Criteriul National

INCREDIBIL! Statul Islamic laudă pe mediul online tragedia provocată de atentatorii din Bruxelles!

INCREDIBIL! Statul Islamic laudă pe mediul online tragedia provocată de atentatorii din Bruxelles!
martie 22
11:39 2016

Patru explozii au avut loc la metroul din Bruxelles și s-au soldat cu cel puțin 10 morți. Cel puțin acest bilanț tragic a fost contablizat de ediția electronică a rtbf.be.Cel puţin una dintre exploziile de la metroul din Bruxelles a avut loc într-un vagon al unei garnituri, iar în această deflagraţie nu şi-a pierdut viaţa nimeni.

atentate Bruxelles

Stațiile de metrou Schuman, Maelbeek și Arts-Loi au fost vizate de atentatele din această dimineață de marți , 22 Martie 2016.

Inițial se credea că o singură explozie s-a auzit marți dimineață la o stație de metrou din Bruxelles, din apropierea instituțiilor europene, informează rtbf.be.

Este vorba despre stația Maelbeek, aflată în plin cartier european. Metroul belgian a fost închis între stațiile Mérode și Arts-Loi. Potrivit VTM, cel puţin 10 persoane au murit în atentatul de la staţia de metrou.

Susţinătorii organizaţiei Statul Islamic au salutat online atacurile de la Bruxelles.

BBC scrie că susținătorii ISIS cred că teroriștii ar putea sta în spatele atentatelor din capitala Belgiei.

attentat-a-zaventem-bruxelles-explosions-a-l-aeroport-et-dans-le-metro-direct

Două explozii au avut loc pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, Belgia. Potrivit presei locale, aeroportul este evacuat în acest moment. Potrivit primelor informații, una dintre bombe a explodat în dreptul biroului de check-in al companiei American Airlines. Sky News a amintit că o altă bombă a explodat în zona duty free a aeroportului.

Susţinătorii ISIS au folosit hashtag-ul „#Brusselsonfire”, în limba arabă pentru a lăuda evenimentele din Capitala Belgiei. La fel s-a întâmplat şi în cazul atentatelor din Paris din data de 13 noiembrie, când a fost folosit hashtag-ul „#Parisonfire”.

https://www.youtube.com/watch?v=sLVVio2pHZQ

Sursa foto : www.linternaute.com

Sursa video : youtube.com

 

Redacția ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo