Criteriul National

INCREDIBIL!Trei judecători și un procuror sunt anchetați pentru eliberarea violatorilor din Vaslui!

iulie 25
08:28 2015

 

 Asa cum va scriam cu cateva zile in urma despre oroarea de la Vaslui a unor derbedei in numar de sapte ce au siluit o singura fata, evolutia acestui caz este departe de a fi stabilita cumva!

Dupa ce va veti reimprospata cunostintele cu lecturarea acelui contra-editorial, va voi invita sa reflectati asupra acestei situatii in care , in Romania anului de gratie 2015, cu largul „concurs” al legiuitorilor, violatorii se pot bucura de starea de libertate…

violatori Valeni

 Datorita presiunii mediatice extrem de puternice, cazul acesta cunoaste detalii ce pot fi demne de un autentic caz de „fratenitate exclusiva” din partea organelor Justitiei ce au aratat atata clementa fata de violatori.

Si, ca sa nu va mai tin in suspand vreau sa va asigur ca personal voi urmari si va voi informa cu privire la acest terifiant caz ce aduce grave prejudicii de imagine atat institutiilor legal abilitate (Justitie, Procuratura) dar si acelor tinuturi uitate de motrala si dreptate- satul Valeni din judetul Vaslui ce isi apara cu indarjire „eroii” din acest viol!

După finalizarea verificărilor prealabile, Inspecția Judiciară(IJ) a început ieri cercetarea disciplinară față de trei judecători și un procuror implicați în eliberarea violatorilor elevei din Vaslui, judecați la Judecătoria Vaslui pentru viol și lipsire de libertate în mod ilegal.

justitia traditionala

Dintr-un alt punct de vedere, la aceasta concertanta presiune mediatica ,IJ nu a dat nume în această fază a anchetei disciplinare, dar a precizat abaterile disciplinare constatate – art. 99 literele t și m din Legea 303/2004. Conform surselor EVZ, este vorba despre doi judecători de la Judecătoria Vaslui (între care se află și Georgina Moldovan acum formator la Școala Națională de Grefieri), un judecător de la Tribunalul Vaslui, suspectați că și-au exercitat profesia cu rea-credință sau gravă neglijență. Totodată cercetarea disciplinară a fost începută și față de prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, Ingrid Botezatu – care nu a contestat eliberarea a 3 dintre inculpați.

Fara sa am vreun atribut „oficial” in a fi sau in a ma erija in calitate de judecator, insa avand puterea si dorinta de a am exprima pot adauga pe final cate ceva.Poate ca era timpul si cazul ca acesti domni magistrati, legiuitori sa fie nu numai anchetati dar sa fie chiar dati afara din magistratura . Nu de alta, dar din aceasta simplitate si onestitate ce au VIOLAT-O cu rea intentie dandu-le drumul acelor derbedei, pot insinua faptul ca acestia se pot face partasi morali faptelor acestora din urma!

O alta varianta ar fi ca ei ar fi luat spaga serioasa , din cotizatiile stranse de familiile de troglodoti ale celor sapte obsedati si atunci se fac partasi si sunt de asemenea de condamnat sau sunt de o incompetenta crasa si atunci iar trebuie aratati cu degetul si alungati din acest putred sistem!

Si, daca se vrea sunt ferm convins ca tocmai  primul pas spre normnalitate ar fi arestarea imediata acelor sapte degenerati cat si condamnarea lor in regim de urgenta, dimpreuna cu judecarea magistratilor ce le-au inlesnit dereptul de a se bucura de …libertate!

 

Redactia ziarului Criteriul National multumeste domnului prof. dr Daniel Mihai pentru realizarea acestor materiale si il asigura de tot sprijinul si consideratia fata de munca sustinuta de domnia sa, in calitate de redactor-sef!

Surse foto : mahmurintrefantome.blogspot.comspynews.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul