Criteriul National

INCREDIBIL! Propaganda și influența musulmanilor în Roubaix,un oraș din Franța!

INCREDIBIL! Propaganda și influența musulmanilor în Roubaix,un oraș din Franța!
martie 25
15:58 2016

 Roubaix este un oraș cu nici o sută de mii de locuitori, așezat între Lille și frontiera cu Belgia. În urmă cu 40 de ani nu ieșea cu nimic în evidență, poate și pentru că era în întregime francez. Dar, în 2013, Roubaix a învins cenzura anonimatului, devenind primul oraș francez în care populația provenită din imigrația musulmană a depășit-o ca număr pe cea de origine franceză.

Roubaix Dacă, până atunci, Roubaix fusese pe lângă LilIe, marele său vecin, cam ce este, Buftea pe lângă București, din 2013 despre el a început să se vorbească tot mai des. 

Are și Lille 160000 de locuitori de origine marocană, dar numai în Roubaix tinerii musulmani organizează frecvent adevărate “rodeo-uri” pe motoare în centrul orașului și numai în Roubaix 76% din populație primește ajutoare sociale și 51% din locuitori sunt beneficiarii “Venitului de solidaritate activă”sau “Alocației pentru Adulți Handicapați”!

Iar dacă vi se pare puțin lucru, aflați că anual peste 3000 dintre locuitorii lui se convertesc la Islam! Că doar n-or să devină din atei, catolici !Vă rog să țineți cont că Republica are drept valoare fundamentală laicitatea și va avea drept religie oficială…. Islamul!

propaganda 2

Asemenea multor locuitori ai Roubaix-ului, Kevin s-a convertit la Islam. Am putea spune că s-a integrat încă din copilărie. Acum se numește Farid, iar soția sa este și ea, la rândul ei, convertită. Nu se putea altfel. Au devenit musulmani pentru că apartenența religioasăjoacă un rol deosebit de important în comunitatea în care trăiesc.

În Dar Al -Islam – Casa Islamului – e mai indicat să fii musulman, decât ateu, creștin sau evreu. Asta, dacă vrei să mai fii.Până în urmă cu câțiva ani, soția sa se numea Christine. Împreună, au șapte copii: Ibrahim, Miriame, Quaresma… Fosta Christine și-a schimbat odată cu religia nu numai numele, dar și locul de muncă.

Era învățătoare, dar pentru că nu a vrut să renunțe la purtarea valului integral, acum “lucrează” acasă unde predă pe banii statului francez  laic cursuri de arabă și religie, copiilor săi.

De ce arabă?Pentru că, așa cum le mărturisește ea reporterilor  emisiunii “Zona Interzisă”, de la televiziunea M6, “araba este limba care se vorbește în Paradis”.

propagande

Sub supravegherea părinților, copiii își fac abluțiunile rituale și își aștern cuminți, în sufragerie, covorașele.
Va urma rugăciunea. Se rostește Shahada:“Nu există un alt Dumnezeu în afară de Allah, iar Mohamed este robul și mesagerul Său”. Asta este legamantul ce se face pentru a devenii musulman !!!    E foarte simplu  !
Dar  iesirea  din Islam e imposibilă !!!
Farid îngenunchează pe covoraș,cu fața la Mecca. În spatele lui, pe covorașul lor, îngenunchează cei trei băieți mai mari. În ultimul rând, acolo unde le este și locul în Islam, femeile: mama și una dintre fetițe. Ca în moschee!

Roubaix, rugăciunea de seară în familie… pe stil nou! Se roaga ptr. moartea evreilor și a creștinilor , pe care-i numesc : porci, ghiauri, maimuțe , necredincioși !!!

Și pentru că cei mici trebuiesc feriți de contactul cu putregaiul civilizației franceze, mama își duce copiii mici la o gradiniță musulmană, care a fost înființată de două educatoare… convertite la Islam!

Acum, fără să devin șovin pot să vă aduc aminte de ce anume a declarat chiar primul ministru al Franței Manuel Valls-„ în Siria și Irak luptă 1550 de jihadiști francezi. Dintre aceștia 7 și-au pierdut viața în atentate sinucigașe. Din cei șapte, șase erau proaspăt convertiți la Islam!

Dacă Farid n-a avut posibilitatea sa devină shahid în jihadul acesta, cu siguranță că măcar unul dintre băieții lui va deveni martir într-unul viitor. Republica islamo-laică franceză le creează absolut toate condițiile!

Toate acestea se petrec în maniera cea mai organizată cu putință! Iar viața lui Mahomed e ținută în cel mai mare secret!

Nu e voie să fie nimic forțat deoarece totul e regizat! Se știe că profetul a avut 10 neveste ; ultima Ashia avea 10 ani, iar sotul 60!

La noi, în lumea civilizată legea denumește acest lucru pedofilie și e chiar amendată, interzisă
La musulmani căsătoria și violul fetițelor  face parte din ” cultura „.
Legea Sharia nu permite părăsirea Islamului. Aderarea e foarte simplă.Ieșirea din Islam  o numesc apostazie și o pedepsesc cu decapitarea !! Apoi urmează calvarul : zeciuiala , rugăciunile pe stradă , bătăile aplicate femeilor , etc

 

 

Sursa foto www.roubaixtourisme.com, http://www.fdesouche.com/

Sursa video :http://rutube.ru/video/f103f5de2eb804a03ec12b3b715e0514/

Sursa știre prelucrată și adaptată după site ul  http://www.nordeclair.fr

 

Prof. Dr. Daniel Mihai, C.N.A Regina Maria Constanța, redactor șef al ziarului Criteriul Național

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo