Criteriul National

INEDIT! Intră și votează sloganul „tricolorilor” pentru EURO 2016!

INEDIT! Intră și votează sloganul „tricolorilor” pentru EURO 2016!
aprilie 01
14:00 2016

Suporterii echipei naţionale a României pot vota sloganul tricolorilor pentru EURO 2016, dintre trei propuneri reţinute, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

bus

Există trei variante care pot fi votate. Iar acestea sunt : 

1)„Pasiunile redau emoţii, emoţiile nasc victorii. Uniţi pentru România!”

2) „În piept acelaşi ritm, în vene acelaşi sânge, în minte acelaşi gând! România!”

şi

3)„O echipă, trei culori şi milioane de inimi care bat pentru România!”.

Cel mai de succes mesaj va fi inscripţionat pe autocarul selecţionatei României pe durata turneului final al Campionatului European. Este vorba despre un demers la nivel continental iniţiat de UEFA care îi invită pe suporterii tuturor reprezentativelor calificate la turneul final să aleagă mesajul ce va fi inscripţionat pe autocarele echipelor.

Până la începutul lunii martie, fanii au putut înscrie propriul slogan pe site-ul uefa.com, iar de acum, cele mai inspirate trei propuneri pot fi votate aici de suporteri. Pentru suporterii care votează, UEFA a pregătit şi un premiu: un set promoţional oferit de la Hyundai, sponsorul competiţiei şi al acestei campanii.

euro 2016

Reamintim faptul că România se află în Grupa A la turneul final al EURO 2016 ce se va desfășura între 10 iunie și 10 iulie.Pentru tricolori este o deosebită onoare deoarece vor juca meciul de deschidere pe 10 iunie, următoarele fiind programate pe 15 iunie cu Elveţia şi pe 19 iunie cu Albania.

Sursa foto: , twitter.comwww.sportcarriere.com

 

 

 

Redacția ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo