Criteriul National

INCREDIBIL! Liderul SUA Obama e criticat de un fost şef de serviciu secret!

octombrie 17
18:44 2015

 

 

De la preluarea mandatului, administrația Obama a desfășurat o adevărată campanie de atacare a țintelor teroriste din întreaga lume cu ajutorul unor drone.Această campanie s-a derulat în detrimentul unor misiuni de capturare a anumitor teroriști, a declarat fostul şef al departamentului de apărare din cadrul serviciului secret american, Michael Flynn.

 

125696

”Campania cu drone ce se desfășoară acum este doar despre a ucide. Când auziți expresia <<capturează/ucide>>, <<capturează>> este, de fapt, impropriu folosit. În strategia ce folosește drone, ,<<capturează>> se scrie cu <<c>> mic. Noi nu mai capturăm oameni”, a spus Flynn pentru The Intercept, citat de site ul b1.ro.
 
”Întreaga noastră politică în Orientul Mijlociu pare să se bazeze pe folosirea dronelor pentru a arunca bombe. Asta a decis administrația în campania sa contra terorismului  Ei sunt îndrăgostiți de abilitatea operațiunilor speciale și a CIA de a găsi un tip în mijlocul deșertului în vreun sat de r***t, de a arunca o bombă în el și de a-l omorî”, a mai spus acesta.
 
”Suntem tentați să spunem <<mai lansează o bombă cu o dronă>> și să punem un titlu de tipul <<l-am ucis pe Abu Pungă de Gogoși>> și asta ne face să ne simțim bine pentru 24 de ore, dar știi ce? Nu contează. Tu doar l-ai făcut un martir, doar le-ai dat un motiv să lupte și mai viguros împotriva noastră”, a mai spus Flynn.
 
Business Insider precizează că operațiunile ce folosesc drone duc deseori la victime colaterale. Mai mult, forțele americane nu sunt mereu sigure care le este ținta.
Sursa foto : google.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo