Criteriul National

INCREDIBIL! Ponta sare in apararea lui Dragnea!

mai 16
20:52 2015

 

Decizia instantei de condamnare a lui Liviu Dragnea pentru campania la referendumul din 2012 necesita clarificarea modului de organizare a campaniei electorale in viitor si daca politicienii trebuie sa stea in case cu telefonul inchis, sustine liderul PSD, premierul Victor Ponta.

Ponta

Va rog sa cititi cu atentie aceste declaratii si fiecare dintre Dumneavoastra sa aibe forta si demnitatea sa le analizeze, fara sa le judece partinitor…

Peersonal n-am mai intalnit acest tip de retorica…in care , conform proverbului „o mana spala pe alta”.

„Toti suntem la fel de nevinovati. Mi se pare un lucru pe care orice om de bun-simt, care nu e speriat de moarte ca i se face si lui un dosar, cred ca il gandeste ca si mine. OK, am inteles condamnarea lui Dragnea ca o condamnare a tuturor, a celor care l-am suspendat pe Basescu, am facut campanie pentru referendum, am votat.

Daca Dragnea se ducea si ii lua presedintia de la Basescu, sa si-o duca el acasa, era normal, dar cand vorbim de ceva ce am facut toti si am facut bine (…) Toti mergem pe strada si il luam pe unul singur, toti bem apa si il luam pe unul singur”, a spus Ponta intr-o conferinta de presa.

Acesta a adaugat ca regreta ca, la referendumul de demitere a presedintelui Basescu, Curtea Constitutionala „a omorat cel mai democratic moment al Romaniei”, cand au votat 7,4 milioane persoane, si a facut referire la „nemernicia liderilor PNL” care sustineau demiterea lui Dragnea desi la randul lor au participat, in 2012, la campania pentru referendum.

„O sa facem la anul campanie stand toti inchisi in case, ne inchidem si telefoanele ca nu cumva sa ne sune cineva, dar cum voteaza oamenii? Dupa ce, daca noi stam toti inchisi in case? „, a mai afirmat Ponta.

In conferinta a intervenit si Dragnea, care a aratat ca nu intelege cum o strategie politica de campanie este considerata infractiune si ca problema la care trebuie prezentat, cu curaj, un raspuns este daca in Romania mai poate fi organizata o campanie electorala pe baza actualei legislatii.

El a precizat din nou ca ramane in PSD, deoarece acest lucru „inca nu” este considerat infractiune, Ponta replicand razand: „Eh, nu mai zi, nu le mai da idei!”

Ceea ce face Ponta e tocmai ce stie cel mai bine intreg PSD-ul- sa prosteasca o anumita parte a electoratului cu tampenii si aiureli. Acum, cerand scuze celor ce apreciaza munca noastra pe aceasta platforma online, din pacate avem parte si de semianalfabeti in tara asta, incat PSD are pe cine conta la vot…

Acest fals procuror (de-abia astept momentul cand se va confirma ca era ofiter sub acoperire in acelasi timp)  se dovedeste inapt in materie de drept (dupa prostiile debitate) fiind cu Dragnea partas la marea frauda!
Toti fraudatorii electorali ar trebui sa invete acea minunata lectie data de atenianul Aristides cand,pierzand lupta cu Temistocle ( apararea terestra versus celei navale) s-a organizat un vot pentru ostracizarea sa (izolarea din viata cetatii)!
Un orb a venit la el cu tablita „electorala” si l-a rugat sa scrie numele celui pentru a carui ostracizare voteaza.
Aristide supranumit si „cel drept” l-a intrebat numele celui pe care vrea sa-l ostracizeze, votantul a spus -Aristide!
Ei bine Dragnea ,Ponta si toata aceasta gasca „vesela” de ciumati si derbedei politici,cascati ochii: Aristide a trecut pe tablita propriul sau nume!
Cititi acest exemplu de mii de ori! Poate ca veti intelege intr-un final…

Sursa foto : www.ziuanews.ro

 

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro