Criteriul National

INCREDIBIL!Irina Begu s-a calificat în sferturi la Charleston, după ce a avut o revenire de senzație și a salvat o minge de meci!

aprilie 08
10:43 2016

Irina Begu, locul 34 WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Charleston, după ce a învins-o pe Monica Puig din Puerto Rico, locul 62 WTA, scor 1-6, 6-2, 7-6.

 

Irina Begu a intrat destul de greu în meci și a reușit să câștige primul game abia la scorul de 5-0 pentru Puig. N-a ajutat-o la nimic, pentru că adversara ei a reușit să închidă setul pe propriul serviciu.

În setul secund, jucătoarea noastră a reușit să se distanțeze rapid la 2-0, însă puertoricana a revenit imediat în joc. Begu a trecut prin destul de multe clipe grele la 2-2, însă a reușit să își facă serviciul după un game extrem de lung, pentru ca mai apoi să nu-i mai acorde nicio șansă adversarei în set.

Decisivul a fost extrem de echilibrat și s-a întins pe durata a 80 de minute. Românca a fost nevoită să revină în trei rânduri după ce Puig reușise break-ul, salvând chiar o minge de meci la scorul de 4-5,pe serviciul său. Cu un ultim efort, Irina a împins meciul într-un tie-break decisiv. Acesta l-a manageriat excelent conducând cu 3-0, avantaj suficient pentru a închide meciul la 7-3.

În sferturi, Begu o va înfrunta pe germanca Angelique Kerber. Acest meci este asemeni unui adevărate repetiții pentru play-off-ul de menținere în Grupa Mondială cu Germania, pe care România îl va disputa la finalul săptămânii viitoare la Cluj.

Sursa foto : http://google.com

Redacția ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo