Criteriul National

INEDIT!Autorul cărții ” Artei afacerii”-Tony Schwartz critică opiniile războinice ale președintelui SUA Donald Trump

INEDIT!Autorul cărții ” Artei afacerii”-Tony Schwartz critică opiniile războinice ale președintelui SUA Donald Trump
octombrie 10
11:37 2017

Donald-Trump-Tony-Schwartz.001

Nu există nicio îndoială că Tony Schwartz, cel care a scris cea mai bine vândută carte a lui Trump -„Arta afacerii”- a avut o relație incredibil de apropiată cu Trump la sfârșitul anilor 1980. Schwartz a petrecut luni de zile umblând ca un om de afaceri și a scris destul de mult, aproape integral acest opus amintit, în timp ce Trump tocmai  îi indica  ce anume să nu fie inclus. Pe lângă familia proprie a președintelui, există probabil puțini oameni, (dacă există), care îl cunosc mai bine pe acest domn Schwartz.

Tony Schwartz a apărut în seara trecută la prestigiosul post de televiziune CNN pentru a vorbi despre noua luptă a președintelui Trump cu senatorul republican Bob Corker.

Schwartz s-a alăturat senatorului Cooper alături de Maggie Haberman de la New York Times și a respins noțiunea de orice strategie marcantă ce se află în spatele oricăror postări recente de pe Twitter. În schimb, Schwartz a stabilit că Trump nu se gândește, deoarece asocierile și trimiterile ”supărate” de pe Twitter se întâmplă întotdeauna atunci când președintele se simte cu adevărat amenințat.

„Nu se mai gândește, doar răspunde ca și cum ar fi fost atacat  literalmente, ca și cum viața lui a fost atacată”, a spus Schwartz.

Maggie Haberman a fost de acord că nu există nicio strategie pentru acea postare a lui Trump și  a subliniat, de asemenea, indicii că Corker nu este singurul  nemulțumit de președinte. Schwartz a sugerat că acest lucru ar putea conduce la o catastrofă iminentă, deoarece Trump va fi mult mai probabil să acționeze irațional dacă va continua să reacționeze la „amenințarea” unei presiuni crescute.

Postarea cu pricina

Ceea ce a determinat tot acest scandal mediatic este departe de a se fi limpezit. Chiar Tont Scwartz a avut o opinie vehementă, critică la adresa lui Donald Trump.De aceea, ultima postare de pe Tweeter al acestui autor celebru este de ajuns pentru a transmite la propriu…frisoane pe coloana cuiva.

„Wag Câinele. Trump este dispus să înceapă un Război Nuclear și să omoare zeci de milioane de oameni pentru a distrage atenția de la eșecurile sale. El este un nebun „, a declarat Schwartz în weekend-ul acesta, la scurt timp după ce președintele Donald Trump a postat o serie de mesaje criptate și totuși ostile față de Coreea de Nord și liderul lor, Kim Jong-un.

Poatarea de pe Tweeter în cauză, cea care îl are autor pe Donald Trump are următorul conținut:

„Președinții și administrațiile lor au discutat cu Coreea de Nord timp de 25 de ani, acordurile făcute și sumele masive plătite nu au funcționat, acordurile au fost încălcate înainte ca cerneala să se usuce, lucruri proaste ale negociatorilor din S.U.A. Ne pare rău, dar numai un lucru va funcționa! „

trump_book

În timp ce tweet-ul în sine în mod clar amenință cu războiul Coreea de Nord, comentariile lui Schwartz au venit imediat după această probă solidă, de necontestat. Faptul că președintele folosește amenințări și atacuri pe Twitter pentru a schimba mass-media și atenția națiunii de la propriile neajunsuri, nu reprezintă chiar o noutate. Având în vedere comentariile lui Schwartz, se poate ghici doar caree poate fi răspunsul președintelui, în cazul în care consilierul special, Robert Mueller, va recomanda inculparea unui număr de membri ai familiei sale sau chiar absolvirea de orice fel de vină a președintelui SUA.

Lumea întreagă a fost martoră a acestui eveniment. Am văzut deja un comportament irațional venit din partea lui Donald Trump, la scurt timp după ce negocierile s-au rupt din cauza anchetelor, cazurilor de politică externă, cu precădere venite pe axa Trump – Putin. Interesant e faptul că opiniei publice nu i se spune ce se va întâmpla în continuare, dacă investigația va conduce la un rezultat mai mult sau mai puțin optimsau cine anume va suferi de pe urma acestui scandal provocat de chiar unul dintre cei mai importanți lideri mondiali.

O parte din emisiune o aveti aici.

Sursa foto :Barry ShrumSalon

Sinteza acestui material a fost oferită de către Prof.Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei media Criteriul Național

.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo