Criteriul National

INEDIT! Intră și votează sloganul „tricolorilor” pentru EURO 2016!

INEDIT! Intră și votează sloganul „tricolorilor” pentru EURO 2016!
aprilie 01
14:00 2016

Suporterii echipei naţionale a României pot vota sloganul tricolorilor pentru EURO 2016, dintre trei propuneri reţinute, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

bus

Există trei variante care pot fi votate. Iar acestea sunt : 

1)„Pasiunile redau emoţii, emoţiile nasc victorii. Uniţi pentru România!”

2) „În piept acelaşi ritm, în vene acelaşi sânge, în minte acelaşi gând! România!”

şi

3)„O echipă, trei culori şi milioane de inimi care bat pentru România!”.

Cel mai de succes mesaj va fi inscripţionat pe autocarul selecţionatei României pe durata turneului final al Campionatului European. Este vorba despre un demers la nivel continental iniţiat de UEFA care îi invită pe suporterii tuturor reprezentativelor calificate la turneul final să aleagă mesajul ce va fi inscripţionat pe autocarele echipelor.

Până la începutul lunii martie, fanii au putut înscrie propriul slogan pe site-ul uefa.com, iar de acum, cele mai inspirate trei propuneri pot fi votate aici de suporteri. Pentru suporterii care votează, UEFA a pregătit şi un premiu: un set promoţional oferit de la Hyundai, sponsorul competiţiei şi al acestei campanii.

euro 2016

Reamintim faptul că România se află în Grupa A la turneul final al EURO 2016 ce se va desfășura între 10 iunie și 10 iulie.Pentru tricolori este o deosebită onoare deoarece vor juca meciul de deschidere pe 10 iunie, următoarele fiind programate pe 15 iunie cu Elveţia şi pe 19 iunie cu Albania.

Sursa foto: , twitter.comwww.sportcarriere.com

 

 

 

Redacția ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro