Criteriul National

INCREDIBIL! Propaganda și influența musulmanilor în Roubaix,un oraș din Franța!

INCREDIBIL! Propaganda și influența musulmanilor în Roubaix,un oraș din Franța!
martie 25
15:58 2016

 Roubaix este un oraș cu nici o sută de mii de locuitori, așezat între Lille și frontiera cu Belgia. În urmă cu 40 de ani nu ieșea cu nimic în evidență, poate și pentru că era în întregime francez. Dar, în 2013, Roubaix a învins cenzura anonimatului, devenind primul oraș francez în care populația provenită din imigrația musulmană a depășit-o ca număr pe cea de origine franceză.

Roubaix Dacă, până atunci, Roubaix fusese pe lângă LilIe, marele său vecin, cam ce este, Buftea pe lângă București, din 2013 despre el a început să se vorbească tot mai des. 

Are și Lille 160000 de locuitori de origine marocană, dar numai în Roubaix tinerii musulmani organizează frecvent adevărate “rodeo-uri” pe motoare în centrul orașului și numai în Roubaix 76% din populație primește ajutoare sociale și 51% din locuitori sunt beneficiarii “Venitului de solidaritate activă”sau “Alocației pentru Adulți Handicapați”!

Iar dacă vi se pare puțin lucru, aflați că anual peste 3000 dintre locuitorii lui se convertesc la Islam! Că doar n-or să devină din atei, catolici !Vă rog să țineți cont că Republica are drept valoare fundamentală laicitatea și va avea drept religie oficială…. Islamul!

propaganda 2

Asemenea multor locuitori ai Roubaix-ului, Kevin s-a convertit la Islam. Am putea spune că s-a integrat încă din copilărie. Acum se numește Farid, iar soția sa este și ea, la rândul ei, convertită. Nu se putea altfel. Au devenit musulmani pentru că apartenența religioasăjoacă un rol deosebit de important în comunitatea în care trăiesc.

În Dar Al -Islam – Casa Islamului – e mai indicat să fii musulman, decât ateu, creștin sau evreu. Asta, dacă vrei să mai fii.Până în urmă cu câțiva ani, soția sa se numea Christine. Împreună, au șapte copii: Ibrahim, Miriame, Quaresma… Fosta Christine și-a schimbat odată cu religia nu numai numele, dar și locul de muncă.

Era învățătoare, dar pentru că nu a vrut să renunțe la purtarea valului integral, acum “lucrează” acasă unde predă pe banii statului francez  laic cursuri de arabă și religie, copiilor săi.

De ce arabă?Pentru că, așa cum le mărturisește ea reporterilor  emisiunii “Zona Interzisă”, de la televiziunea M6, “araba este limba care se vorbește în Paradis”.

propagande

Sub supravegherea părinților, copiii își fac abluțiunile rituale și își aștern cuminți, în sufragerie, covorașele.
Va urma rugăciunea. Se rostește Shahada:“Nu există un alt Dumnezeu în afară de Allah, iar Mohamed este robul și mesagerul Său”. Asta este legamantul ce se face pentru a devenii musulman !!!    E foarte simplu  !
Dar  iesirea  din Islam e imposibilă !!!
Farid îngenunchează pe covoraș,cu fața la Mecca. În spatele lui, pe covorașul lor, îngenunchează cei trei băieți mai mari. În ultimul rând, acolo unde le este și locul în Islam, femeile: mama și una dintre fetițe. Ca în moschee!

Roubaix, rugăciunea de seară în familie… pe stil nou! Se roaga ptr. moartea evreilor și a creștinilor , pe care-i numesc : porci, ghiauri, maimuțe , necredincioși !!!

Și pentru că cei mici trebuiesc feriți de contactul cu putregaiul civilizației franceze, mama își duce copiii mici la o gradiniță musulmană, care a fost înființată de două educatoare… convertite la Islam!

Acum, fără să devin șovin pot să vă aduc aminte de ce anume a declarat chiar primul ministru al Franței Manuel Valls-„ în Siria și Irak luptă 1550 de jihadiști francezi. Dintre aceștia 7 și-au pierdut viața în atentate sinucigașe. Din cei șapte, șase erau proaspăt convertiți la Islam!

Dacă Farid n-a avut posibilitatea sa devină shahid în jihadul acesta, cu siguranță că măcar unul dintre băieții lui va deveni martir într-unul viitor. Republica islamo-laică franceză le creează absolut toate condițiile!

Toate acestea se petrec în maniera cea mai organizată cu putință! Iar viața lui Mahomed e ținută în cel mai mare secret!

Nu e voie să fie nimic forțat deoarece totul e regizat! Se știe că profetul a avut 10 neveste ; ultima Ashia avea 10 ani, iar sotul 60!

La noi, în lumea civilizată legea denumește acest lucru pedofilie și e chiar amendată, interzisă
La musulmani căsătoria și violul fetițelor  face parte din ” cultura „.
Legea Sharia nu permite părăsirea Islamului. Aderarea e foarte simplă.Ieșirea din Islam  o numesc apostazie și o pedepsesc cu decapitarea !! Apoi urmează calvarul : zeciuiala , rugăciunile pe stradă , bătăile aplicate femeilor , etc

 

 

Sursa foto www.roubaixtourisme.com, http://www.fdesouche.com/

Sursa video :http://rutube.ru/video/f103f5de2eb804a03ec12b3b715e0514/

Sursa știre prelucrată și adaptată după site ul  http://www.nordeclair.fr

 

Prof. Dr. Daniel Mihai, C.N.A Regina Maria Constanța, redactor șef al ziarului Criteriul Național

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro