Criteriul National

INEDIT! Ce ar fi dacă ne-am lăsa propria noastră Lumină să strălucească?

INEDIT! Ce ar fi dacă ne-am lăsa propria noastră Lumină să strălucească?
martie 13
17:14 2016

 Oare ne este frică de propia noastră măreție, deoarece ea aruncă o provocare convingerilor noastre de bază? Nu cumva tocmai ea contrazice tot ceea ce ni s-a spus?

LUMINA

„Unii dintre noi recunosc multe dintre darurile pe care le avem, în timp ce alții pot vedea numai câteva, dar rareori se întâmplă să întâlnesc pe cineva care să se simtă confortabil în deplina strălucire a Luminii sale. Fiecare dintre noi are întipărite trăsături pozitive pe care îi este greu să le îmbrățișeze și să le însușească.

Întrucât majorității dintre noi ni s-a spus să nu facem pe nebunii, sau să nu fim încrezuți, am îngropat câteva dintre cele mai prețioase daruri ale noastre. Aceste daruri au devenit umbra noastră luminoasă. Purtăm cu noi umbra luminoasă, în același sac în care avem și umbra întunecată.”

 

UN ALTFEL DE ….CONCLUZIE

Prin alegere și intelegere se poate elimina energia negativa, aducand in loc lumina, pacea, armonia, echilibrul, sanatatea, bucuria…si vindecareaTotul se poate metamorfoza si totul se scalda in iubire, deoarece vorbindu-ne unul altuia cu calm, umplandu-ne, acolo unde este nevoie, cu energie divina, si ajutandu-ne sa ne reconectam la SINELE NOSTRU, AL FIRCARUIA CE E DE ESENTA DIVINA,vom ajunge sa ne vindecam singuri.

Terapia prin iubire ne ajuta sa ne transformam, vibrand in armonie cu planeta care trece, la randu-i, printr-o mare schimbare, acum in pragul noului ciclu cosmic.
Sursa : ”Partea întunecată a căutătorilor de lumină”, Editura For You
Sursa prezentării:  coloana muzicală: ”Roxanne s Veil” Vangelis & Vanessa Mae

Sursa foto :www.youtube.com

 

Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulțumește pentru primirea și conștientizarea acestui articol!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo