Criteriul National

INCREDIBIL! O propunere excentrica pentru Liga 1 va suscita polemica!

iunie 05
19:27 2015

 

Campionatul aurohton-Liga 1 va deveni chiar taramul tuturor posibilitatilor? Competita abia s-a incheiat, insa reprezentantii unui club ce a facut spectacol in finalul sezonului au venit cu o propunere incredibila.

fotbal
Liga 1 ar trebui sa aiba din sezonul urmator 14 echipe, conform unei decizii luate in urma cu un an, insa in acest moment nimic nu mai este sigur.

Pe acest fond de incertitudine, oficialii clubului de fotbal OtelulGalati au venit cu o propunere care va lasa pe toata lumea masca: in noul sezon sa activeze 20 de echipe. Adica sa numai retrogradeze nicio echipa si sa promoveze doua echipe din Liga 2.

Oficialii Otelului spun ca aceasta propunere ar trebui aplicata deoarece ISB, compania ce detine drepturile de televizare din Liga 1, doreste sa diminueze suma oferita. In cazul in care ar fi 20 de echipe, spun cei de la Otelul, ISB ar transmite suficient de multe meciuri incat sa nu mai invoce diminuarea contractului.

In continuarea celor spuse pana acum, redamcomunicatul de presa, preluat de ziarul de specialitate ProSport:

Clubul nostru se arata contrariat de propunerea venita dinspre ISB Media Holding LTD si Liga Profesionista de Fotbal de reducere a sumelor din drepturile de televiziune alocate cluburilor din Liga 1. Evident ca nu putem fi de acord cu o astfel de propunere care este cel putin „smechereasca”.

In momentul in care reprezentantii cluburilor au votat schimbarea sistemului competitional, precum si reducerea numarului de echipe din Liga 1, au facut-o avand convingerea ca sumele primite vor creste, asa cum era stabilit. In cazul in care aceste sume urmeaza a fi reduse este logic ca votul reprezentantilor cluburilor devine nul, iar sistemul competitional trebuie modificat ca atare. Daca echipele participante in Liga 1 ar fi fost instiintate la inceputul returului de aceste tentative de modificari din mers, probabil ca toate competitoarele ar fi avut o altfel de motivatie.

Ca atare, dupa analiza documentelor primite, clubul Otelul Galati propune ca incepand din sezonul care urmeaza Liga 1 sa fie formata din 20 de echipe.

Sursa foto : cgilrimini.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul