Criteriul National

INCREDIBIL! O propunere excentrica pentru Liga 1 va suscita polemica!

iunie 05
19:27 2015

 

Campionatul aurohton-Liga 1 va deveni chiar taramul tuturor posibilitatilor? Competita abia s-a incheiat, insa reprezentantii unui club ce a facut spectacol in finalul sezonului au venit cu o propunere incredibila.

fotbal
Liga 1 ar trebui sa aiba din sezonul urmator 14 echipe, conform unei decizii luate in urma cu un an, insa in acest moment nimic nu mai este sigur.

Pe acest fond de incertitudine, oficialii clubului de fotbal OtelulGalati au venit cu o propunere care va lasa pe toata lumea masca: in noul sezon sa activeze 20 de echipe. Adica sa numai retrogradeze nicio echipa si sa promoveze doua echipe din Liga 2.

Oficialii Otelului spun ca aceasta propunere ar trebui aplicata deoarece ISB, compania ce detine drepturile de televizare din Liga 1, doreste sa diminueze suma oferita. In cazul in care ar fi 20 de echipe, spun cei de la Otelul, ISB ar transmite suficient de multe meciuri incat sa nu mai invoce diminuarea contractului.

In continuarea celor spuse pana acum, redamcomunicatul de presa, preluat de ziarul de specialitate ProSport:

Clubul nostru se arata contrariat de propunerea venita dinspre ISB Media Holding LTD si Liga Profesionista de Fotbal de reducere a sumelor din drepturile de televiziune alocate cluburilor din Liga 1. Evident ca nu putem fi de acord cu o astfel de propunere care este cel putin „smechereasca”.

In momentul in care reprezentantii cluburilor au votat schimbarea sistemului competitional, precum si reducerea numarului de echipe din Liga 1, au facut-o avand convingerea ca sumele primite vor creste, asa cum era stabilit. In cazul in care aceste sume urmeaza a fi reduse este logic ca votul reprezentantilor cluburilor devine nul, iar sistemul competitional trebuie modificat ca atare. Daca echipele participante in Liga 1 ar fi fost instiintate la inceputul returului de aceste tentative de modificari din mers, probabil ca toate competitoarele ar fi avut o altfel de motivatie.

Ca atare, dupa analiza documentelor primite, clubul Otelul Galati propune ca incepand din sezonul care urmeaza Liga 1 sa fie formata din 20 de echipe.

Sursa foto : cgilrimini.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo