Criteriul National

INCREDIBIL! Scandal urias in care ANAF-UL e acuzat că „ar face” jocurile lantului de magazine Kaufland!

mai 03
06:02 2015

 

ANAF e acuzat că „ar face” jocurile lantului de magazine Kaufland!

bani

O stire fara precedent bulverseaza piata economica cat si sfideaza inteligenta cumparatorilor.Am ajuns in anul de gratie 2015 sa discutam si sa probam documente ce stirbesc din acea autoritate „de nezdruncinat” a organizatiei ANAF!

Mai mult decat atat , societatea a ajuns la stadiul de a fi obligata să plătească mai scump , chit ca politicienii sperie populatia cu controalelel ANAF-ului cat si promit „relaxare fiscala” si mult-trammbitata scadere a TVA-ului incepand cu luna iunie a acestui an!

Totusi , oare de când ANAF-ul a hotărât că nimeni nu are voie să vândă mai ieftin decât la… Kaufland, dacă nu vrea să fie amendat sau desființat.? România a ajuns fara sa se chinuie  iarăși prin inneguratul Ev Mediu, iar ANAF are grijă să-i transforme pe români în slugi prea-obediente fata de toti afaceristii străini…

Președintele PRU, deputatul Bogdan Diaconu, a prezentat pe pagina sa de socializare un extras dintr-un proces verbal al ANAF în care instituția îl acuză pe un comerciant că are prețuri mai mici decât la Kaufland. Potrivit documentului, comerciantul ar fi făcut evaziune fiscală pentru că ”prețurile practicate sunt mai mici și decât prețurile medii de vânzare cu amănuntul practicate de hypermaketuri consacrate pe piață care comercializează legume și fructe: SC Kaufland Romania SCS”.

Pe baza documentului, liderul naționalist acuză ANAF că ”îi desființează pe comercianții cu prețuri mai mici decât supermarketurile”. Potrivit deputatului Bogdan Diaconu, ANAF ”recunoaște negru pe alb că penalizează o societate românească pentru că are prețuri mai mici decât Kaufland! Așadar, în România nu ai voie să ai prețuri sub supermarketuri că ești dușman al statului! Asta se întâmplă într-o perioadă în care supermarketurile au scumpit nejustificat produsele pentru ca să facă un profit și mai mare atunci când va scădea TVA-ul la alimente”.

Mai grav, liderul PRU acuză că prin aceste practici ”românii sunt condamnați de către statul român să cumpere scump”, iar ”Kaufland stabilește standardul de preț oficial al statului român”.

Acest tip de acuzatii ar trebui sa ne puna pe ganduri atat pe noi cat mai ales pe autoritatile competente ce ar fi cazul sa intervina cu luarea unor masuri!

Sursa foto : specialarad.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo