Criteriul National

INCREDIBIL! Parlamentul nerusinatilor s-a grabit sa-si semneze pensiile speciale

aprilie 16
13:56 2015

 

Camera deputatilor

Propunerea legislativa pentru modificarea si completarea Legii nr.96/2006 privind Statutul deputatilor si senatorilor, ce prevede pensiile speciale ale parlamentarilor, a fost depusa azi la Camera Deputatilor si este semnata de 255 de deputati si senatori.

Indiferent ca sunt de la PSD, PLR, PC, UDMR sau chiar si de la PNL, alesii considera ca sunt indreptatiti sa primeasca o pensie speciala pentru munca prestata in folosul poporului.

Agentia de stiri Mediafax a alcatuit lista cu senatorii si deputatii care si-au pus semnatura pe initiativa.

De la PNL au votat deputati precum Calimente Mihaita, Varga Vasile sau Zlati Radu iar din partea senatorilor Grapa Sebastian, Grigoras Viorel si Iliescu Lucian.

Intra si vezi cine sunt parlamentarii PNL care au semnat pentru pensii speciale

De la PSD au votat 134 de duptati si 47 de senatori, printre care si fosti ministri precum Doina Pana,Valerian Vreme, Titus Corlatean sau Mihnea Costoiu. Tineri sau mai in varsta, social-democratii au semnat cu mic cu mare.

Intra si vezi cine sunt parlamentarii PSD care au semnat pentru pensii speciale

Au fost 14 voturi si de la UDMR.

 Intra si vezi cine sunt parlamentarii UDMR care au semnat pentru pensii speciale

Si nici alesii condusi de Calin Popescu Tariceanu sau de Daniel Constantin nu s-au dat in laturi.

Intra si vezi cine sunt parlamentarii PLR-PC care au semnat pentru pensii speciale

Si deputatii de la minoritati se afla printre semnatarii proiectului: Amet Varol, Paun Nicolae, Vainer Aurel.

Din grupul deputatilor democrat-populari (fost PP-DD) au semnat initiativa Blajut Viorel-Ionel, Burlacu Stefan, Dalca Stefan-Petru, Deaconu Mihai, Gurzau Adrian,Minca Liliana, Movila Petru, Oajdea Daniel Vasile.

Pe lista semnatarilor se mai afla deputatii neafiliati politic Ciobanu Liliana, Condurateanu Andrei-Razvan, Dragomir Maria, Iriza Scarlat, Niculescu Dumitru, Petrescu Petre, Tanase Razvan-Ionut.

Sursa foto : epochtimes-romania.com

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro