Criteriul National

INEDIT!Autorul cărții ” Artei afacerii”-Tony Schwartz critică opiniile războinice ale președintelui SUA Donald Trump

INEDIT!Autorul cărții ” Artei afacerii”-Tony Schwartz critică opiniile războinice ale președintelui SUA Donald Trump
octombrie 10
11:37 2017

Donald-Trump-Tony-Schwartz.001

Nu există nicio îndoială că Tony Schwartz, cel care a scris cea mai bine vândută carte a lui Trump -„Arta afacerii”- a avut o relație incredibil de apropiată cu Trump la sfârșitul anilor 1980. Schwartz a petrecut luni de zile umblând ca un om de afaceri și a scris destul de mult, aproape integral acest opus amintit, în timp ce Trump tocmai  îi indica  ce anume să nu fie inclus. Pe lângă familia proprie a președintelui, există probabil puțini oameni, (dacă există), care îl cunosc mai bine pe acest domn Schwartz.

Tony Schwartz a apărut în seara trecută la prestigiosul post de televiziune CNN pentru a vorbi despre noua luptă a președintelui Trump cu senatorul republican Bob Corker.

Schwartz s-a alăturat senatorului Cooper alături de Maggie Haberman de la New York Times și a respins noțiunea de orice strategie marcantă ce se află în spatele oricăror postări recente de pe Twitter. În schimb, Schwartz a stabilit că Trump nu se gândește, deoarece asocierile și trimiterile ”supărate” de pe Twitter se întâmplă întotdeauna atunci când președintele se simte cu adevărat amenințat.

„Nu se mai gândește, doar răspunde ca și cum ar fi fost atacat  literalmente, ca și cum viața lui a fost atacată”, a spus Schwartz.

Maggie Haberman a fost de acord că nu există nicio strategie pentru acea postare a lui Trump și  a subliniat, de asemenea, indicii că Corker nu este singurul  nemulțumit de președinte. Schwartz a sugerat că acest lucru ar putea conduce la o catastrofă iminentă, deoarece Trump va fi mult mai probabil să acționeze irațional dacă va continua să reacționeze la „amenințarea” unei presiuni crescute.

Postarea cu pricina

Ceea ce a determinat tot acest scandal mediatic este departe de a se fi limpezit. Chiar Tont Scwartz a avut o opinie vehementă, critică la adresa lui Donald Trump.De aceea, ultima postare de pe Tweeter al acestui autor celebru este de ajuns pentru a transmite la propriu…frisoane pe coloana cuiva.

„Wag Câinele. Trump este dispus să înceapă un Război Nuclear și să omoare zeci de milioane de oameni pentru a distrage atenția de la eșecurile sale. El este un nebun „, a declarat Schwartz în weekend-ul acesta, la scurt timp după ce președintele Donald Trump a postat o serie de mesaje criptate și totuși ostile față de Coreea de Nord și liderul lor, Kim Jong-un.

Poatarea de pe Tweeter în cauză, cea care îl are autor pe Donald Trump are următorul conținut:

„Președinții și administrațiile lor au discutat cu Coreea de Nord timp de 25 de ani, acordurile făcute și sumele masive plătite nu au funcționat, acordurile au fost încălcate înainte ca cerneala să se usuce, lucruri proaste ale negociatorilor din S.U.A. Ne pare rău, dar numai un lucru va funcționa! „

trump_book

În timp ce tweet-ul în sine în mod clar amenință cu războiul Coreea de Nord, comentariile lui Schwartz au venit imediat după această probă solidă, de necontestat. Faptul că președintele folosește amenințări și atacuri pe Twitter pentru a schimba mass-media și atenția națiunii de la propriile neajunsuri, nu reprezintă chiar o noutate. Având în vedere comentariile lui Schwartz, se poate ghici doar caree poate fi răspunsul președintelui, în cazul în care consilierul special, Robert Mueller, va recomanda inculparea unui număr de membri ai familiei sale sau chiar absolvirea de orice fel de vină a președintelui SUA.

Lumea întreagă a fost martoră a acestui eveniment. Am văzut deja un comportament irațional venit din partea lui Donald Trump, la scurt timp după ce negocierile s-au rupt din cauza anchetelor, cazurilor de politică externă, cu precădere venite pe axa Trump – Putin. Interesant e faptul că opiniei publice nu i se spune ce se va întâmpla în continuare, dacă investigația va conduce la un rezultat mai mult sau mai puțin optimsau cine anume va suferi de pe urma acestui scandal provocat de chiar unul dintre cei mai importanți lideri mondiali.

O parte din emisiune o aveti aici.

Sursa foto :Barry ShrumSalon

Sinteza acestui material a fost oferită de către Prof.Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei media Criteriul Național

.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro