatori de opinie si sa prezinte diplomele reale obtinute care ii recomanda

Incisiv de Prahova lanseaza, in curand, o platforma in care toti jurnalistii locali si/sau din presa centrala, toti „formatorii de opinie” si/sau toti detinatorii de site-uri sa isi dovedeasca „capacitatea” de formatori de opinie si sa prezinte diplomele reale obtinute care ii recomanda
octombrie 16
10:53 2020

Fiecare om e un „critic”. Viata e plina de „complimente surprinzatoare”, remarci dure, momente de „constienta de sine si de orgoliu”.

De ce sa nu includem in ceea ce scriem/dezvaluim toate aceste elemente palpabile din viata reala?

Realismul este, pana la urma, o aprobare intermediara a lucrarii pe care o scrii.

Implicit ar trebui sa iti fie cel mai bun prieten.

Asa ca de ce sa nu facem personajele si mai reale acordand aspectului lor semi-analfabet   importanta de care este nevoie?

Hai, curaj si transparenta, baieti si fete!

Noi, suntem satuli de impostori in presa locala si de oameni care nici nu au „diploma de bacalaureat” si care continua sa „santajeze” pe pubic ca pe „era” lui Negulescu Mircea – fara sa constientizeze ca epoca lui „Portocala” a apus!

Abaterea flagrantă şi care a implicat anumite „ziare” locale, este legată de mediatizarea unui subiect si/sau „tinta” pentru unii sau in interes de grup pentru altii.

Simplu cetăţean al României este transformat subiect de presă, iar o cohortă de gazetari se năpustesc să relateze în amănunt, aspecte pe care nu le-au verificat.

Toate acestea se întâmplă la ziare locale care probabil nu sunt membre ale Clubului Român de Presă şi/sau ale altor organisme interne si/sau internationale, semnatare ale unui Cod Deontologic .

Ba mai mult, printre ziarele care s-au abătut de la Codul Deontologic, se află chiar chiar unii care nu au nicio DIPLOMA, macar de „Bacalaureat”.

Astia sunt „formatorii” dumneavoastra de „opinie”!

Incisiv de Prahova lanseaza, in curand, o platforma in care toti jurnalistii locali si/sau din presa centrala, toti formatorii de opinie si/sau toti detinatorii de site-uri sa isi dovedeasca „capacitatea” de formatori de opinie si diplomele „reale” obtinute care ii recomanda.

Eu, personal, in calitate de detinator/administrator al site-ului Incisv de Prahova si director al ziarului Incisiv de Prahova voi publica luni, 19.10.2020, macar doua (din cele cinci) diplome care ma califica sa fie formator de opinie (in afara celei de „Bacalaureat”).

Astept aceeasi transparenta de la deontologii lui „Portocala”!

O sa ii rog pe toti „deontologii” locali si/sau din presa centrala pe această cale să vadă mediile finale, să rostească cifrele cu voce tare si sa isi prezinte si ei „operele”!

Hai, curaj si transparenta, baieti si fete! (Ec Adrian Radu).

N.R

De apreciat gestul! Ar trebui urmat de toti membrii guvernului, de toti consilierii si de toti secretarii de stat, de toti „deontologii”! De toti cei care au! Hai, curaj si transparenta, baieti si fete!

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul