Criteriul National

INCREDIBIL!Trei judecători și un procuror sunt anchetați pentru eliberarea violatorilor din Vaslui!

iulie 25
08:28 2015

 

 Asa cum va scriam cu cateva zile in urma despre oroarea de la Vaslui a unor derbedei in numar de sapte ce au siluit o singura fata, evolutia acestui caz este departe de a fi stabilita cumva!

Dupa ce va veti reimprospata cunostintele cu lecturarea acelui contra-editorial, va voi invita sa reflectati asupra acestei situatii in care , in Romania anului de gratie 2015, cu largul „concurs” al legiuitorilor, violatorii se pot bucura de starea de libertate…

violatori Valeni

 Datorita presiunii mediatice extrem de puternice, cazul acesta cunoaste detalii ce pot fi demne de un autentic caz de „fratenitate exclusiva” din partea organelor Justitiei ce au aratat atata clementa fata de violatori.

Si, ca sa nu va mai tin in suspand vreau sa va asigur ca personal voi urmari si va voi informa cu privire la acest terifiant caz ce aduce grave prejudicii de imagine atat institutiilor legal abilitate (Justitie, Procuratura) dar si acelor tinuturi uitate de motrala si dreptate- satul Valeni din judetul Vaslui ce isi apara cu indarjire „eroii” din acest viol!

După finalizarea verificărilor prealabile, Inspecția Judiciară(IJ) a început ieri cercetarea disciplinară față de trei judecători și un procuror implicați în eliberarea violatorilor elevei din Vaslui, judecați la Judecătoria Vaslui pentru viol și lipsire de libertate în mod ilegal.

justitia traditionala

Dintr-un alt punct de vedere, la aceasta concertanta presiune mediatica ,IJ nu a dat nume în această fază a anchetei disciplinare, dar a precizat abaterile disciplinare constatate – art. 99 literele t și m din Legea 303/2004. Conform surselor EVZ, este vorba despre doi judecători de la Judecătoria Vaslui (între care se află și Georgina Moldovan acum formator la Școala Națională de Grefieri), un judecător de la Tribunalul Vaslui, suspectați că și-au exercitat profesia cu rea-credință sau gravă neglijență. Totodată cercetarea disciplinară a fost începută și față de prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, Ingrid Botezatu – care nu a contestat eliberarea a 3 dintre inculpați.

Fara sa am vreun atribut „oficial” in a fi sau in a ma erija in calitate de judecator, insa avand puterea si dorinta de a am exprima pot adauga pe final cate ceva.Poate ca era timpul si cazul ca acesti domni magistrati, legiuitori sa fie nu numai anchetati dar sa fie chiar dati afara din magistratura . Nu de alta, dar din aceasta simplitate si onestitate ce au VIOLAT-O cu rea intentie dandu-le drumul acelor derbedei, pot insinua faptul ca acestia se pot face partasi morali faptelor acestora din urma!

O alta varianta ar fi ca ei ar fi luat spaga serioasa , din cotizatiile stranse de familiile de troglodoti ale celor sapte obsedati si atunci se fac partasi si sunt de asemenea de condamnat sau sunt de o incompetenta crasa si atunci iar trebuie aratati cu degetul si alungati din acest putred sistem!

Si, daca se vrea sunt ferm convins ca tocmai  primul pas spre normnalitate ar fi arestarea imediata acelor sapte degenerati cat si condamnarea lor in regim de urgenta, dimpreuna cu judecarea magistratilor ce le-au inlesnit dereptul de a se bucura de …libertate!

 

Redactia ziarului Criteriul National multumeste domnului prof. dr Daniel Mihai pentru realizarea acestor materiale si il asigura de tot sprijinul si consideratia fata de munca sustinuta de domnia sa, in calitate de redactor-sef!

Surse foto : mahmurintrefantome.blogspot.comspynews.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro