Criteriul National

Incisiv de Prahova va ureaza un Paste Fericit!

Incisiv de Prahova va ureaza un Paste Fericit!
aprilie 17
23:53 2020

Președintele CJ Prahova, Bogdan Toader, a verificat modul cum este implementat ,,Programul județean de covoare asfaltice 2020”, se arata pe pagina sa de socializare.

Chiar dacă în această perioadă prioritatea absolută rămâne combaterea și prevenția răspândirii noului coronavirus, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, s-a aflat astăzi, 16 aprilie, pe teren în localitățile prahovene Târgșoru Vechi și Gorgota, pentru a verifica stadiul lucrărilor la covoarele asfaltice.
Între cele 41 de drumuri județene care vor fi asfaltate în acest an, se află și patru care traversează localitățile menționate mai sus:
DJ 101E Poenarii Burchii-Gorgota-Potigrafu
DJ 130A Poienarii Apostoli-Crivina-Tinosu
DJ 140 Brazi-Strejnicu-Stoenești
DJ 129 Ploiești-Strejnicu-Cocorăștii Colț.
Dezvoltarea infrastructurii rutiere este esențială pentru dezvolarea durabilă a județului, iar aceasta reprezintă în continuare o prioritate a administrației județene, după ce în ultimii 3 ani au fost reabilitați 285 km de drum județean.
Nota bene si sincere felicitari!
Avem totusi o nelamurire.
Situtia dezastroasa din comuna Dumbrava, sat Trestienii de Jos, situatie perpetuata de ani buni de zile.
Pe scurt, intr-o investigatie jurnalistica ne-am „rupt” masinile in acest sat parca uitat de Dumnezeu si de politicieni.
Comuna este deservită de șoseaua județeană DJ101F, care o leagă spre sud de Drăgănești și spre nord de Valea Călugărească (unde se termină în DN1B).
Prin comună trece și calea ferată Ploiești-Urziceni, pe care este deservită de stația Zănoaga.
Totusi, drumul care merge spre Trestienii de Jos are o particularitate aparte.
Cu un salariu de 9360 ron/luna, primarul APOSTOL MARIAN, primarul acuzat de purtare abuzivă, hărţuire şi discriminare de mai multe angajate, refuza sa reabiliteze drumul spre Trestienii de Jos cu motive puerile, motive care probabil sunt doar pentru anumiti prosti care l-au votat.
Pe scurt, acesta declara ca drumul respectiv nu poate fi reabilitat deoarce acum cativa zeci de ani o anumita firma a inceput reabilitarea, pe bani europeni si societatea a intrat in faliment. „Cica” pana la recuperarea datoriei de la o sociatate in faliment nu poate realiza nimic. Bizar ca in campania prezidentiala a reusit sa astupe cat de cat gropile cu pietris.
Nea’ Toader, va rugam – oficial: puteti sa va „apleacati” pe acest subiect si sa rezolvati o problema cu care se confrunta locuitorii din Trestienii de Jos? Sunt tot ai judetului Prahova si sunt oameni minunati.

 

 

https://stirileprotv.ro/stiri/social/un-primar-din-judec-ul-prahova-acuzat-de-harc-uire-c-i-discriminare.html

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul