Criteriul National

INCREDIBIL! Scandal urias in care ANAF-UL e acuzat că „ar face” jocurile lantului de magazine Kaufland!

mai 03
06:02 2015

 

ANAF e acuzat că „ar face” jocurile lantului de magazine Kaufland!

bani

O stire fara precedent bulverseaza piata economica cat si sfideaza inteligenta cumparatorilor.Am ajuns in anul de gratie 2015 sa discutam si sa probam documente ce stirbesc din acea autoritate „de nezdruncinat” a organizatiei ANAF!

Mai mult decat atat , societatea a ajuns la stadiul de a fi obligata să plătească mai scump , chit ca politicienii sperie populatia cu controalelel ANAF-ului cat si promit „relaxare fiscala” si mult-trammbitata scadere a TVA-ului incepand cu luna iunie a acestui an!

Totusi , oare de când ANAF-ul a hotărât că nimeni nu are voie să vândă mai ieftin decât la… Kaufland, dacă nu vrea să fie amendat sau desființat.? România a ajuns fara sa se chinuie  iarăși prin inneguratul Ev Mediu, iar ANAF are grijă să-i transforme pe români în slugi prea-obediente fata de toti afaceristii străini…

Președintele PRU, deputatul Bogdan Diaconu, a prezentat pe pagina sa de socializare un extras dintr-un proces verbal al ANAF în care instituția îl acuză pe un comerciant că are prețuri mai mici decât la Kaufland. Potrivit documentului, comerciantul ar fi făcut evaziune fiscală pentru că ”prețurile practicate sunt mai mici și decât prețurile medii de vânzare cu amănuntul practicate de hypermaketuri consacrate pe piață care comercializează legume și fructe: SC Kaufland Romania SCS”.

Pe baza documentului, liderul naționalist acuză ANAF că ”îi desființează pe comercianții cu prețuri mai mici decât supermarketurile”. Potrivit deputatului Bogdan Diaconu, ANAF ”recunoaște negru pe alb că penalizează o societate românească pentru că are prețuri mai mici decât Kaufland! Așadar, în România nu ai voie să ai prețuri sub supermarketuri că ești dușman al statului! Asta se întâmplă într-o perioadă în care supermarketurile au scumpit nejustificat produsele pentru ca să facă un profit și mai mare atunci când va scădea TVA-ul la alimente”.

Mai grav, liderul PRU acuză că prin aceste practici ”românii sunt condamnați de către statul român să cumpere scump”, iar ”Kaufland stabilește standardul de preț oficial al statului român”.

Acest tip de acuzatii ar trebui sa ne puna pe ganduri atat pe noi cat mai ales pe autoritatile competente ce ar fi cazul sa intervina cu luarea unor masuri!

Sursa foto : specialarad.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo