Criteriul National

INEDIT! Campania internauţilor greci împotriva Germaniei – #BoycottGermany

iulie 16
14:54 2015

 Valul de nemultumiri din tabara grecilor se observa si-n spatiul on-line! Noul plan de salvare acordat Greciei, în condiţiile luării unor măsuri de austeritate, i-a enervat rau de tot pe internauţi. Acum, activiştii au creat o campanie virtuală, prin care cer internauţilor să nu mai cumpere produse din Germania.

 

Acest lucru este rezultatul logic si firesc al asteptatului plan de austeriatte impus fortat Greciei de catre organismele internationale.

 Vă reamintesc faptul că, după ce  Grecia a adoptat un nou plan de ajutor,  în condiţii dure, cu multe măsuri de austeritate, acest lucru reprezinta  reversul medaliei.

-boycottgermany7

Încă de miercuri, pe reţelele de socializare s-a născut o campanie împotriva Germaniei. Internauţii sunt invitaţi, prin folosirea mesajului „Boicotaţi Germania”, să nu mai cumpere produse nemţeşti, informează BBC.

Supăraţi pe reformele drastice cerute de creditori în cazul Greciei, zeci de mii de utilizatori Twitter au folosit hashtagul #BoycottGermany, postând şi fotografii cu produse nemţeşti de evitat. Mai mult, ei au recomandat utilizatorilor să verifice şi codul de bare al produselor tot pentru a le evita pe cele de provenienţă germană.

Cea mai detestată figură politică este ministrul german de Finanţe, Wolfgang Schaeuble, care s-a evidenţiat, de multe ori, prin declaraţii extrem de critice la adresa Greciei şi a lui Alexis Tsipras.

Pe lângă activiştii politici, boicotului virtual s-a alăturat inclusiv un oficial al Greciei, ministrul Apărării. Panos Kammenos a a postat şi el, pe Twitter, o imagine cu steagul Germaniei, sub care era scris „nu mai sprijiniţi cel de-al patrulea Reich”.

germany3   boicotgermania

 

Surse foto : http://www.bbc.com/news/blogs-trending-33538098

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro