Criteriul National

INCREDIBIL! Declaratii incendiare -„UE ar trebui sa spuna Rusiei ca e pregatita sa mearga la razboi…”

aprilie 23
13:27 2015

European-Parliament

O parte din membrii componenti ai Parlamentului European au sustinut idei radicale in cadrul unei dezbateri organizatae de catre Partidul Popular European (PPE),in care UE trebuie sa ii arate Rusiei ca e pregatita de razboi.

Eurodeputatul Roland Freudenstein a mers si mai departe si a spus ca Putin vrea sa distruga, cel putin moral si politic, cele doua puteri decisive euro-Atlantice, UE si NATO.

In consecinta Freudenstein considera regretabil faptul ca, desi amenintarile Rusiei sunt constientizate de toata lumea, nu se discuta in public despre faptul ca Europa este pregatita la mearga la razboi.

„Asta trebuie sa se schimbe (…) Trebuie sa spunem clar ca, da, suntem dispusi sa mergem la razboi, pentru ceea ce consideram ca sunt principii fundamentale pentru viitorul Europei”, a precizat acesta.
Eurodeputatul Tunne Kelam, care a prezidat intalnirea, a sustinut ca Rusia a devenit adversarul Uniunii Europene si ca urmatoarele tinte ale Moscovei vor fi tarile baltice, potrivit platformei online Euractiv. „Cand aceste state vor fi atacate, credibilitatea Occidentului va fi pusa la incercare”, a mai subliniat deputatul.

La randul sau, europarlamentarul roman Cristian Preda a punctat ca cetatenii din tara sa sunt de parere ca Vladimir Putin nu se va opri pana cand nu va uni Rusia cu regiunea separatista a Republicii Moldova Transnistria, prin teritoriile sud-estice ale Ucrainei.

Sursa foto : techaeris.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro