Criteriul National

INCREDIBIL! Serviciul de pază al demnitarilor americani și-a atins limitele bugetare!

INCREDIBIL! Serviciul de pază al demnitarilor americani și-a atins limitele bugetare!
august 22
21:45 2017

Acest lucru a avut efectul generat parțial din cauza costurilor necesare, dar destul de mari, numai pentru a proteja familia numeroasă a președintelui Trump. Secret Service asigură protecția a 42 de persoane din anturajul președintelui american, inclusiv în timpul vacanțelor și a călătoriilor externe de afaceri.  

170821100534-trump-with-protection-0612-exlarge-tease (1)

Serviciul Secret din SUA  se străduiește să plătească sute de agenți, în mare parte datorită dimensiunii familiei președintelui Trump și măsurilor necesare pentru a-și asigura numărul mare de locuințe. Potrivit USA Today, secretarul serviciului secret Randolph „Tex” Alles a declarat că peste 1.000 de agenți au afectat din punct de vedere pecuniar deja mandatele federale pentru mandatele de salariu și indemnizațiile de ore suplimentare, care trebuiau să dureze întregul an.

O mare parte a acestei poveri financiare îi pot fi atribuite călătoriile frecvente ale președintelui la reședințele sale din Florida, New Jersey și Virginia, precum și călătoriile copiilor lui în întreaga țară și în străinătate pentru afaceri și vacanțe. „Președintele are o familie mare și responsabilitatea noastră este cerută de lege”, a spus Alles. „Nu pot schimba asta. Nu am nici o flexibilitate.”

Cu toate acestea, Serviciul Secret, la cererea unei publicații americane (n.redacției- Axios) a redactat o declarație, luni după-amiaza  în care a demonstrat ca deși numărul de persoane din administrația Trump care are nevoie de protecție este fără precedent – 42 în Trump (18 fiind membri ai familiei), comparativ cu doar 31 de sub Obama-exista anumite deficiente, repercutate de ani de zile. „Agenția noastră a cunoscut o situație similară în anul calendaristic 2016 … problema nu este una care poate fi atribuită doar cerințelor de protecție ale administrației actuale, ci a fost o problemă continuă de aproape un deceniu, datorită unei creșteri globale,in ritm operațional. „

 Pentru a ușura situația, Alles a început să se întâlnească cu parlamentarii americani pentru a discuta despre salariile agenților de creștere și pentru orele suplimentare de la 160.000 dolari pe an la 187.000 de dolari, o propunere pe care a cerut-o să o rezerve până la sfârșitul primului mandat al lui Donald Trump. Dar chiar și cu fondurile suplimentare, agenția a spus că mulți angajați nu ar fi niciodată recompensați pe deplin pentru orele suplimentare pe care le-au înregistrat deja.

Răspunsul din partea Casei Albe nu s-a lasat deloc asteptat. Institutia prezidentiala, într-o declarație redactata in urma cu cateva minute a spus clar faptul ca „se angajează să asigure serviciului secret și tuturor clor care protejează țara noastră ca vor avea toate resursele de care au nevoie. Vom continua să colaborăm cu Congresul în această problemă importantă, dimpreuna cu acțiunile lor. „

Pe final, pentru justete va redau  declarația completă, făcută de către Secretarul Serviciului Secret al SUA Randolph „Tex” Alles, care fost trimisă la publicatia Axios prin e-mail:

„Sunt extrem de mândru de munca grea efectuată de bărbații și femeile din Serviciul Secret. Devotamentul lor față de datorie este de neegalat în aplicarea legii federale. Serviciul Secret american are fondurile necesare pentru a îndeplini toate cerințele actuale de misiune pentru restul anului fiscal și pentru a compensa salariații pentru orele suplimentare în cadrul limitelor legale de salarizare. Serviciul Secret estimează că aproximativ 1.100 de angajați vor lucra ore suplimentare peste limitele de plată statutară în anul calendaristic 2017. Agenția noastră a înregistrat o situație similară în anul calendaristic 2016, care a dus la o legislație care permitea angajaților Serviciului Secret să depășească plafonul statutar. Pentru a remedia această problemă continuă și gravă, agenția a lucrat îndeaproape cu Departamentul pentru Securitate Internă, Administrație și Congres în ultimele câteva luni pentru a găsi o soluție legislativă. Pe măsură ce lucrăm pentru a ne asigura că angajații sunt despăgubiți pentru orele în care lucrează, Serviciul Secret își continuă angajarea riguroasă a agenților speciali, a ofițerilor Uniformed Division și a personalului de asistență critică pentru a îndeplini cerințele viitoare ale misiunii. Legea, titlul 18 din Codul US 3056  detaliază cerințele de protecție a președintelui, vicepreședintelui și a membrilor apropiați ai familiei. Această problemă nu este una care poate fi atribuită doar cerințelor actuale de protecție ale administrației, ci a fost o chestiune continuă de aproape un deceniu, datorită unei creșteri globale a ritmului operațional .”

secret-service-hits-overtime-caps-protecting-trumps (1)

Sursa foto : Jacquelyn Martin / AP,Epeak

Sinteza acestui material a fost oferită de către Prof.Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei media Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo