Criteriul National

INEDIT! Primul trofeu din istorie pentru Târgu Mureş a fost adjudecat la Constanţa!

iulie 08
20:53 2015

 

 ASA a câştigat Supercupa României, după ce a învins Steaua Bucuresti (FCSB) cu scorul de 1-0, gol Mircea Axente din pasa fostului stelist, polonezul Pawel Golanski.ASA Târgu Mureş şi-a trecut astfel primul trofeu din istorie în palmares. Cu toate acestea,Dan Petrescu o va părăsi pe ASA după această partidă. Va rămâne in istoria acestei echipe cu un trofeu, după un singur meci oficial.

gol Supercupa

Exista si un anume cerc in istoria fotbalului! NU SE PUTEA PUNE PROBLEMA UNEI ALTE confruntari, deoarece din esenta ultimei Supercupe a ramas doar un spectacol jenant!

Ca si ziaristi (semi)- acreditati, am reusit oarecum sa ne strecuram la acest mult-trambitat eveniment!

Supercupa României s-a disputat miercuri seara si a prilejuit o întâlnire între protagonistele ultimei ediţii de campionat, Steaua (FCSB) şi ASA Târgu Mureş au oferit un spectacol anost, în decorul unui stadion al Constanţei, care seamnă din ce în ce mai mult cu o arena depasita din toate punctele de vedere…

Totusi,turiştii de pe litoralul românesc au raspuns pozitiv la ideea FRF de a organiza aceasta editie la malul marii Negre. Asistenta a fost numeroasa, toate scaunele acestui vechi stadion fiind umplute!

 

Şi când sezonul e deschis de cele mai bune echipe din România, lumea se aştapta  la spectacol sau măcar la un fotbal cât de cât aproape de valoarea drepturilor tv.

Fara sa fiu critic, „actorii” au oferit un anti-joc de …toata frumusetea!

Propaganda pentru spectacol, pentru glorie s-a izbit de asezarile defensive, tehnico-tactice…

Iar echipa care a castigat s-a dovedit cea mureseana, deoarece experienta si calitatea jucatorilor au recomandat-o mai mult!

Cu toate acestea, premisele pentru un nou sezon se afla destul de departe de REALITATE, iar apropiatele tururi preliminare europene gasesc echipa „militara” destul de dezorientata!

Panja la urma, speranta moare ultima!
Felicitari invinsilor! Glorie invingatorilor!

 

Sursa foto: prosport.ro

 

.

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo