Criteriul National

INCREDIBIL! Din cauza unui dans au ajuns la închisoare

aprilie 27
13:20 2015


Trei tinere din Rusia au fost condamnate la închisoare, după ce au dansat în faţa unui monument dedicat celor care au luptat în cel de-al doilea Război Mondial.

dans

Grupul de tinere filma un videoclip de prezentare pentru nişte cursuri de dans organizate de o şcoală din oraş. Cu toate acestea, judecătorii au considerat că este vorba de un act de huliganism, deoarece dansul a fost prea „erotic” şi a reprezentat un afront la memoria celor care au luptat pe front.

Incidentul a avut loc în oraşul Novorosiisc, de la Marea Neagră. Una dintre fete, în vârstă de 18 ani, a primit 15 zile de detenţie iar alte două, de 24, şi respectiv 26 de ani, vor sta 10 zile după gratii. În videoclip apar șase fete, două dintre acestea nu au fost condamnate pentru că au probleme de sănatate, dar trebuie să plătească o amendă.O singură dansatoare nu a primit nici o pedeapsă, pentru că este minoră.

„Acest incident arată lipsa de resprect pentru memoria celor care au luptat în război și este inacceptabil. Orice încercare de profanare a monumentelor de glorie militară, va fi oprită imediat”, a mai spus procurorul ce s-a ocupat de aces caz.

Comentariile sunt oarecum de prisos…Aceasta este adevarata fata a Rusiei „democrate” si „deschise”…Aici au ajuns calaii sa domneasca si sa imparta dreptatea…

Sursa foto : www.brasovultau.ro

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo