Criteriul National

INCREDIBIL! O propunere excentrica pentru Liga 1 va suscita polemica!

iunie 05
19:27 2015

 

Campionatul aurohton-Liga 1 va deveni chiar taramul tuturor posibilitatilor? Competita abia s-a incheiat, insa reprezentantii unui club ce a facut spectacol in finalul sezonului au venit cu o propunere incredibila.

fotbal
Liga 1 ar trebui sa aiba din sezonul urmator 14 echipe, conform unei decizii luate in urma cu un an, insa in acest moment nimic nu mai este sigur.

Pe acest fond de incertitudine, oficialii clubului de fotbal OtelulGalati au venit cu o propunere care va lasa pe toata lumea masca: in noul sezon sa activeze 20 de echipe. Adica sa numai retrogradeze nicio echipa si sa promoveze doua echipe din Liga 2.

Oficialii Otelului spun ca aceasta propunere ar trebui aplicata deoarece ISB, compania ce detine drepturile de televizare din Liga 1, doreste sa diminueze suma oferita. In cazul in care ar fi 20 de echipe, spun cei de la Otelul, ISB ar transmite suficient de multe meciuri incat sa nu mai invoce diminuarea contractului.

In continuarea celor spuse pana acum, redamcomunicatul de presa, preluat de ziarul de specialitate ProSport:

Clubul nostru se arata contrariat de propunerea venita dinspre ISB Media Holding LTD si Liga Profesionista de Fotbal de reducere a sumelor din drepturile de televiziune alocate cluburilor din Liga 1. Evident ca nu putem fi de acord cu o astfel de propunere care este cel putin „smechereasca”.

In momentul in care reprezentantii cluburilor au votat schimbarea sistemului competitional, precum si reducerea numarului de echipe din Liga 1, au facut-o avand convingerea ca sumele primite vor creste, asa cum era stabilit. In cazul in care aceste sume urmeaza a fi reduse este logic ca votul reprezentantilor cluburilor devine nul, iar sistemul competitional trebuie modificat ca atare. Daca echipele participante in Liga 1 ar fi fost instiintate la inceputul returului de aceste tentative de modificari din mers, probabil ca toate competitoarele ar fi avut o altfel de motivatie.

Ca atare, dupa analiza documentelor primite, clubul Otelul Galati propune ca incepand din sezonul care urmeaza Liga 1 sa fie formata din 20 de echipe.

Sursa foto : cgilrimini.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo