Criteriul National

INEDIT! Ce ar fi dacă ne-am lăsa propria noastră Lumină să strălucească?

INEDIT! Ce ar fi dacă ne-am lăsa propria noastră Lumină să strălucească?
martie 13
17:14 2016

 Oare ne este frică de propia noastră măreție, deoarece ea aruncă o provocare convingerilor noastre de bază? Nu cumva tocmai ea contrazice tot ceea ce ni s-a spus?

LUMINA

„Unii dintre noi recunosc multe dintre darurile pe care le avem, în timp ce alții pot vedea numai câteva, dar rareori se întâmplă să întâlnesc pe cineva care să se simtă confortabil în deplina strălucire a Luminii sale. Fiecare dintre noi are întipărite trăsături pozitive pe care îi este greu să le îmbrățișeze și să le însușească.

Întrucât majorității dintre noi ni s-a spus să nu facem pe nebunii, sau să nu fim încrezuți, am îngropat câteva dintre cele mai prețioase daruri ale noastre. Aceste daruri au devenit umbra noastră luminoasă. Purtăm cu noi umbra luminoasă, în același sac în care avem și umbra întunecată.”

 

UN ALTFEL DE ….CONCLUZIE

Prin alegere și intelegere se poate elimina energia negativa, aducand in loc lumina, pacea, armonia, echilibrul, sanatatea, bucuria…si vindecareaTotul se poate metamorfoza si totul se scalda in iubire, deoarece vorbindu-ne unul altuia cu calm, umplandu-ne, acolo unde este nevoie, cu energie divina, si ajutandu-ne sa ne reconectam la SINELE NOSTRU, AL FIRCARUIA CE E DE ESENTA DIVINA,vom ajunge sa ne vindecam singuri.

Terapia prin iubire ne ajuta sa ne transformam, vibrand in armonie cu planeta care trece, la randu-i, printr-o mare schimbare, acum in pragul noului ciclu cosmic.
Sursa : ”Partea întunecată a căutătorilor de lumină”, Editura For You
Sursa prezentării:  coloana muzicală: ”Roxanne s Veil” Vangelis & Vanessa Mae

Sursa foto :www.youtube.com

 

Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulțumește pentru primirea și conștientizarea acestui articol!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro