Criteriul National

INEDIT! O posibilă soluţie a ieşirii din marasm!

INEDIT! O posibilă soluţie a ieşirii din marasm!
aprilie 12
12:28 2016

 

AVERTISMENT!

Redacția ziarului nostru invocă articolul numărul 30 din Constituție ce precizează clar că libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public sunt inviolabile.Iar cenzura de orice fel este interzisă.

“Istoria lumii nu este altceva decât evoluţia conştiintei libertăţii.”   Hegel

Ω altă lume este posibilă. Educaţie, Libertate, Echitate, Solidaritate, Comunitate !

 Săraci din toate ţările, uniți-vă ! Bogaţii s-au unit deja.

 evolutiv

 

  O serie de schimbări spectaculoase se produc în lume. Peste tot auzim că regimurile se schimbă, frontierele nu mai sunt ceea ce erau odinioară, ideologii noi sunt îmbrăţişate, structurile vechi sunt darâmate pentru a face loc unora noi. Lumea se învârte cu o viteză tot mai ameţitoare, numai noi românii suntem total în afara cadrului şi ne petrecem timpul văicărindu-ne sau protestând!

Da, aici vroiam să şi ajung! Deoarece,se întâmpla pe data de 28 februarie 2016 atunci când un grup minuscul de protestatari au mărșăluit contra dictaturii monetar-bancare executate de BNR.Parcă încă acele imagini sunt vii,atât de proaspete în conștiință.Dar vă mai aduceți aminte de oamenii care treceau ordonat pe lângă BNR și aruncau cu bani înspre zidurile acestuia? Mai bine zis cu monezi în semn de „profundă apreciere”!

Am așteptat o reacție din partea adevăratului guvernator al coloniei acesteia (România)- Mugur Isărescu care de 27 de ani se află în funcţie şi practic controlează circuitul tuturor finanţelor din această ţară! Dar, ca şi cum nimic nu s-a petrecut, reacţia nici nu a întârziat să apară!

Poate că era oarecum logic că superiorii nu vor reacționa ! Atunci când  cei care observă asemenea lucruri o fac numai atunci când şefii sunt luați în colimator! Dar acum, ei au fost „atacați” în chiar cuibul puterii lor…

protest-bnr

O declaraţie oficială pe un ton semi-neutru sună cam în acest mod:

„Gestul celor care au aruncat cu banii acum o săptămână pe treptele BNR echivalează cu terfelirea tricolorului sau cu fluieratul atunci când se cântă imnul naţional. Eu nu ştiu ce au gândit organizatorii acestui marş. A arunca cu bani înseamnă risipă. Oare asta au vrut organizatorii să spună? Sper din toată inima că nu au vrut să transmită acest lucru, ci mai degrabă că au dorit să facă zgomot”, a spus gunernatorul de la BNR.

porci Considerând că doar aşa mai au câte ceva puţine motive de îngrijorare, există acest grup de „oameni de bine” ce posedă niscaiva pedigree internațional. Bine ancoraţi în realitatea acestor vremuri,propovăduiesc numai dezinformări și minciuni pentru a-şi susține politicile falimentare ale mult aclamatului „stat de drept”!

Acum,să ne amintim de moșii și strămoșii noștri care se împotriveau și luptau până la ultima picătură de energie ca să-i alunge înapoi, pe toți cotropitorii, de unde au venit !
Astfel că aruncatul monezilor exprimă cel mai bine disprețul pe care unii dintre noi îl au la adesea lăcomiei acestui… Grup Infracțional Organizat ce acționează liber și nu ține cont de lume sau frontiere !

Dar peste tot şi toate există o anumită Elită.Această structură de deasupra așa-ziselor națiuni are 5 priorități de guvernare (administrare/conducere) și viziunea ei  nu are legătură cu ceea ce am fost minţiţi să credem:

1) Viziunea asupra lumii. În opinia membrilor PC (Puterii Conceptuale) există o ELITĂ (a lor) iar tot restul populației trebuie să se supună voinței lor.
Datorită faptului că popula
ția crește, deși planeta are resurse pentru a hrăni o populație de 200-300 de ori mai mare, principalul obiectiv al PC este reducerea populației planetare prin orice mijloc care să nu poată fi descoperit sau intuit și care să determine o reacție.


2) Controlul popula
ției de pe Terra se exercită în primul rând prin instrumentele economic -financiare.
Puterea Conceptuală de
ține absolut toate Băncile Centrale ale tuturor așa-ziselor naţiuni: UK, USA, UE, RUSIA, CHINA, JAPONIA, INDIA, etc.
Practic PC (Puterea Conceptuală) de
ține monopolul emiterii de bani și distribuției lor sub formă de credit și astfel controlează perfect ritmul dezvoltării economice și standardul de viață al fiecărei popor.
Datorită faptului că Guverneşe nu au monopolul emiterii de bani sunt obligate să se împrumute (fără să ceară acordul popoarelor) cu camătă
și să respecte condițiile impuse de PC.Datoriile nu pot fi niciodată achitate și chiar dacă există accidente gen România 1968-1989 se intervine masiv și în forță pentru destabilizarea țării și readucerea ei sub controlul PC(Puterea Conceptuala).


3)Menţinerea controlului
de către PC(Puterea Conceptuala) se realizează sub formă ideologică în paralel cu FORȚA BANILOR purtători de camătă și a forţei militare .
PC(Puterea Conceptuala) având o experien
ță foarte vastă în sclavagism știe și cunoaște că dacă masele sunt prostite/mințite/distrase (distracție înseamnă mutarea atenției de la chestiunile esențiale la cele inutile) sunt foarte ușor de controlat și exploatat .
Absolut toată massmedia planetară este controlată de PC (Puterea Conceptuala) a
șa că tot ceea ce vedeți și credeți că știți sunt minciuni şi iluzii . Aș adăuga că filmele și serialele/documentarele sunt o cale mult mai eficientă de a dezinforma decât buletinele de așa-zise știri la care oricum nu se uită marea majoritate a populației planetare.


4) Armele genetice  sunt create
și concepute să omoare tăcut și în spectru larg. Zahărul, E-urile alimentare, clorul din apa orașelor, drogurile naturale și sintetice, tutunul și alcoolul sunt arme genetice fiindcă fac milioane de victime anual și nu trezesc reacții în masă ale populației planetare.


5) Armele  din arsenalul militar. PC(Puterea Conceptuala)
știe că orice popor care este înzestrat cu arme își poate redobândi suveranitatea.De aceea există doar două locuri pe Terra unde armele încă sunt accesibile publicului larg: USA și RUSIA. În rest, fabricarea și deținerea armelor sunt monopoluri guvernamentale  iar guvernele așa cum știm sunt controlate de PC(Puterea Conceptuala).
În acest moment singurele for
țe armate care sunt într-o măsură mai mare subordonate și dedicate popoarelor lor sunt în Iran, Siria , Rusia .

r
Toată istoria lumii până în prezent s-a desfă
șurat pe baza acestor linii de guvernare globală.Toate războaiele, invaziile, conflictele și violențele s-au produs având la bază obiectivele descrise mai sus.

Discuția a plecat de la persoanele care sunt decerebrate. Trebuie să știm că computerele au fost concepute după felul în care funcționează creierul uman. Așadar între funcționarea unui calculator/computer și creierul omului din punct de vedere funcțional și logic nu există diferențe majore.
Dacă creierul oricui este impregnat cu un program atunci acea persoană va executa toată via
ța acel program. Un copil educat religios va urma aceeași viață ca și adult. Un copil educat în spirit infracțional va trăi la fel.
Unui copil căruia i s-au strecurat ni
ște idei parșive în creier prin intermediul TV-ului (cea mai eficientă armă de distrus minți din istoria Umanității) ca de exemplu că e frumos să te droghezi sau să te prostituezi va urma acea cale.
Trebuie spus că 99% dintre nou-născut
i se nasc genii.Până ajung la 18 ani devin complet cretini, analfabeți funcțional și îi puteți admira făcând spume pe internet conform programelor introduse de PC(Puterea Conceptuala).
Matricea Informa
țională se definește prin totalitatea programelor (așa ziselor informații) pe care PUTEREA Conceptuală  le imprimă în toate mediile concepute exact pentru acest scop: școală+societate+familie.
A
șadar nu întâmplător tineretul nostru frumos și liber (de creier) arată cum arată și se manifestă cum se manifestă!

Este doar o prezentare lucida, a realitatii de astăzi.

Sistemul bancar este instrumentul central al interesului, controlului si strategiei Vechii Ordini Mondiale. Atata vreme cat detin controlul banilor, puterea lor nu poate fi revendicata. De aceea, controlul lor asupra banilor trebuie sa inceteze. Bancile trebuie să fie în responsabilitatea poporului. Un guvern democratic ce nu conduce băncile, NU CONDUCE TARA, astfel încât alegerile sunt fără rost. Este simplu ca “Bună ziua” !

Eu-iti-apar-saracia-si-nevoile-si...bis_

Daca bancherii in trecut au investit in razboaie (finantand ambele tabere), si au facut profituri uriase prin intermediul lor, astazi au constituit uriase institutii internationale cu interese pe intreg globul. Nu pot da gres in a fi castigatorii finali ai oricarui razboi pe care oamenii l-ar duce pe acest pamant. Cu exceptia unui razboi indreptat specific asupra lor si a meseriei lor.

Interminabila dezbatere despre economie, politică şi libertate se reduce la o singură întrebare: Cine trebuie să controleze banii : Statul sau un mic grup de privaţi ultrabogati, care nu sunt răspunzători în faţa nimănui dar care controlează poporul?

Orice altceva este propagandă.Problema Romaniei nu sunt banii (sau lipsa lor), problema Romaniei sunt TRĂDĂTORII.

Am un deosebit respect faţă de ceea ce se întâmplă în Islanda! A dovedit că este prima ţară care a început să-i aresteze pe bancheri. Se poate la ei,atunci se poate şi la noi.

Renunţând să se apere singură, România a uitat ceea ce înseamnă libertate.Opresiunea de o parte poate supravieţui numai prin obedienţă iresponsabilă de cealaltă parte.

Societatea are dreptul şi obligaţia sa stabileasca ce este tolerabil şi ce nu.O societate tolerantă cu cei intoleranţi este de fapt, intolerantă cu cetăţenii oneşti.Nicio putere nu este legitimă, niciodată, altfel decât prin ea însăşi – “might is right”. Ceea ce aduce însă nou  guvernarea meritocratică este stabilitatea  puterii.

Statul se poarta cu noi, bine sau rău, dupa cum îi sunt conducătorii; după cum ni-l facem. Un stat bun este azi extrem de greu de obţinut, dar este posibil.

Elita bogata a arătat, arată şi va arăta la nesfârşit dispreţ şi agresivitate îndreptate împotriva noastră, daca îi vom permite să rămână la putere. În lumea averilor este imposibil să avem vreo influenţă, altfel decât prin intermediul unui stat puternic.

Pentru ca binele sa triumfe, este necesar să se asocieze educaţia cu raţiunea.

Globalizarea înseamnă furtul puterii, de către bogaţi, de la deţinătorul de drept al acesteia, poporul. Acest lucru se realizează prin cârdăşii care includ guverne trădătoare ce transferă puterea din zona politică (unde poporul are acces) în zona economică (unde poporul nu are acces), în beneficiul privaţilor, proprietari de bănci şi de corporaţii.

Votul (alegerile) nu are vreo legătură cu democraţia şi nu produce democraţie.

Conducerea lumii este asigurată astăzi de catre guverne ascunse, formate din cei mai bogaţi (şi inerent, în societatea noastră) şi mai puternici.

“Păcat” este orice acţiune care rezultă din dispreţul faţă de oameni sau faţă de educaţie.

Educaţia nu are nicio legătură cu stăpânirea abilităţilor necesare la angajare. “Educaţia” dupa nevoile patronatului este în realitate… dresaj. Educaţia şi dresajul sunt noţiuni diferite.

sclavule

Când guvernarea încalcă drepturile poporului, insurecţia este, pentru popor şi pentru fiecare fracţiune a lui, cel mai sacru drept şi cea mai de neevitat datorie. Declaraţia drepturilor omului şi cetăţeanului 1793, punctul 35.”

Politica, aşa cum o ştim, este depăşită pentru că acţiunile ei sunt extrem de subiective (bazate pe opinie, părere), relative şi pur circumstanţiale, fără legătură cu cunoaşterea pe care omenirea o are la dispoziţie in secolul XXI. Soluţia este introducerea Metodei Ştiinţifice în deciziile privind societatea.

Virtutea nu este genetică, ea se dobândeşte prin educaţie corespunzătoare.

Viitorul omenirii depinde de construirea unei societăţi meritocratice, superior educată, cooperativă, dedicată dezvoltării mutuale, în care competiţia este doar o formă de manifestare a colaborării.

Binele şi răul sunt noţiuni subiective si nicio apreciere facută în funcţie de aceste criterii nu poate fi susţinută, pentru că frecvent binele unuia înseamnă răul altuia. Viitoarea guvernare a lumii trebuie să aprecieze mai presus de bine şi de rău.

Exista doar două posibilităţi:

  1. Acordarea de şanse maxime in viata unui numar MINIM de oameni.  2%-3% dintre oameni vor fi proprietarii Terrei. Copiii se vor naşte pe proprietatea altcuiva. Puterea va fi sinonimă cu  averea. Plutocraţia. Globalizarea. Victoria privilegiului.
  2. Acordarea de şanse maxime în viaţă unui număr maxim de oameni. Terra va aparţine Omenirii. Copiii se vor naşte în casa lor.

 

 

Sursa foto : google.com, www.nasul.tve-dimineata.ro

 

Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte autorului pentru excelentul material ce a dorit expres ca identitatea să-i fie protejată!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul